A párt társelnöke ezt az ATV Fórum című műsorában jelentette be – írja az atv.hu.

Gulyás Márton jelentette be korábban, hogy közös ellenzéki tüntetést szerveznek október 23-ára. A demonstráción ott lesz a DK, az Együtt, a Liberálisok, a Modern Magyarország Mozgalom, a Momentum Mozgalom, az MSZP, a PM.

Az LMP távol marad az október 23-i ellenzéki gyűlésről

Legutóbb az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője beszélt arról, hogy október 23-án szeretnének közös tüntetést, pártokkal és civilekkel is. Aki akkor ott a színpadon lesz, az reményei szerint az összefogás részese.

Az ATV Fórum című műsorában Hadházy Ákos elmondta, hogy nem vesznek rész a 23-ára tervezett közös ellenzéki tüntetésen.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
@Equus1: 18.59
Mert nem akar a 2013-14-es forgatókönyv szerint összefogni?
Nem tűnt fel neked semmi az elmúlt hetek mSZP-s történéseiben, hogy ki is a Fidesz "ezen" oldali szövetségese?
Szerintem egy Hadoszlop társelnöke nem jelenti fel a főnököt!
De te tudod...
Peller Anikó
Aztán mi a rossebet keresnének ott? Majd meghallgatják a viktort a tévébe, így legalább nyugodtan tudnak neki tapsikolni.
Pálinkafőző Rézüst
@Mirabilis: még mindig a sifi az igazi góré a pártban.
Béla333
Most mit kell mocskolódni? Most is ugyanazt vallják, mint eddig bármikor!
Képtelenek a marha nagy demokraták azt elfogadni, hogy másnak más is lehet a véleménye!
Inkább örvendjenek az új "összeborulók", hogy milyen jól sikerül az összefogás!
Mint 2013-14-ben!
Zeta
A fidesz szemoontjából tisztának kell maradni.
Béla333
@Zeta: 19.53
Elég annyi, ha az én szempontomból tiszta maradnak!
Csak hogy tisztázzuk: én nem vagyok Fideszes!
Manhattan
Ezt én is beküldtem, mert nem láttam ezt. Az LMP máig nem jutott el a felismerésig, hogy nem lehet egyidejűleg a kormány és az ellenzék ellenzéke. Ja, hogy az előbbinek nem is az, csak névleg?... Emlékszem, hogy az LMP az összes problémás szavazásnál kisegítette a Fideszt. A parlamentből kibukott összes volt LMP-s politikust zsíros állásba helyezte Orbán: Lásd Mile Lajos, Ertsey Katalin, Osztolykán Ágnes. De lesz még alkotmánybíró Schiffer Andrásból is meglátjátok. Mert megszolgálta.
Nessy
Tényleg megérdemeljük Orbánékat! Minden kis párt el van telve önmagától, meg van győzödve róla, hogy nála van a bölcsek köve, és ö lesz a világ megváltója!
Jól kitalálta a Fidesz az egyfordulós választást, ahol ráadásul a győztes mindent visz! Ezek a családi pártok biztosítják jövőre is a 2/3 eredményt számára. Összefogás? Az mi? Három magyar hatfelé húz, aztán mikor nyakig vagyunk a slamasztikába, igyekszik jól elhelyezkedni, és vigyázni, hogy ne lötyögjön. Aki esetleg másképp gondolja, az szerintük nem normális.
Megérdemeljük a balsorsunkat, mely régóta tép! Talán 1956 okt. 23.a volt egy csodás nap, amikor úgy éreztük, hogy mindannyian egyek vagyunk.Amikor nem csak jelképesen karoltunk egymásba.
Ez ma már lehetetlen. Ma már mindenki mindenkit vagy gyűlöl, vagy csak hülyének tart, akinek más a véleménye, mint az övé. :-((
Béla333
@Manhattan: 19.57
Csak hogy tisztázzuk: hazudsz, amikor azt mondod, hogy az LMP szavazott valamikor is úgy, ahogy nem akart volna!
