Országjárásba kezd a Fidesz ezen a héten, hogy ezzel is elősegítse a nemzeti konzultáció sikerét – mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-nek.

"Védjük meg Magyarországot" – országjárásba kezd a Fidesz
Fotó: Wikipédia

November 19-ig minden választókerületben, összesen több mint 200 helyszínen terveznek fórumot tartani Védjük meg Magyarországot! címmel. Az országjárásban részt vesznek a kormány tagjai, a Fidesz vezető politikusai, országgyűlési képviselői, választókerületi elnökei – közölte.

"Célunk az, hogy minél több emberrel közvetlenül is eszmét cseréljünk a bevándorlás kérdéséről és a Soros-tervről, amely fenyegeti hazánkat, amely veszélyt jelent Magyarországra"

- fogalmazott Hidvéghi Balázs.

A Fidesz azt szeretné, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultációban, és mondjanak véleményt a "Soros-tervről" – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
Tőletek kell meg védeni a MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A Fidesz szerint, aki nem velük van és kiáll egy jó ügyért, az nem létezik (Rákosi elvtárs lájkolná ezt). Mert itt vagy a Fidesz menti meg a nemzetet, vagy senki. Mert a megmentés, a kiállás olyannyira a Fidesz kiváltsága, hogy az sem baj, ha beledöglünk testületileg, csak nehogy a balliberális ellenzéki csürhe a szájára vegye a nemzeti ügyet. Fidesz legfőbb politikája, a korrupció mellett. Még a látszatát is el kell kerülni annak, hogy Orbán szektája pártja egy oldalon áll a mindenkori ellenzékkel bármilyen kérdésben. Mert akkor kit fog gyűlölni az istenadta, ha konszenzus van egy valóban nagyon súlyos nemzetpolitikai kérdésben? Vagy egy másikban, vagy egy harmadikban.
Nessy
ha az országot is úgy "mentik meg" mint MANYUP -t Selmeczy, akkor nem sokára nem lesz mit megmenteni.
Pálinkás Pál
Csak tudnám hogy az ellenzéknek csúfolt selejtes formáció miért kussol mindig...Már rég utcára kellett volna vinni az embereket,mert másképp nem lehet elzavarni ezt a parazitát/orbán/ és csürhéjét!!!
tudode
@Kookas:
.
Oly annyira, hogy a szakemberek szerint:
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
teuton
Ugyanezzel a cimmel barki indithat egy programmot, kis kiegeszitessel! VEDJÜK MEG AZ ORSZAGOT - A FIDESZTÖL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.