Filotás gyerekként költözött Magyarországra, majd az 1956-os forradalom után ismét külföldön élt. A rendszerváltás idején tért haza, feleségével 1994-ben alapították meg a Babamúzeumot. Az üzletember de tagja volt a tihanyi képviselő-testületnek is. zt gondolja, sötét időket idéz, ami manapság Magyarországon történik, az őcsényi eset után pedig teljesen kiábrándult. Félelem nélküli Magyarországot akar, és az őcsényi panziós története után úgy döntött, hogy tavasszal szívesen vendégül látja a menekülteket egy hétre, teljes elltással. Példát szeretnék mutatni mindenkinek, hogyan is kell bánni az idegenekkel. Nem foglalkoztatja, hogy a tihanyiak befogadóbbak-e mint az őcsényiek, ám úgy véli, a település is nyitni akar a világ felé, ehhez pedig az kell, hogy ne féljenek a menekültektől sem. Filotás azt gondolja Orbánról, hogy egy nagyon dörzsölt, számító politikus, akiben 1989-es beszéde óta nagyot csalódott.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Filotás úr is tudni fogja, hogy hova ne tegye az X-et 2018-ban. Köszönjük, hogy gondolkodik és van szíve!
gulyasgyula
@peterkelemen: ...De a 3.2 millióból ha még maradt csak 2 millió a bevándorlók miatt az elég Orbánnak és Filotás úr babamúzeuma nem biztos hogy biztonságban van ..Nem biztos hogy kifizetődő a nagyok dolgába nyilvánnosan bele szólni 72-évesen ..Élje a nyugdíjasok életét lehet hogy jobban jár ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.