Jövő héten kerül a parlament elé az úgynevezett kéményseprési törvény módosítási javaslata.

Drágíthatja a családi ház-tulajdonosok életét a kéményseprési törvény módosítása

Fotó: Honéczy Barnabás/MTI

Ha a tervezetet elfogadják, a családi házak esetében nem lesz kötelező a rendszeres füstelvezető-ellenőrzés, a kéményeket csak akkor vizsgálják meg a szakemberek, ha azt a tulajdonos külön megrendeli – írja az Inforádió.

Ez pedig oda vezethet, hogy gyakoribbak lesznek a fűtési balesetek, ami végső soron azt eredményezi, hogy a bankok és biztosítók a megnövekedett kockázat miatt drágábban kínálják majd szolgáltatásaikat. 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Idézet 1 -- Ez pedig oda vezethet, hogy gyakoribbak lesznek a fűtési balesetek,... -- Idézet 2 ... ami végső soron azt eredményezi, hogy a bankok és biztosítók a megnövekedett kockázat miatt drágábban kínálják majd szolgáltatásaikat. ---- NOS..! Az első idézet teljesen marhaság,egyáltalán nem lesznek gyakoribbak a balesetek,kár ezzel riogatni az embereket...,ha valaki felelősségteljesen gondolkodik és üzemelteti a Kombicirkót -Gázkazánt - Kályhát - és más fűtőalkalmasságot és minimum egy jelző készüléket is vásárol! De lehetne még írni erről és a gázszerelők hozzá nem ellásáról -a minden szírrel-szarral fűtőkről...,de ez mára már köztudott !! -- A második meg ugyebár a biztosítókról szól...! Nos,eddig sem igen akartak nagyon fizetni és ez ezek után is így lesz !!! Kár ezt tovább ragozni,mehetnek a biztosítók a búsba és tisztelet a kevés kivételnek ha van egyáltalán... !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.