Sokan a gúnyolják és támadják a keresztényeket, ennek vége véres üldözés lesz, festett borús képet Veres püspök. Az Üldözött Keresztényekért rendezett Konferencián Veres András püspök köszöntötte a megjelenteket. A keresztény nem esik pánikba, ha üldözik, mert Jézus erről sokat beszélt, sőt kifejezetten boldogaknak nevezte az üldözött keresztényeket. Nérótól napjainkig "semmit sem tanultak a politikai élet egyes hatalmasságai". Évek óta terjed Európa-szerte a kereszténygúnyolás – minden véres üldözés így kezdődött. Most még csak tiltják a vallási tárgyak, szimbólumok viselését, a függetlennek mondó média támadást indít a másként gondolkodók ellen – előbb-utóbb véres végkifejlete lesz ennek. Magyarországon ma keresztényüldözés van, mondja Veres, a demokrácia égisze alatt. "Ezért is értjük a közel-keleti üldözött keresztényeket jobban", mint a nyugati keresztények.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A püspökúrnak egyébként igaza van. Kicsiny hazákban valóban üldözik és kigúnyolják a keresztényeket, köztük kiemelten Őszentségét Ferenc Pápát!
Lásd Bayer Zsolt és az öcsédi eset! =)) Mindkettő, ahogy a többi pribék baromkodása, a kereszténység megcsúfolása, s kigúnyolása!
Macskaszem
Miről hablatyol ez az isten barma. Az iskolákra ráerőszakolták az egyházakat, ha akartuk, ha nem. Amelyik iskola nem kért belőlük, az jóval kevesebb állami támogatást kap. Éppen, hogy maguk üldöznek az erőszakos nyomulásukkal, pártunk és kúrmányunk hathatós segedelmével.
Amúgy meg menjen panaszra a jóistenhez csessze meg, ő a mindenható, nem a nudlikongresszus.
magyarbakancs
Püspök úr!
Kérem keresse fel elmeorvosát,és gyógyszerészét.
Borsodi
Nem a keresztényeket üldözik ha nem azokat az embereket akik nem értenek egyet a fidesszel Több városban munkát se kapnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.