Nem úgy, mint a DK, akik azt hazudták, hogy azért szavazták meg a Fidesz törvényét az összeférhetetlenségről, mert valami füzetben kettőt lapoztak, vagy az MSZP is aki szintén tévedésre hivatkozva szavazott meg egy, a Fidesznek fontos törvényt!
A politikusok állásba helyezésnél emlegethetnéd Eörsitől kezdve az MSZP volt pénzügyminiszterééig még sok mindenkit.
A helyzet az, hogy ha valaki megszűnik aktív politikus lenni, attól még ha jó szakember és jó ajánlatot kap, akkor az vesse rá az első követ, ha nem fogadja azt el! Élni kell!
Minden oldali volt politikusnál igaz ez! Ne legyél álszent!
És főleg ne csúsztass és ne hazudozz!
Béla333
@Nessy: 19.57
Nem önteltség az, ha egy párt nem akar a korábbi lopkodósokkal összeállni!
Mert azt gondolom te sem tagadod, hogy itt az elmúlt évtizedekben a kormányon levő politikusok és a pártjaik szétlopták az országot!
Szerintem te sem akarnál a magánéletedben tolvajokkal összeállni!
Béla333
@Mirabilis: 19.58
Ez a fontos neked, de az nem, hogy a 2010-es magyar államadósság két és félszeresét szivattyúzta ki a politikai elit asszisztálásával vagy éppen aktív közreműködésével az országból az eddig kormányon levő banda?
És mennyi ment ki 2010 óta?
Egy bűnöző, maffia banda szívja a vérünket évtizedek óta!
És neked ott megáll az ész és az értelem, hogy Schiffer nagynénje mit nyilatkozott a DK-s szennyblognak?
Azért ez eléggé elképesztő!
papa.49
Végül is a puding próbája az evés, áprilisban meglátjuk ízlik-e lmp. puding a népnek !!!
Clavigo
A ""mi Bélánk " nagyon jól teljesít...:) :) :) :) :)DDDD :) :) :)
Béla333
@papa.49: 20.17
Így is van! Végre egy normális hozzáállás!
Nessy
@Béla333: Tudod, az újszülöttek még nem loptak! Sok évtizedes fennállásom alatt megtapasztaltam, hogy amint lehetőség volt rá minden szentnek maga felé hajlott a keze. Legfeljebb a volumen volt eltérő. Ez, amióta a világ, világ így műkszik! Van aki egy doboz bonbonért intéz el valamit soron kívűl, van aki milliókért! Van, aki olyan helyzetbe kerül, hogy van mit lenyúlni, van aki nem! Ha belegondolok, hogy az általunk választott képviselők mennyi pénzért járnak be a parlamentbe, a bizottságokba, szavaznak meg agyament, értelmetlen törvényeket, akkor nem éppen irodalmi gondolataim támadnak!
Béla333
@Clavigo: 20.17
Nagyon vicces kis hozzászólás volt!
Dícsérd inkább az MSZP-t vagy a DK-t, mit bánom én! De ne a másik pártot mocskold, ha az nem úgy politizál, ahogy az neked tetszene!
Nessy
@Béla333: Ehhez az elvhez ragaszkodva minimum 2/3-t kell elérnetek! Vagy módosítani az Alaptörvényt, hogy az LMP egyedűl kormányozhasson, és határozhassa meg ki lehet képviselő, ki nem !
Clavigo
@Béla333: Te mit is csinálsz itt,,,reggeltől-estig ??? :) :) :) :) :)
Béla333
@Nessy: 20.20
Ez így igaz!
Ezért kell olyan törvényeket hozni, ami a nép szintjére hozza le a politikusokat is, nem ad nekik olyan kiváltságot, hogy a büntetés, a lebukás veszélye nélkül lophatják el az adóforintjainkat.
Miért engedjük nekik, hogy kiváltságosként, rájuk más törvények vonatkozzanak, mint Pista bácsira, vagy a Mari nénire?
Ezen szeretne az LMP változtatni, de nekem az is jó, ha mindegyik magát demokratikusnak hazudó párt leteszi a politikusi korrupció megszüntetésével kapcsolatos véleményét!
Legalább lássunk már végre tisztán!
