A Fidesz szerint a Czeglédy-ügyről egyre inkább kiderül, hogy az nem más, mint Gyurcsány Ferenc korrupciós ügye.

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján azt mondta:

Gyurcsány Ferenc DK-elnök lelepleződött, amikor kiderült, hogy kölcsönt adott Czeglédy Csabának, azaz 80 millió forintot juttatott számára az érdekeltségébe tartozó Altuson keresztül.

Hozzátette:

Czeglédynek erre az összegre nem is volt szüksége, hiszen 2013 és 2016 között több mint 3 milliárd forintot tüntetett el, s titkos osztrák széfjében több mint egy kilogramm aranyat találtak. Ki tudja, hol és mennyi pénze van még különböző számlákon.

A Fidesz szerint a Czeglédy-ügy Gyurcsány korrupciós ügye

Budai Gyula, a Fidesz képviselője. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott:

a Czeglédy Csaba által üzemeltetett bűnszervezet mögött Gyurcsány Ferenc és a baloldal áll, Czeglédy Csaba nem más, mint a volt kormányfő és a baloldal strómanja.

Szerinte a bűncselekményből befolyt pénz az MSZP és DK kasszájába vándorolt, és ebből finanszírozták volna a baloldal kampányát.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Talán hasznosabb lenne, ha a saját korrupciós-ügyeikről is beszélnének! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Talán hasznosabb lenne, ha a saját korrupciós-ügyeikről is beszélnének! =))
bencemacska
Nem jött be a Botka-féle koncepció, visszatértek Gyurcsányhoz! Eddig Botkával akarták kiszoríttatni a politikából, most visszakapcsoltak direktbe!
Sőt újra aktiválták a dinnye csőszt is!
szaboria1
BUDAI inkább a saját csalásáról beszélhetne aki halottak nevével élt vissza.
EZ IS AZT HISZI MINDENKI FELEDÉKENY TÉVEDSZ GYULA LESZEL MÉG TE IS ELSZÁMOLTATVA.
szaboria1
Gyuluska te olyan buta vagy Gyurcsány téged is keresztre feszít a bíróságon. Tuti, hogy feljenet.
colibri
Oké, vizsgálják ki. De ugyanilyen vehemenciával beszéljünk Mészáros, Garancsi, FARKAS Flórián, qvestor vezér, stb. stb. korrupciós ügyeiről, lopásairól is. Amíg csak ezen lovagoltok, nagyon hazug hitetlenek vagytok budai.
glorianna
Budai semmiből sem tanul... ha valaki, ő igazán megtett mindent annak érdekében, hogy Gyurcsánynak valahogy valamit a nyakába varrjon. Miből gondolja, hogy most sikerül neki a mutatvány?
Amúgy meg: akinek ennyi vaj van a fején, az ne nagyon bóklásszon a napon.
Eladott Ország
A szekta tagjainak a milliárd értelmezhetetlen, legtöbbjük leírni sem tudja, nemhogy felfogni. Nekik a Juhász Péter albérletének pár tízezer forintja, Bottka karórája az értelmezhető mérték.
Nessy
Akkor most mesélje már el Budai uram, hogy ebben hol a korrupció?
Saját pénzéből kölcsön adott valakinek. Ehhez közötök???
Ha szabad felhasználású hitelt kapok a banktól, azt sem érdekli, hogy lakást veszek, fiukra költöm, esetleg odaadom kölcsön valakinek.
Budaikám azokkal foglalkozz, akik ténylegesen ellopnak milliárdokat, ahol az uniós támogatások odaítélésénél előnyt jelent a sógorság, komaság, haverság! Na. az korrupció!
CsipkeRózsa
Sőt, Orbán több 100 milliárdja is Gyurcsány korruciós ügye.
kisrigó
Budai most vezekel a korábbi korrupciós, földügyekkel kapcsolatos csalásaiért! (porcelán készlet a földért ígérete ügyvédként) Most meg a kezébe adták az irományt, hogy olvassa fel. Amúgy nem mellékes, hogy Gyurcsány a saját cége pénzét adta kölcsön nem pedig a zemberek közpénzét!! Lehet tovább tolni a biciklit!
Nessy
@CsipkeRózsa: Mi több, ebből finanszírozzák a Soros tervet!
vukkocska
Ez egy rendkívül buta ember. Persze, van az ilyenből a Fideszben bőven. Orbán nem szereti az okos embereket, mert árnyékot vetnének rá. De hogy valaki valakinek kölcsön ad, az miért korrupciós ügy, ezt talán még ő maga sem tudja. Szijjártónak több száz milliót adtak "kölcsön" nem tudni miből, az nem korrupciós ügy, csak az, ami ellenőrizhető, hogy honnan származik. Érdemes bosszankodni ezek miatt? Szerintem nem. Gusztustalan bagázs. Budaival az élen.
Eladott Ország
Ha a saját kutyánk kölyke lopja meg a népet.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/simonkaorban.jpg
Simonka Nemmaffiózó György kezét se engedi el a főnök. A Czeglédycsabázásból újabban ki sem látszó kormánypárttal kapcsolatban (baromira időszerűnek tartanám, ha mindenki, aki költségvetési csalást követ el, azaz megkárosítja az államkaszát, az pártállástól függetlenül oda kerüljön, ahol a helye van) nekem meg az jutott eszembe – ha már a stréber hülyegyerek így moralizálgat bele a választási kampányba -, hogy a Fidesz az erkölcsileg megsemmisült, darabjaiban fetrengő ellenzék hullája felett bölcselkedve, bűnözőnek kinéző, szintén milliárdos nagyságrendű károkozással gyanúsított szarházi trógerek mellett áll ki. Indítják őket a választáson, megbíznak bennük, és eszük ágában nincs elhatárolódni tőlük. Mert bezzeg Czeglédy, bezzeg az elmúlt nyolcév, bezzeg a bukott baloldal.
F_Viktor
@glorianna: Irod:
"Miből gondolja, hogy most sikerül neki a mutatvány?"

