Fischer Iván az őcsényieket és a kisgyerekes menekült családokat is meghívta október 22-i koncertjére. Az eseménynek a Kakaókoncert nevet adta a Kossuth-díjas karmester.

A Budapesti Fesztiválzenekar zeneigazgatója azt mondta:

Nagyon elszomorítottak az Őcsényben történtek. Az, hogy emberek ennyire tudnak félni, és hogy ilyen gyűlölettel fordulnak az odalátogató szerencsétlen menekült családok felé.

A Facebookon közzétett videóban Fischer Iván hozzátette:

Arra gondoltam, hogy ezeket a családokat, különösen a kisgyerekes családokat, elhívom egy kakaókoncertre. És szeretném elhívni azokat az őcsényieket is, akik annyira idegenkedtek attól, hogy együtt legyenek velük. Azt gondolom, hogy ha közösen hallgatják meg a koncertet, akkor csoda történhet. Azért is mondom ezt, mert évek óta azon dolgozom, hogy Magyarország jó hírét öregbítsem a világon, és nem szeretnék erről a célról lemondani.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/10/11/kakaoval-a-gyulolet-ellen/
A kezdeményezés nagyon pozitív! Azért kíváncsi lennék arra, hogy Őcsényben hányan tudják, ki az a Fischer Iván. Szerintem tőle is nagyon megijednének. Főleg, ha megint a faluba menne néhány fidesznyik, hogy megijessze őket és rózsafüzéreket osztogatna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Fischer Iván emberileg gerinctelen, erkölcsileg hiteltelen, mert a náci Orbán rendszerétől markol fel pénzeket. Az az aljas és velejéig romlott rendszer eteti, aki egyúttal üti-veri és megalázza a menekülteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.