Béla333
@Clavigo: 20.23
Neked nyilván az is sok, ha néhány hozzászólásom van naponta, de képzeld: napközben dolgozok, így nem vagyok itt egész nap!
De neked mi közöd is van ahhoz, hogy ki mennyit és mit szól hozzá?
Béla333
@Nessy: 20.22
Amit az LMP kínál, az csak egy a felhozatalból!
Ha kell, amit kínál, akkor ez lesz, ha nem, akkor maradhat a további ország lecsúszás!
Az eddig kormányzó pártok és politikusok már "bizonyítottak"!
Clavigo
@Béla333: Félreértettél...Arra gondoltam,,,hogy egész nap más pártokat gyalázol,,,( DK,Mszp ,,stb )...Vagyis azt csinálod,,amit az előbb rám " énekeltél ".. :) :) :)
Béla333
@Clavigo: 20.35
Hát mi a túróért ne mondjuk azt ki, ami az országgal történt az elmúlt évtizedekben: az egymást 1994 óta kormányon váltogató, de egymást soha el nem számoltató Fidesz és MSZP a csatlósaival egyszerűen szétlopták az országot! Kialakítottak egy olyan rendszert, ami az ő bűncselekményeiket, korrupcióikat, sikkasztásaikat bűntetlenül hagyja!
Miért gond az neked, ha ez rajtad kívül másoknak felháborító?
Hogy azért küzd, hogy ez megváltozzon?
Hogy ha azokban nem bízik valaki, akiknek ezt a helyzetet "köszönhetjük"?!
Gyuri Géderről
Szél Bernadett és az LMP, ki golyózza magát mint Botka és az MSZP.
Most civil szakértő kormányra, takarításra, új alkotmányra van szükség.
Már nincs helye a tökölésnek.
Béla333
@Mirabilis: 21.13
Életemben elég jól tudtam értelmezni, hogy ki mit ír, sőt legtöbbször még azt is, hogy ki mit gondol, kinek milyen szándéka van azzal, amit ír(t)!
Eddig nem volt ok panaszra!
De úgy gondolod, hogy nem jól értelmezem azt, amikor egy kicsit mocskolódni akarsz ha éppen Schiffer nagynénjével jössz elő, amikor egy cikk arról szól, hogy az LMP nem akar Gyurcsánnyal, vagy az éppen a mai napon őket mocskoló MSZP elnökkel egy színpadra állni?
Yoda69
Ezzel egyettelmuve valt hogy az lmp a fideSS szekertoloja. Hadhazy korrupcio ellenes szelmalom harca csak latszat tevekenyseg. Eddig why ugyet see tudtak eredmenyben lezarni. Pedig anno Gyurcsanyt meg fel is jelentettel Sukoro miatt mint kiderult alaptalanul.
justhpeter
@Béla333: A választás majd eldönti. Szél Bernadettért kár, de sajnos az LMP vele együtt menetel majd a lecsóba. Mert bár derék dolog kardot rántani, csak nem lepkefingnyi háttérrel, Ilyen támogatottsággal - külső segítség nélkül - elbukni csak azt jelenti, hogy a karddal hadonászó messze áll a megfontoltságtól. S ez lesz a sorsa is.
Jozefina
Az LMP kampányfokozatra kapcsolt a fidesz-kdnp mellett!!! Lehet, hogy bernike majd kap egy miniszteri posztot???
papa.49
@Jozefina: Gondolni kell arra is nem volt véletlen a posványosi szereplés sem !!!
Béla333
@justhpeter: 07.26
A lepkefingnyi háttér (tőled idéztem!) jelen állás szerint több, mint amennyi az Együttnek, a Párbeszédnek, van, de akár a DK támogatottságánál is több volt legutóbb.
Én becsülöm bennük, hogy a vezetők biztos Parlamenti helye helyett többre tartják azt az elvet, hogy akiknek ezt a helyzetet köszönhetjük és akik a mai napig nem számoltak el felénk az ellopott vagyonnal, azokkal nem állnak egy színpadra.
