Hadházy Ákos szerint ez egy sokkal fontosabb ünnep annál, hogy a helyszínen megjelenő pártok összefogásáról szóljon majd az esemény.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na most kezdte meg lejáratni magát, pedig remény volt rá, hogy különb legyen mint a Szakasits unoka! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na most kezdte meg lejáratni magát, pedig remény volt rá, hogy különb legyen mint a Szakasits unoka! =))
Clavigo
Gondolom,,,Vityka nem engedélyezte a "" megjelenést ""...
Béla333
Már miért kellene az eddig markánsan elutasított Gyurcsánnyal vagy az őket éppen ma is ekéző MSZP elnökkel egy közös pódiumra lépni?
Clavigo
@Béla333: Remélem,,,,most fogják elásni magukat a haverjaid...
Béla333
@Clavigo: 18.59
Ebben reménykedsz már (biztos) 2010 óta!
Inkább annak örülj, hogy a haverjaid meg újra összeborulhatnak!
Mint 2013-14-ben!
division
Ahogy elnézem ezeket a viccpártokat, a Fidesz 2/3 - os győzelme sem lesz kizárt újfent:-))
Clavigo
@Béla333: Sifffertől már okádtam 2010 óta...A többiek ?? kb. mint a híg fos..Viktorral együtt szavaznak 2/ 3-os törvényeknél,, Hajtanak a zsíros állásokért.,,az ""önállóság " jegyében,,stb. .Innentől,,részemről mehetnek a kukába.
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: jó, hát ők a szűzek, mert még nem loptak semmit. Így aztán erkölcsösek nagyon és nem fognak össze senkivel csak a fidesszel. Meg is tesznek mindent, hogy ki ne essen a csöcs a szájukból, mert így kaphatnak ők is a morzsákból. Persze csak ha meglesz az 5%.
Béla333
@Clavigo: 19.16
Hát, ha már 2010 óta okádsz, akkor már eléggé le lehetsz gyengülve. (Agyilag biztos!) Fordulj orvoshoz, ilyen kitartó hányáshoz mindenképpen javaslom!
Nyilván a legyengült állapotod mondatja azt veled, hogy a 2/3-os törvényeknél mindig a Fidesszel szavazott volna az LMP!
Egyszer volt ilyen, az új alkotmánybírók megválasztásánál, de talán most ne kezdjük újra, hogy milyen indokok miatt szavaztak úgy, ahogy!
Te tudsz más olyan szavazást , ahol az LMP biztosította volna a 2/3-ot?
Mert én nem!
A zsíros állásért való hajtás is hazugság, hiszen akkor inkább elfogadnák az újonnan alakuló összeborulók biztos befutó helyeit!
De nem ezt teszik!
Kukába meg azokat kellene küldeni, akiknek ezt a mai helyzetet köszönhetjük a Fideszt, az MSZP-t és a DK-t.
A híg fos jelződ meg téged minősít.
Clavigo
@Béla333: :) :) DDD :) :) :)A személyeskedésen kívűl,,esetleg valami ?? Te Bélám,,Te tutira fitymasz-droid voltál ,,2010 előtt...Valószínüleg Neked " nem jutott krumpliföld ",,náluk...nem voltál pixisben,:) :) :) :),Így aztán pártot,,és állást változtattál..
Béla333
@Clavigo: 19.39
Szerintem nem én személyeskedtem az okádás, meg a hányás szöveggel!
A többi is csak személyeskedés, mocskolás!
Talán ezt abba is lehetne hagyni!
De ha akarod folytathatjuk is!
Clavigo
@Béla333: Hagyjuk,,,,én nem akarlak,,,Te meg nem tudsz meggyőzni :)
papa.49
Várható volt ők nem közösködnek senkivel, igazuk van mérettessék meg magukat EGYEDÜL, majd kiderül az igazság a szavazáskor ...
Béla333
@Clavigo: 20.06
Nem én kezdtem el ordenáré módon minősítgetni!
Béla333
@papa.49: 20.13
Igazad va!
Valóban: hagyni kell az LMP-t! És nem mocskolni!
peterkelemen
7 éve nem tüntetettek közösen éppen most jut eszükbe? Ráadásul amik voltak tüntetések arra voltak jók, hogy lejárassák magukat és a népet átverjék. Nem tüntizni kell hanem harcolni. Egyszer sem hívták ki az utcákra a népet. Ezzel meg szintén csak önmagukat és a népet járatják le. Szégyen!
bencemacska
@papa.49: m, 20:13
De felháborodtak, hogy az MSZP nem írja alá a vitanap kezdeményezésüket!
Nem tudom, melyik volt előbb!
Hülye DK meg aláírta.
papa.49
@bencemacska: Nem akarják elkötelezni magukat senki, semmilyen párt mellett, ez az ő álláspontjuk, ám legyen majd az idő megmutatja megéri-e nekik, vagy méretesen ráfaragnak ezzel ...
Az hogy a dk. aláírt egy dolog, de nagy összegbe mernék fogadni, hogy semmi nem lesz belőle, molyolnak kicsit aztán vége elülnek a hullámok és a fütyisz megint nyer !!!
Itt már csak a nyílt lázadás vezethet eredményre az is csak úgy, hogy percek alatt lefejezi a fütyisz felső vezetését, mert különben hatalmas vérontással fog járni, mert a ,,fiúk,, nem adják ki a kezükből a hatalmat, azt ki kell csavarni belőle !!!
grincss
..."Az interjúban azt mondja, Orbánt csak úgy lehet leváltani, ha a balosok meg a kispártok az LMP-től a Momentumig összehoznak egy választási koalíciót a Jobbikkal. A koalíció egyetlen célja a kormányváltás lenne. Szerinte ez az utolsó esély, hogy ez választásokon történjen meg.

