Népszerűségcsökkenésre számít, rossz helyzetben van az MSZP, tárgyalna bárkivel a Jobbik kivételével, de tárgyalópartnereit ócsárolja - Molnár Gyula leült egy interjúra a Heti Válasz újságírójával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@Béla333: Ettől a mondattól sem lettél okosabb. Nem a fidesz országdúlása a mai helyzet okozója? Ezt nem kellene a harminc évre kiterjeszteni. Csak és kizárólag nem az egész ország munkáját kellene negligálni, ha létezik egy fekélyes rész az ország testében, azt kell kezelni. Bertalan ebből a szempontból téves diagnózissal kufárkodik. A fidesz nyomdokain halad.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A számukra legfontosabb lépést rögtön Botka lelépését követően meglépték: újra összeborultak a DK-val! Mégis a közös lopkodós múlt, meg a Fidesszel közös mutyik összehozták őket!
Legalább közösen mennek a történelem szemétdombjára, ahová valók!
Legalábbis remélem!
Sámannus
@Béla333: Bertalan ugyan azt a tőgyet rángatja amit ők. Nem értem mi a problémád? Még az útelágazódás óta.
Kapjá már a fejedhez.
Béla333
@Sámannus: 10.08
"Nem értem mi a problémád?"

Nem ebben az országban élsz? Nos ez a problémám, hogy az elmúlt 30 év politikai "elit"-jének "hála" csúsztunk le ide, ahol most vagyunk!
És ebben vastagon benne van az MSZP és a DK politikusainak a nagy része!
karma1
@Sámannus: Mert most mar tudhatnad, hogy az egesz LMP ugy ahogy van, egy masik bolygorol jott, es 2010 ota folyamatosan racsodalkoznak a szamukra teljesen uj vilagra, ugyanis ok meg nem rontottak el semmit, nem voltak uralmon, - igaz, nem is annyira biraljak mar orbant, hisz legyen csak Szekelyfoldnek autonomiaja, es orban levelszavazasa Romaniabol is egy tokeletesen elfogadhato szempont Berninek.
Hajra, tegyek csak a dolgukat, ha bejutnak, az egy jo eredmeny lesz, csak csipkedjek magukat, mert 6 es fel honap van hatra.
Sámannus
@Béla333: Ettől a mondattól sem lettél okosabb. Nem a fidesz országdúlása a mai helyzet okozója? Ezt nem kellene a harminc évre kiterjeszteni. Csak és kizárólag nem az egész ország munkáját kellene negligálni, ha létezik egy fekélyes rész az ország testében, azt kell kezelni. Bertalan ebből a szempontból téves diagnózissal kufárkodik. A fidesz nyomdokain halad.
Béla333
Nem jött senki sem az LMP-hez egy másik bolygóról, de egy olyat sem tudok közöttük, akik részt vettek volna az ország kifosztásában és a Fidesszel való elosztogatásában.
Azért ez elég éles választóvonal szerintem!
anka
@Sámannus: - bocs de ráugrik egyből a következőre..., nem akarja az igazságot!
www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=5kVqwL8LeB8
Csizmás Kond
A helyzet az uraim, hogy az ellenzék egy lecsó, ahol mindenki a fő komponensnek képzeli magát...nem lesz ott kompromisszum soha a büdös életben
bencemacska
@anka: ma, 10:32
Jóóóó!!!
Mindkettő műkszik!!!
bencemacska
Molnár Gyula csak azt felejtette ki a riportból, hogy ő egy lekvár. Mikor Botka berúgta az ajtót, ő föltartotta a kezét és földig hajolt!
Csak azt felejtette el, ha nem mond le, akkor a pártja kétfejűvé válik és ez lesz a vége, ami!
Botka ámokfutásának ő az áldozata, de megérdemli!!!
bencemacska
@karma1: ma, 10:22
Nem egészen a Marsról jöttek, de majdnem. Minden esetre világos, hogy honnan indult, hol van, és hova tart az országmegváltó párt.
Wikipédia:
"Schiffer András (Budapest, 1971. június 19. –) magyar ügyvéd, politikus,.."
"1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának, ekkor kilépett a szervezetből. A közéletbe jogvédő tevékenységén kívül (TASZ) a zöldmozgalmon keresztül is bekapcsolódott, amikor 2002-ben a Védegylet szervezőbizottságának tagja lett, illetve 2005-ben ő vezette a Sólyom László köztársasági elnökké választását célzó (Fidesz) kampányt is.