Aki kimegy az összeborulók gyűlésére, az meg az eddigi mutyivilág folytatását támogatja azzal, hogy ezeknek a bűnözőknek tapsol! (Tisztelet a kivételnek, mert azért olyan is van - biztosan)
Béla333
@Jozefina: 08.19
Soha nem tudta megemészteni a magát demokratikusnak hazudó oldal, hogy van olyan alakulat, amelyik nem tudja azt sem elfogadni, amit ők csináltak a Fidesszel összejátszva az elmúlt 30 évben ezzel az országgal.
Ha valaki nem fogadja el az össznépi politikusi lenyúlást, akkor már biztos megvette őket a Fidesz, a biztos befutó helyekre hajtanak, stb. (Holott a biztos befutó helyet a megalkuvás, a belesimulás hozhatna nekik, de ez őket sohasem zavarta)
Peller Anikó
@bélageci: tegnap 20:22, "De ne a másik pártot mocskold, ha az nem úgy politizál, ahogy az neked tetszene!"

Na te baromagyú állat, amikor neked mindenről a Gyurcsány és a déká mocskolása jut eszedbe ha kell ha nem akkor te mit teszel bigott bunkó.
Béla333
@Peller Anikó: 09.00
Hogy mit teszek?
Próbálom megakadályozni, hogy olyan pártok /politikusok kerüljenek újra és újra hatalomba, akiknek olyan demokrácia felfogásuk van, mint amit az elmúlt évtizedekben tőlük láthattunk, illetve akiknek olyan sötétagyú, mocskosszájú bunkó paraszt emberek, a támogatóik, mint amilyen te is vagy!
Béla333
Megy itt egymás tüzelése, hogy minden korábbi politikusi bűncselekményt az elmúlt évtizedekből felejtsünk el, mert az csak kis összeg a Fidesz lenyúlásaihoz képest (így is százmilliárdos összegekről beszélünk!), bocsássuk meg a tolvajoknak, hisz az a természetes politikusi lét velejárója, hogy mi adót fizetünk, ők meg annak egy részét büntetlenül ellopják!
Fogadjuk el azokat az alakulatokat a szent cél érdekében (a Fidesz leváltása), akik a Fidesszel közös mutyik haszonélvezői voltak, mert most már ők akarnak jönni!
Majd ha már leváltjuk a Fideszt, na majd akkor jöhetne az elszámoltatás, de ahogy eddig sem jött, egyik kormányváltást sem követte az ügyek felderítése, úgy most sem jönne.
Mégpedig azért nem, mert ahogy legutóbb beleláthattunk az MSZP-nél a belső ügyekbe és láthattuk, hogy ahogy az MSZP bajba került, azonnal válságstábot hívott össze a Fidesz, úgy egyértelmű, hogy ezek ugyanazok, egy nagy boldog békés mutyibrigád az egész, akik a sok disznóság bizonyítékaival zsarolják egymást, ezért nem is várható az eddigi gyakorlathoz képest tőlük semmiféle változás.
MSZP/DK = a mutyivilág fennmaradása!
Szerintem!
Peller Anikó
@bélagyökér: ne felejtsd el bazzeg. Eddig is az orbánra szavaztál, az orbán tüzét fújtad, most is azt teszed. Elég neked ha a tízezer milliárdokat elfelejted amivel kilopják a szemedet is de neked nem számít csak a Gyurcsány. Mert ő személy szerint nem lopott semmit te marha.
a helység kalapácsa
A magyarok hajlamosak egyből szenté avatni azokat, akik tudnak (egy kicsi) valamit - jól.
De az van, hogy akik tudnak VALAMIT jól, azok nem tudnak MINDENT - jól.
Hadházy sem guru.
Épp ezért kell a konszenzus, és hogy soha csak egy vélemény legyen az uralkodó, mert az mindig elnyomáshoz vezet.
Aki kivonja magát a közösségből, az ezt hekkeli meg.