O es megbizoi is nagyon jol tudjak, hogy ez a vad meg a birosag ele sem kerul, olyan gyenge labakon all.
Viszont maj a valasztasokig minden heten ezt el tudjak majd mantrazni a birkaiknak, az o"cse'nyieknek es az LMP-s Belaknak.
tudode
Ajaj! De szeretné KORÁBBI VITATKOZÓTÁRSÁT vezetőszáron látni!!!
.
De azé Gyurcsányról nem terjed
.
► Ez az elképesztő videó terjed Orbán Viktorról! Kegyetlen! Erre nincsenek szavak!
www.youtube.com/watch?v=83kliqEbbqg
.
És van benne I-GAZSÁG!!!
mackoka46
A Ceglédy ügy a kontár kurmányzat rákosi projektje. Csak már hatástalan, mert a vak is látja mi folyik a maffia kormányban. Hát jól lezüllesztették az országot.
nusika
@vukkocska: ...valamikor írták, hogy Mészáros Lórinc kifizetett Orbán unokatestvérének , ha jól tudom, valaki nézzen utána, 2 milliárd Ft-ot .???!!!...ez is valamilyen kölcsön volt!
Equus1
egy halottlátó ügyvéd tudja a tutti igazságot
human
Érdekes. Mintha korábban Botka embere lett volna ez a valaki. Most, hogy Botka lelépett gyorsan váltottak Gyurcsányra. Most rá próbálják kenni.
nezelodo
Már azt hittem, felülírja a Fletó projektet a Soros. Most meg fennáll a veszélye, hogy a mi Vityánk kitalálja, a Fletó pénzeli a Soros tervet Czeglédyn keresztül! Ezeknek tényleg kell a rózsafüzér, de csak ha már rájuk csukták a gumiszoba ajtaját.
Equus1
csak most nézem: "titkos osztrák széfjében több mint egy kilogramm aranyat találtak. "
Honnan tudja ezt egy halottlátó? Csak nem a nyomozó hatóság sértett szolgálati titkot? Vagy ez a büdösbogár földöntúli képességeivel nem csak halottakat képes fogadni egy aláírás erejéig, hanem mindenbe belelát, ami más földi halandó előtt titkos volna?
Hellcat
80 millión ugrálnak amikor lölönek 100 milliárdot talicskáztak ki 2016 ban...más szemében a szálkát.
Equus1
@Hellcat: van kis különbség: 80 milkó saját zsebből, az adózott pénzből és 100 milliárd a közösből csak úgy... nem ugyanaz. Az nem csípi a szemüket, h rogántóni mennyi zsét kapott a szüleitől?
terlasz
Ismét elkezdtek fosni Gyurcsánytól. Gy. is lépett, beperelte rágalmazás miatt Budait.
evacica
Ez a Budai méltó párja Rezsi Szilárdnak!Csak azt tudnám, hogy ezeket miért nem kezelik zárt intézetben? Már kezdtem félni, hogy a nagy Sorosozásban elfejetik a Gyurcsányozást! Még ezek beszélnek, a fidesznél és kormányánál korruptabb kormány még em volt ennek az országnak! Jellemtelen gerinctelen banda!
nusika
...amikor a 3000 milliárdot a nyugdípénztárból ellopták, akkor Kiiiiiiiiiiiii háborodott fel???,
...az, hogy valaki kölcsön ad 80 milliót, ez miért bün??? ...mi is felvettünk 18 millió Ft-t kölcsönt az OTP-től akkor én bűnt követtem el?
human
@Hellcat: Most alakul éppen egy fideszes telekmutyi ami több milliárdos kárt jelent Magyarországnak. A feljelentést megteszik. Kíváncsi leszek indul-e nyomozás. Már csak azért is, mert épp most vonult be valaki a börtönbe, mert anno egy meg NEM valósult telekcsere ügylet miatt letöltendő börtönre ítélték. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e kettős mérce.
JAJMÁR
Mire volt ez jò Gyurcsànynak, mièrt ad ilyen magas labdàt a fidesznek?
Gondolhatta, hogy ùgyis utàna nèznek.
Csak tiszta lappal lehet ezek ellen küzdeni. Akinek piszkos, lèpjen hàtra!
solidedge
A feljelentés megtörténhet, a célja hogy a választás alatt még azt a látszatot keltsék, hogy Gyurcsány bűnös. Természetesen a választás után bebizonyosodik, hogy kölcsönt szuverén joga adni bárkinek és ejteni fogják a vádat. Molnár Gyulát a polgármesteri választás előtt két héttel vitték el egy aljas Fideszes feljelentése alapján (Újpesten Molnár toronymagasan vezetett), majd évek multán ejtették az egyébként teljesen alaptalan vádakat. De a céljukat elérték a tetű Fidesz pribékje nyert.
namihami
Ez a sok hülye természetes kiválasztódás eredménye lehet a Fideszen belül vagy speciálisan van erre egy tenyésztelep, ahol célirányosan ezeket kitenyésztik?
Orbánunk dicső elődei ezt is kitalálták már : Lebensborn-haus néven. Gondolom, itt is az áldozatkész Fidesz-lányok hajlandók a Kósáktől, Rezsiktől és Budaiktól, stb. megtermékenyülni.
vukkocska
@nusika: az nem számít. :) Az a Fidesz. Tüskefejű Szijjártó Petike, meg még jó néhányan kölcsönből (?) gazdagodtak meg, építettek palotákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.