Így akarják kideríteni, hogy valóban létezik-e a Soros-terv. A feljelentést a kormánypárti politikusok közelmúltbeli kijelentései alapján állították össze.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Hű ha ez igaz akkor ez egy nagy durranás lenne.
karma1
Hat ennek nem sok ertelme van, foleg, hogyha a Jobbik amellett kardoskodik, hogy NINCS Soros-terv, ez csak orban agyaban letezik.
Mert a birosag mit fog megallapitani? SEMMIT! De egy biztos, ebbol MOST a valasztasokig senki nem fog ugyet csinalni. foleg ugy nem, hogy polt orban mellenyzsebebol kandikal ki , es azt csinalja, amikt a csuti vakarcs mond neki.
A birosagnak pedig ki kellene jelentenie, hogy NINCS Soros terv- dehat ez mostanaban nenm fog megtortenni.
Es ha eppen Soros fog visszakerdezni mondjuk teljesen mas, normalis modon? Mi van, ha peldaul megkeresi Vonat egy beszelgetes erejeig, es elmondja neki is a magaet? Akkor Vona azt fogja neki mondani, hogy "bocsi, Soros ur, de ez a feljelentes csak egy nyul-kiugrasztas volt a bokorbol?"

Mar kezdtem azt hinni, hogy elegge balra tolodtak, es a nagyon szelsosegeseket mar kizartak maguk kozul, Hat nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.