Sokszor írtam (amikor először leírtam, még távol volt, de már közel van...), azért megyek el innen, mert elég volt a magyar beteges gondolkodásmódból. Inkább megtanulok egy másik nép nyelvén gondolkodni. Imádom! Imádok megtanulni máshogy gondolkodni. Eddig csak voltam, de most már vagyok. Magyarországért azért nem teszek többé semmit (miközben mindent megtettem, a belemet is kidolgoztam), mert elég volt a rúgásokból. A magyar, nem egy nép, hanem egy elfajzott népség. Ha ezt nem érted, ezzel a kritikával nem tudsz szembesülni, akkor ez örökre így marad, mert nem lesz senki, aki képes lenne megváltoztatni.
Te azt hiszed, hogy kárörvendek, pedig NEM!!! Iszonyúan sajnálom, és a tehetetlenség dühe fojtogat.
JAJMÁR
@a helység kalapácsa: Azèrt akarsz elmenni, hogy megtanulj màskèppen gondolkodni? Hogy màskèpp?
Tudod, hogy mit akarsz, "hogyan" akarsz gondolkodni?
Mert szerintem nem. A csalódottsàgod beszèl belőled. Mert mi tart vissza, hogy ùgy gondolkodj, ahogy akarsz? (Màskèpp nem is lehet)
Aki elmenekül, az nem megoldja, hanem màsra tolja a problèmàt.
Gondolkodj hàt ìgy: keresd a megoldàst itthon. Nem vagy egyedül.
Madácsi Pali
Az udvari bolond szerepéből az LMP nem tud és nem akar megválni!
Béla333
@Madácsi Pali: 18.10
Azért küzd azért, hogy eltakarítsuk az ország vérét az elmúlt évtizedekben szívó tolvaj korrupt, összejátszó politikusi bandát!
Ezt segíteni kellene, nem mocskolni őket!
Szerintem!
Zeta
@Béla333: a fennmaradasukat biztosítják, azzal , ha mindenből kimaradnak. A fiatalok az iskolákban lassan tanárnélkül
vannak, oktatas nincs! A z eü.t és a többit nem mondom, mert ha a fiatalság bután nő fel az olyan bűn , amit nem lehet így elintézni! Nem lehet eltekinteni az elszámoltatástól, de tovább hagyni ezt a rezsimet bűn.
Béla333
@Zeta: 18.40
Ha elzargatjuk a nemzetrontó Fideszes hordát, akkor bűn azokat a helyükre hozni, akik ugyanannak a bűnbandának a másik fele!
Ha nem teremtünk tiszta közéletet, akkor minden marad a régiben, csak éppen a mutyibrigád másik fele kormányzásával.
Mindazokat el kell zargatnunk, akiknek közük volt az ország leamortizálásához!
Hiszen ők pont azt akarják, hogy hol az egyikre, hol a másikra szavazzunk csak azért, hogy ne a másik legyen!
De addig amíg ők váltogatják egymást kormányon, addig minden megy az eddigi úton!
Zeta
@Béla333: az jövő , a fiatalság közben komplet a fidesz szája íze szerint nő fel!
Béla333
@Zeta: 19.11
Én is azt mondom, hogy nem érünk rá, most kell elzargatni a mutyis korrupt alakulatokat!
Peller Anikó
@Zeta: ez hülye. Ő egyedül, a béna 333. senki egyedül elzargatja a Gyurcsányt. Az orbán közben 4/5 -del győz, de ezt ő leszarja, csak a Gyurcsány el legyen zavarva.

Már örülhetsz buzika, a Gyurcsány el lesz zavarva és jó ha nem 9/10 -del nyer az orbán. Aztán ti is mehettek a lecsóba.

Mit képzelsz baromarc, a többi pártok addig mit csinálnak, majd lemondanak a szavazataikról az ellempéd javára, csak azért mert ti még nem voltatok hatalmon?

Majd azt mondja a vona, na jól van én leszarom a 20-25 % választómat, legyél inkább te, aki elemes?
És mind a 300 párt ezt mondja? Az emeszpé most ki van ütve, de a maradék 10 % -ját majd szintén neked adja, ingyen? A déká is odaadja neked az 5-6 % -ját ingyen, csak azért mert évek óta kurvázod őket?

Ezt mind össze lehetne adni ha nem lennétek ennyire gyökerek, de így hajrá, előre az 5 % -ért.
