Az utcákról eltűntek az első Soros-plakátok, ezekben a napokban már kézbesítik a "nemzeti konzultáció" leveleit. Az utcákról eltűntek az első Soros-plakátok, ezekben a napokban már kézbesítik a "nemzeti konzultáció" leveleit. A kérdőíven ugyan nem szerepel a felirat, „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!”, de Soros György nevetős képe ugyanaz. Aki pedig kicsit is konyít a pszichológiához, az tudja: a gojokat kiröhögő „A zsidó”, a felszólítással együtt beleégett a magyar képzeletbe. Megvannak a történelmi okai annak, hogy ismét leírjuk: aki a itt a falakra a nemzet ellenségeként zsidót plakátol ki, az politikai elmeháborodott.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A propaganda este a francia forradalommal

Egy Népszava publicisztika emléketetett a „nagy elődökre”

A Soros a patás ördög maga mozgalom egyértelmű antiszemita voltát lehet vitatni, de azt nem, hogy legalább is számol a zemberek zsigeri ocsmányságával. Ennél finomabban, de lényegében valami hasonló a mondandója a „A nevető zsidó” című ma reggeli írásnak.
A cikk egyik nagy pozitívuma, hogy emlékezetbe idézi a múltszázad nagyon hasonló történéseit. Ezek között „meséli el” Goebbels gondolatait „Az 1789-es évet ezennel kitöröltük a történelemből, …. a francia forradalomra, a felvilágosodásra és a nemzetiszocialista forradalomra utalva”!
Ugye tudjuk, hogy Őfenesége számára Daniel Cohn-Bendit a francia diéklázadás egykori egyik vezetője (mit tesz isten állítólag ő is egy zsidó) volt az eredeti Soros! S szépszámú megnyilatkozása (nem is beszélve a tetteiről) mutat arra, hogy az ő lelkében egyértelműen sokat tette az 1968-as év radírozgatása érdekében! =))
bakegya
Ba ...meg viki ,na ide az illiberómat...mert ezen már be kell szarni-minden szart megetetni vagy képes a MAGYARRAL ...akit állítólag a székely szart...na ezen a téveseszméddel már örömködtél eleget!Ennek alapján még azt is bizonyítani fogod,hogy cigány vagyok,LÁTLELETEZNI FOGJÁTOK A VÖRÖSSEGGFOLTOT IS???-de tévedsz mert ennyire hülyére azért minden magyar NEM SIKEREDHETETT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.