Földi László, a fővárosi önkormányzat főtanácsadója többet nem nyilatkozhat migránsügyben.

Tarlós letiltotta a további nyilatkozatokról a civileket likvidálni szándékozó kollégáját
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Földi, aki mellékállásban biztonságpolitikai szakértő is, az Echo tévében azt mondta, "a menekülteket segítő civileket likvidálni lehet, mint háborús bűnösök."

Tarlós István főpolgármester az azonnali.hu kérdésére válaszul közölte, míg Földi tanácsadó a fővárosi önkormányzatnál, addig soha többet nem nyilatkozhat migránsügyben.

Nézze, én nem akarok soha senkit likvidálni, eddig se akartam és nem is fogok. Nem tudom, hogy ő pontosan hogy fogalmazta meg ezeket a szavait. De egy tény, hogy

Földi László, amíg itt dolgozik főtanácsadóként, addig semmilyen minőségben ilyen kérdésekben nyilatkozatokat nem tehet.

Akkor sem, ha hívják, akkor sem, ha önként akar menni

– mondta Tarlós István

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/02/Sings-1024x545.jpg
Nem arról van szó, hogy van egy (vagy több) vicces figura, aki megeszi az irodát díszítő
muskátlit, mert az a meggyőződése, hogy a növény gyökérzetébe lehallgatókészüléket építettek be a piréz gyíkemberek és ezt az eszközt kizárólag a gyomorsav képes megsemmisíteni. Nem is azzal van a baj, ha valaki alufóliából hajtogatott csákóval a fején éli az életét, mert így meg tudja védeni az agyát az illetéktelen behatolók elől. A nagyobb baj ott kezdődik, amikor az ilyen betegek egy ország sorsáról döntenek. Két eset lehetséges. Vagy én vagyok a súlyosan paranoiás (ez esetben nekem kell sürgősen orvoshoz fordulnom), amikor úgy vélem, hogy dühöngő elmebetegek vezetik ezt az országot. Vagy nem én vagyok a paranoiás, ez esetben valóban dühöngő elmebetegek vezetik ezt az országot. Az első verzió fennforgásakor legfeljebb a közvetlen környezetem szívja meg, a második esetben azonban tízmillió ember van veszélyben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ..ne strapáld magad...főleg ha ilyen kolozsvásosizével tápozod magad.
Nessy
nem vitatom, hogy a politikusok is magyarok, hiszen itt születtek, magyarul beszélnek, és a magyarok pénzén élősködnek.
De ettől függetlenűl lehetnek akár jellemtelenek, akár szervilisek, akár csak spontán ostobák. Egyébként is a "hülyeség állampolgári jog"!
kisrigó
@karma1: Szerintem is, aki ilyen tanácsokat ad, az nem érdemel egy fityinget sem, mert eszement "tanácsokat" ad jó (köz)pénzért. Erre van szüksége főpolgármester uramnak!? Akkor ön sem vall különb nézeteket! Vagy túl sok titkot tud ez a senkiházi?!
karma1
@kisrigó: Mindketto. (o sem vall kulonb nezeteket es tul sokat is tudhat, de a legjobb abban, hogy orban meghosszabbitott keze legyen, amivel a budapestieket bunteti folyamatosan)
Eladott Ország
@kisrigó: Orbánnal, csak az ilyen együgyű tahók tudnak együttműködni, mint Tarlós.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.