Madácsi Pali
@Béla333: Sukorő ügyben láttál egy elveszett forintot is? Aki korrupt itéljék el! Nem azért mert MSZP-és, FIDESZ-es vagy SZDSZ-es. Ehez meg kell szüntetni a képviselői mentelmi jogot, fel kell oldani a titkosításokat a költségvetést érintő ügyekben és megtiltani a későbbiekben a titkosításukat. Azt nem tudjuk, hogy az MSZP-ből ki és mennyire sáros, viszont vitathatatlanul demokraták. Polt és FIDESZ-es bűnpártoló szervezete remekül teszi a dolgát, amiben Szél következetesen segíti. A FIDESZ-től kapott kopogtatókat meg kel hálálni! Szereplésük Kövér cirkuszában anyi, hogy megakadájozzanak minden demokratikus összefogást!
nemkati
Csatlakozom az előttem szólóhoz. :)
Az LMP nem fogja egyedül leváltani a Fideszt. Nagyot csalódtam Szél Bernadettben.
Béla333
@Madácsi Pali: 19.57 Ezer korrupciós ügy volt, nem a Sukoró volt a legérdekesebb!
Nézd mondjuk ezt:
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.
A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."

Válaszolhatnál néhány kérdésre:
- mennyi lehetett a normál ár, ha Gyurcsány akkor állította le Kókát, amikor az már 40 %-al (!!!) faragta le az árakat?
- hol van az a pénz, amit akkor fizettünk ki, amikor nem kezdett el még dolgozni Kóka?
- Tett-e bármit is Gyurcsány, miután felfedezte a bűncselekményt? Ha nem, miért nem tett semmit?
- Mit tett az ellopott pénzek visszaszerzése érdekében? Ha semmit, miért nem tett?

Tudom ezt nem tőled kellene kérdezni, csak mivel Szél Bernadett esetében fixen ki mered jelenteni, hogy ez az MSZP demokrata, bezzeg az LMP meg nem az?!
Talán magyarázd már ezt el itt mindenkinek!
Madácsi Pali
@Béla333: Gyurcsány miniszterelnökként nem vett fel fizetést. Egyedül a DK bojkottálja a fideSS törvénygyárát, és ezzel nem adja a nevét a fasisztoid törvényesített rabláshoz! Hány vizsgálóbizottságot sikerült megalakítani a fideSS mutyi ellen? Még csak a meglévő bizottságokban sem sikerült vizsgálatot kezdeményezni. Viszont FIDESZ alkotmánybírót sikerült támogatni.
Béla333
@Peller Anikó: 19.55
A jelek szerint neked csak aszar dől ki a szádon, ellenben fogalmad sincs hogy hogyan működne egy demokrácia?
Senki nem adja veszi a pártja támogatóit, kivéve a DK-nál, ahol a fanatikusok oda szavaznak, ahová a főnök mondja!
Támogatni meg azokat lehet, akik nem vettek részt az elmúlt évek korrupcióiban! Sem saját maguk, sem pedig úgy, hogy csak félrenéztek, ha a bűnt látták!
Bár kétlem, hogy egyáltalán eljut az agyadig a sok mosogatólén keresztül bármilyen értelmes gondolat!
Clavigo
@Béla333: Ezek szerint Neked,,és az lmp-nek semmi problémája nincs a Cimbalmossal,,meg a nezethyy kondájával..
Béla333
@Madácsi Pali: 20.-17
Mennyivel jobban járt volna az ország, ha felveszi Gyurcsány a fizetését, de fellép miniszterelnökként a mérhetetlen korrupció ellen és a Fidesszel való összejátszás ellen!
A DK lehet hogy bojkottálja a Parlamentet, de azért a fizetésüket - ugye - felveszik!
Ez aztán egy gerinces bojkott!
Béla333
@Clavigo: 20.17
Mi szerint nincs problémája az LMP-nek a Fidesszel?
Mer ilyen kijelentést, célzást nem láttam egy LMP-stől sem.
Ellenben már volt vagy 90 korrupcióinfójuk, hétről hétre, az LMP a Fideszt szeretné leváltani a mi támogatásunkkal, el szeretné számoltatni a Fideszt az ellopott javakról és a héten még fel is jelentették Orbánt!