2008-ban megalakította a Lehet Más a Politika nevű mozgalmat, mely társadalmi szervezetként indult, majd 2009-ben párttá szerveződött és a párt vezetését ellátó választmány tagjává és egyik szóvivőjévé választották. 2010-ben ismét a párt országos választmányának tagja lett, de szóvivői tisztségét nem vitte tovább."
" 2010 és 2016 között országgyűlési képviselő, a Lehet Más a Politika (LMP) egyik alapítója, 2010 májusa és 2012 januárja, valamint 2013 és 2016 között a párt parlamenti frakcióvezetője, 2013-2016 között a párt társelnöke."
2016. május 30-án a bejelentette, ... lemond társelnöki tisztségéről, nem indul a 2018–2019-es választásokon... de megtartja párttagságát, és a jövőben „az LMP, mint globalizációkritikus, ökopolitikai irányzat körüli szellemi erőtér” felépítésén kíván dolgozni."

Azóta létrehozta a Fidesz kisegítésével az Alkotmánybíróság kibővítését!!! A párt frakciója minden kommentár nélkül szavazott együtt a Fidesszel!
Most akkor milyen úton halad az LMP? Ki is szabja meg az irányt?
A szürke eminenciás? Talán!
karma1
@bencemacska: Koszi szepen ezt az infot - termeszetesen en ezt nem tudtam.- nekem egyaltalan nem szimpi szemelye, ergo, amennyire nem erdekel, annyira nem is nezek utana. (Tudom, ez nagy hibam, dehat Istenem, kinek nincs hibaja?)
Legkozelebb az ilyen csunya infokat inkabbv privibe kuldd el nekem, mert Bela mindjart jon, es nagyon fog Rad dorogni...:o))) Pedig Te csak tenyeket irtal ide, igaz viszontm, hogy ezek szoktak Belust a legkevesbbe zavarni...:o))))
Megeccer: koszi szepen a faradozasodat...:o)))
bencemacska
@karma1: ma, 12:26
Szeretek utána nézni egyes személyeknek, történéseknek, mielőtt véleményt alkotok róla!
"barátunkból" pont ez hiányzik!
karma1
@bencemacska: Te egy rendes janyka vagy, en csak egy rovidet kuldtem be - na, nem a legjobb blogrol - bar nem tudom - , abban csak egy rovidke eletut volt kiragadva Schiffer eletebol
pmintpoloska.blog.hu/2017/10/03/szel_bernadett_a_valasztok_idiotak
Sámannus
@bencemacska: Köszi.Tehát ők is laktak a kuplerájban, de ők szűzen végezték a szolgálatukat.
Ez csak úgy lehetett ha ők csak szoptak, vagy turul módon háturul... el is tudom hinni. Csak így lehetett. Az a legszebb az egészben amilyen eleganciával seprik le a többit a színpadról.
bencemacska
@karma1: ma, 14:13
Emlékszem rá.
Én olyan helyről próbálok idézni, ahol az illetőnek már lehetősége volt cáfolatot megjelentetni.
Tudod én már voltam kommentért feljelentve!
karma1
@bencemacska: Nem tudtam... Persze gondolom nev nelkul jelentettek fel,...:)
bencemacska
@karma1: ma, 14:26
Nem volt ő olyan szerény legény: Papcsák Ferenc fideszes országgyűlési képviselő. egyben Zugló polgármestere!
Sőt még azt is tudom, hogy az adataimat ki adta ki a 168 órától!
De még nem emeltek vádat, remélhetőleg lassan elévül!!!
Sámannus
Majd most jön a Momentum program. Olyan lesz mint a faék. Nem kell összefosni csak mögé állni.
karma1
@bencemacska: Aztamindenit! De szerencse, legalabb papcsaknak lealdozott - egyenlore (ha jol tudom)...
bencemacska
@karma1: ma, 00:00
Az MNB Felügyelő Bizottságának Elnöke.
Nem azt néztem kire szavazok, hanem azt, hogy ki az aki győzhet vele szemben.
Nemcsak én utáltam, ezért győztünk!!!
Majd egyszer mesélek róla.
bencemacska
@karma1: ma, 00:23
Neked meg szép napot!!!
szep napot
Az MSZP mar szarik a 2018-as valasztasra. Most a partvagyon eltuntetese/ elosztasa van napirenden. Az Mdf-s Ibi nenit, Fodor Gabit mar felkertek tanacsadonak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.