Lehet, hogy a terv nem létezik, de Németh Szilárd szerint a Jobbik egyesült az LMP-vel, hogy végrehajtsa. A kormánypártok által sokat emlegetett „Soros-terv” létezése ügyében alakult ki vita az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai zárt ülésén, illetve az ülés után a képviselői nyilatkozatokban. Az ülésről elsőként távozó jobbikos Mirkóczki Ádám az MTI tudósítása szerint azt mondta: próbálta feszegetni a „Soros-terv” létét. Szerinte az, hogy ki mit nyilatkozott, nem egy terv része, ezért szerette volna megtudni a jelen lévő szolgálatoktól, meg tudják-e erősíteni: létezik a Soros-terv, de „ebben a kérdésben nem lett okosabb”.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Érdekesen sajátságos és egyben tanulságos

persze megint a legkarakteresebb az, amit a Rezsi Sziszi tudott mondani

A mai magyar közélet egyik kulcs-kifejezése a Soros-terv. A közszereplők közbeszéde, most ennek létezése körül folyik. Szögezzük le, hogy igen is létezik, csak a nevet értettük félre. Nem, nem Soros terve, hanem ártunk és qurmányunké, amit „jó szokása” szerint most is egy kiváló magyarról neveztek el.
No de félre a viccel, igazán érdekes az a pourparler (vagy nevezzük disputának???), amit körülötte kavarnak. Csak a tegnapi nap média-szennyéből:
„Szél Bernadett, az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje, a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén vonta kétségbe és közérdekűadat-igénylést nyújtott be, hogy végre kiderüljön, valóban létezik-e a Soros-terv, vagy sem”,
„A jobbikos Mirkóczki Ádám szintén kétkedik a Soros-terv létezésében,”,
„a szocialista Molnár Zsolt pedig kijelentette, teljesen világos, hogy nincsen ilyen terv”,
„Soros György szóvivője a Financial Timesnak azt mondta, hogy a magyar kormány kampánya hazugságokon alapul”.
Az igazán lenyűgöző ismét a párt és a bizottság alelnöke volt, aki „szerint az ellenzéki képviselők kizárólag a politikai balhé miatt vonják kétségbe a terv létezését”. Sőt kifejtette, hogy „politikustársainak egy célja van a terv megkérdőjelezésével: hogy beteljesítsék a Soros-tervet. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.