Lemondásra szólította föl Botka László szegedi polgármestert Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője szerdán a Szegedi Törvényszék épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján. "Botka László előtt az egyetlen lehetséges út, ha haladéktalanul lemond polgármesteri tisztségéről".

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A Fidesz 2018-ban megpróbálja bvenni Szegedet. Szabó Bálint valószínűsítem a Fidesz által kijelölt útját járja. Ha nem megy demokratikus úton a hatalom gyakorlása, akkor jöhetnek a sunyi, aljas tervek. A Fidesz ebben verhetetlen.
solidedge
A Fidesz 2018-ban megpróbálja bvenni Szegedet. Szabó Bálint valószínűsítem a Fidesz által kijelölt útját járja. Ha nem megy demokratikus úton a hatalom gyakorlása, akkor jöhetnek a sunyi, aljas tervek. A Fidesz ebben verhetetlen.
szaboria1
@solidedge: Szabó vas megyéből mint porszívó ügynök keverte magát Szegedre. Több eljárás is van ellen az károg akinek a háza ég.
cikicakk55
Na ez azért már túlzás.Azt megértem,hogy Botka túltolta a biciglit ,mint megválasztható miniszterelnök és ez nekem sem volt szimpi. Úgy beszélt,mint akit már meg is választottak,már osztotta is ki a feladatokat, a személyeket.Kár volt,így járt.nem tudom milyen miniszter elnök lett volna belőle,de a Polgármesteri székből nem kéne kidobni. Nem lakom Szegeden,de szinte nincs hét,hogy ne lennék ott valamiért.A fiamék is ott laknak,orvosi kezelések legnagyobb része miatt is oda járunk.Jó rálátásunk van a városra és lakosainak véleményére.Nagyon meg vannak elégedve Botkával mint polgármesterrel.Nem véletlen szavazzák meg újra és újra.Ahhoz képest,hogy ellenzéki Szeged polgármestere és mint tudjuk a nem Fideszes városoknak sokkal nehezebb a dolguk( bár ezt a kormány cáfolja), de ahhoz képest a város rengeteget épült ,szépült, és nem csak a belváros.Természetesen tennivaló és javítani való van még,mert olyan város nincs,ahol ne kéne még javítgatni valamit rajta, de szerintem Botka jól gazdálkodik.
Nessy
Szabónak milyen stellung van kilátásba helyezve ezért a szereplésért, a fidesz részéről?
wagabund
elkezdődött...

lehet fogadni..na nem arra, hogy lemond-e, hanem hogy mikor?
staro2
Ez csak annyira hír mint ha mondjuk Gipsz Béla a Buga Jakab Betéti társaság ügyvezetője lemondásra szólította fel az angol királynőt.
Szereptévesztés de nagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.