Az özvegy fia szervezi a temetést, ő nem tud ezzel foglalkozni.

Négy napja, Aradszky László halála óta van egyfolytában ébren az énekes özvegye, Éva, mert egyszerűen képtelen elaludni. Még nyugtatóval sem megy.

Napok óta nem alszik Aradszky özvegye

Aradszky feleségét annyira összetörte a gyász, hogy arra sem képes, hogy a temetést szervezze.

Ha nem lenne Zsolt fiunk és az unokák, nem is tudom, mi lenne velem

– mondja az özvegy a bulvárlapnak telefonon.

A temetést is ő szervezi, én nem tudok ezzel foglalkozni, nem is akarok, utálom az egészet! Nem akarok elbúcsúzni örökre!

– mondta.

A fiam azt mond­ja, hogy próbáljak meg az unokákra gondolni, nekik szükségük van rám, és én ezt ésszel persze fel tudom fogni, és néha sikerül is összeszednem magamat, aztán megint nem…mert elviselhetetlen a fájdalom a szívemben.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Őszinte részvétem a feleségének és a fiának Zsoltnak ! Aradszky László egy bohém - vidám - pörgős ember volt mindig,szerette a népszerűséget és a közönséget ! Készségesen nyilatkozott ás rendelkezésre állt ha megszólaltatták ! Nagyon jól énekelt még idős korában is,felejthetetlen dalai vannak...,erre rálehet keresni a Youtube -on is ! Külön tisztelet Feleségének és Fiának,hogy nem bujdosnak el ,tiszteletteljesen és készségesen nyilatkoznak mindenkinek még a gyász óráiban - napjaiban is,ezt sokan nem teszik meg..., de ez is "beleillik" Aradszky László életét ismertető képbe...! Igaz nem láttunk bele az életükbe,de az biztos,hogy a felesége nagyon-nagyon csinos volt és most is az és nagyon szerették egymást és ezt bizonyítja az is,hogy több évtizedig házasságban éltek ! Én speciel semmi "érdekes-botrányos " dolgot nem hallottam felőlük soha és nem voltak magamutogató celebek sem ! Kívánok a családnak megnyugvást - és Aradszky László nyugodjék békében !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.