A párt társelnöke ezt az ATV Fórum című műsorában jelentette be – írja az atv.hu.

Gulyás Márton jelentette be korábban, hogy közös ellenzéki tüntetést szerveznek október 23-ára. A demonstráción ott lesz a DK, az Együtt, a Liberálisok, a Modern Magyarország Mozgalom, a Momentum Mozgalom, az MSZP, a PM.

Az LMP távol marad az október 23-i ellenzéki gyűlésről

Legutóbb az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője beszélt arról, hogy október 23-án szeretnének közös tüntetést, pártokkal és civilekkel is. Aki akkor ott a színpadon lesz, az reményei szerint az összefogás részese.

Az ATV Fórum című műsorában Hadházy Ákos elmondta, hogy nem vesznek rész a 23-ára tervezett közös ellenzéki tüntetésen.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
@Béla333: az akkori korrupciót a mostnihoz képest nagyitóval kell kersi. Olyan az arány mint a nokiás doboz és a Záhony-Budapest között eltünt kárpótlási gázolaj szerelvény mérete között.
Béla333
@Madácsi Pali: 0035
Nem csak a korrupció mértéke számít, ami egyébként csak az autópályák felülszámlázásánál is százmilliárdos nagyságrendű!
Hanem az is lényeges, hogy azért, hogy a Fidesz is fogja be a száját, az ismert 70-30%os arányban nyomtak a Fidesznek is a lopott pénzből!
Vidáman, a hátunk mögött összekacsintva, de ugyanakkor erről kellő mennyiségű dokumentumot gyűjtve, ezzel a mai napig egymást zsarolva.
Éppen ezért akik ezekben a disznóságokban részt vettek, vagy csak félrenéztek, azoktól nem várható fellépés a másik ellen:
Erre mondják, hogy kéz-kezet mos!
Ezt kell végre felismerni és ezektől megtisztítani a politikai közéletet, mert ha nem tesszük, ezek nem akarnak mást, csak a mutyivilág fenntartását!
Madácsi Pali
@Béla333: A kollektív bűnösség elvét elvetem és nem tudom elfogadni. Az LMP ilyen politizálása hozzájárul a jelenlegi hekyzet fenntartásához, hatalmon tartja a rabló, törvényeket megpuccsoló, szélsőjobbra húzódó, hasizálódó, diktatórikus FIDESZ-t! Az LMP a társadalmi problémákra pont annyi befolyással bir mint egy udvari bolond előafása.
Béla333
@Madácsi Pali: 11.09
Nem is kell kollektív bűnösség, csak mivel a Gyurcsány kormány közreműködésével kiépült Polt bűnelhárító rendszere, így arra nem lehet hivatkozni, hogy mivel nem ítéltek el egy korrupt politikust sem, ezért aztán nincs is korrupció az országban!
Ugye legalább ezzel egyetértünk!
Ennek a rendszernek a kialakulásáért az LMP-t hibáztatni nagyfokú rosszindulatot mutat, hiszen soha nem voltak döntési helyzetben, ellenben már a megalakulásuk óta küzdenek a lenyúlás, a politikusi korrupció, a Fidesszel való összejátszás ellen!
Madácsi Pali
@Béla333: Az már ne is zavarjon, mint elvakult gyurcsány-gyúlölőt, hogy Polt megbizatását 2006-ban Gyurcsány alatt NEM HOSSABBÍTOTTÁK meg. Jelemleg hivatalát 2010-től tölti be. Mint tudjuk Gyurcsány 2009. április 14-ig volt a miniszterelnök. Ezért véleményem a kollektiv bűnöség elutasítása mellett az LMP-ről ezután is fentertom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél