Csak ezt az emberi jogi szómágia miatt nem lehet kimondani. A miniszterelnök egy keresztényüldözésről szóló konferencián beszélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ne aggódjál Geci, ti úgyis csak álkeresztények vagytok. Tudod a rendes keresztények nem lopnak, csalnak, hazudnak, és nem gyilkolnak élvezetből még állatokat sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Ugye magadból indulsz ki orbánc ? A te világod az ostrom és az elnyomás, na és a jog lábbal tiprása és tipratása. Már egy meghatalmazást se lehet normálisan elintézni a navnál.
libellle
@1magyar: "Ha belső árulók vannak, akkor lesz ez a kontinens még muszlim." Hm... ez csak egy felt´telezeés a te feltétlezésed. Ellenben tény, hogy orban meg van örülve.
1magyar
@libellle: Miért lenne megőrülve? Mert védi a hazáját miniszterelnökként?
libellle
@1magyar: na ne hülyeskedj. Most azt még te sem gondolod komolyan amit ide leirsz. Tudod mit véd az az örült saját magaát a hatalmát. Azt hogy még jobban lophasson meg benneteket. Egy becsület nélküli hazug semmi alak. Majd akkor jön a nagy obegatás amikor már elvesziti hatalmát és valamelyik zárt osztályon lesz. Akkor fog kiderülni, hogy mennyi gaztettet követett el ellenetek és hazátok elln.
nezelodo
Mindig bepárásodik a szemem amikor az isteni kegyelem létezését vélem felfedezni Orbán megnyilatkozásaiban. Sose hittem volna, hogy a lenini eszmék oly elkötelezett híve KISZ titkárként egyszer a keresztények felkent, európai védelmezője lesz! Ha meg ha eszembe jut Kövér és a famíliája, mint antikommunista demokrata gyülekezet, zokogok a teremtés csodájától, hogy újrateremtette őket, de már más anyagból.
papa.49
Miért nem szánja már meg egy gyilkos ezt a szerencsétlen barmot, NE SZENVEDJEN MÁR CSAK EGY PONTOS GOLYÓ, és megszabadul a RÉMÁLMAITÓL VÉGLEG !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.