Nyilván mindezt azért, hogy téged jól megtévesszenek! Így gondolod?
Clavigo
@Béla333: Első sorban inkább Rád gondoltam...hogy Neked nincs semmi problémád a fitymasszal...Az lmp?? Lex@rom...,a fitymasz által,,az ellenzékbe kitenyésztett , beépített ötödik hadoszlop..
Béla333
@Clavigo: 20.34
Ezerszer elmondtam már a véleményem a Fideszről!
Azért támogatom az LMP-t, hogy váltsa le a Fideszt, teremtsen a támogatásunkkal egy élhető országot és számolja fel az elmúlt évtizedek politikusi korrupcióját!
És te miért támogatod az eddigi mutyi brigádokat, a lopkodósokat, a hátunk mögött a Fidesszel a lopott közpénzt elosztó pártokat?
Jó ez neked?
Béla333
Most őszintén: ha valóban az LMP látja rosszul a helyzetet, akkor a visszalépése elég lenne ahhoz, hogy az egészet mostanra lefújják és marad Gulyás Márton és a civilek tüntetése?
Miért nem tüntet önállóan az MSZP-DK-Moma-Liberálisok csapatok a visszalépők nélkül?
Madácsi Pali
@Béla333: az akkori korrupciót a mostnihoz képest nagyitóval kell kersi. Olyan az arány mint a nokiás doboz és a Záhony-Budapest között eltünt kárpótlási gázolaj szerelvény mérete között.
Béla333
@Madácsi Pali: 0035
Nem csak a korrupció mértéke számít, ami egyébként csak az autópályák felülszámlázásánál is százmilliárdos nagyságrendű!
Hanem az is lényeges, hogy azért, hogy a Fidesz is fogja be a száját, az ismert 70-30%os arányban nyomtak a Fidesznek is a lopott pénzből!
Vidáman, a hátunk mögött összekacsintva, de ugyanakkor erről kellő mennyiségű dokumentumot gyűjtve, ezzel a mai napig egymást zsarolva.
Éppen ezért akik ezekben a disznóságokban részt vettek, vagy csak félrenéztek, azoktól nem várható fellépés a másik ellen:
Erre mondják, hogy kéz-kezet mos!
Ezt kell végre felismerni és ezektől megtisztítani a politikai közéletet, mert ha nem tesszük, ezek nem akarnak mást, csak a mutyivilág fenntartását!
Madácsi Pali
@Béla333: A kollektív bűnösség elvét elvetem és nem tudom elfogadni. Az LMP ilyen politizálása hozzájárul a jelenlegi hekyzet fenntartásához, hatalmon tartja a rabló, törvényeket megpuccsoló, szélsőjobbra húzódó, hasizálódó, diktatórikus FIDESZ-t! Az LMP a társadalmi problémákra pont annyi befolyással bir mint egy udvari bolond előafása.
Béla333
@Madácsi Pali: 11.09
Nem is kell kollektív bűnösség, csak mivel a Gyurcsány kormány közreműködésével kiépült Polt bűnelhárító rendszere, így arra nem lehet hivatkozni, hogy mivel nem ítéltek el egy korrupt politikust sem, ezért aztán nincs is korrupció az országban!
Ugye legalább ezzel egyetértünk!
Ennek a rendszernek a kialakulásáért az LMP-t hibáztatni nagyfokú rosszindulatot mutat, hiszen soha nem voltak döntési helyzetben, ellenben már a megalakulásuk óta küzdenek a lenyúlás, a politikusi korrupció, a Fidesszel való összejátszás ellen!
Madácsi Pali
@Béla333: Az már ne is zavarjon, mint elvakult gyurcsány-gyúlölőt, hogy Polt megbizatását 2006-ban Gyurcsány alatt NEM HOSSABBÍTOTTÁK meg. Jelemleg hivatalát 2010-től tölti be. Mint tudjuk Gyurcsány 2009. április 14-ig volt a miniszterelnök. Ezért véleményem a kollektiv bűnöség elutasítása mellett az LMP-ről ezután is fentertom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.