Ha nem így lesz, márpedig úgy tűnik, hogy nem, akkor úgy harminc-negyven évig maradhat, ami most van, kábé ennyi az autokráciák és diktatúrák szavatossági ideje…

Egy ilyen választási nagykoalíció szereplői megállapodhatnának egy közös minimumban, megnevezhetnének egy szakértői kormányt előre, aztán átírnák a választási törvényt, és tartanának egy alkotmányozó nemzetgyűlést, fél év múlva pedig új választást írnának ki. Ez az egyetlen forgatókönyv létezik, semmi más, az összes többi egzisztenciális kaparászás. Csak ettől fél a Fidesz, nem véletlen, hogy a pártokat úgy osztja meg titkosszolgálat eszközökkel, hogy erre a forgatókönyvre minél kevesebb esély legyen."...
24.hu/kultura/2017/10/12/hu-bazmeg-mennyire-utalom-a-fideszt-lovasi-felesleges-mondata/
És milyen igaza van!
papa.49
@grincss: Vagy a nyílt felkelés, nincs több út valóban...
Úgyis ez a ,,lázadás éve,, mondá a csutigeci )))))))))))))))))
papa.49
@grincss: Én meg a távcsövet szerelem fel )))))))))))))))
bencemacska
@papa.49: @grincss: Nehogy már végrehajtsátok a csuti forgatókönyvét!
Azt akarja, hogy rendkívüli állapotot hirdethessen!!!
papa.49
@grincss: Nem rossz az még a páncélozott WV. is átviszi ))))))))))
papa.49
@bencemacska: Ketten???
Ne viccelj a kezünket nem volna időnk felemelni a fegyverhez, ahhoz hogy valami eredmény legyen TÖMEG KELL TÖBB MILLIÓS TÖMEG ...
grincss
@bencemacska: Dehogy!
Csak a vágyainkat írjuk!
Nem kell belőle mártírt csinálni, hisz megdöglik magától is az életfogytig-soron! :-))
bencemacska
@papa.49: De a csúti be van annyira sz@rva, hogy mától rátok szálljon a TEK.
papa.49
@grincss: Tudom a tömeg az bizony necces ...
papa.49
@bencemacska: Oszt mit talál semmit )))))))))))
Én már akkor régen fénylettem mikor ezek még ,,bűnös gondolatok,, se voltak )))))))))))))
grincss
@papa.49: Dehogy!
Ők ilyen kis majmokkal nem foglalkoznak!
Vagy mégis? :-)
papa.49
@grincss: Majd megfigyelem éjjel az őrség ki van engedve az intézkedik ))))))))))
JAJMÁR
Szerintem èppen azèrt, mert ez a nap nagyon "fontos", hogy lehetne méltóbb módon ünnepelni, ha nem minden demokratànak ès szabadsàgszeretőnek együtt?
Rossz döntès kimaradni, nagyon rossz!
namihami
Nem kapott a Schiffer engedélyt az Orbántól?
karma1
@grincss: @bencemacska: @papa.49: @namihami: Ezek az LMP-sek kezdenek pont annyira lesullyedni, amennyire orban megkivanja toluk.
Ebben a cikkben az is szerepel az utolso bekezdesben, hogy a momentum sem fog resztvenni ezen az oktober 23.-i meghirdetett gyulesen.

Mit mondjak, rendkivul fejlodokepes partocskakrol van szo: a momentum mar gyorsabban tud segget csinalni a szajabol, mint ahogy orban tette ezt 2010 utan:

mandiner.hu/cikk/20171012_simicska_plakathelyein_promozza_magat_a_momentum

Vagyis azt mar megszoktuk, hogy egy futyiszes vagy kdnp-s a sajat sajtotajekoztatojarol kirohan (lasd rogan, nemethszili, kosalala, lazarje) de ilyenrol , - hogy mar el sem mennek az altaluk meghirdetett gyulesre - meg oreganyam se hallott...:o))))

Mindketten jo es engedelmes tanitvanyai, apro kis janicsarjai, jugendjei a Fuhrernek...:o)))
karma1
@papa.49: Azt hittem, hogy megorultem, amikor neztem a mandiner fotojat a rajta levo invitalo szoveggel (23-an a momentummal), es utana meg olvasom ezt a nyilatkozatot??? Valami nem igaz, es/vagy veletlenul mondanak mast? Hazudnak vagy tevesztenek veletlenul???
Komolyan mondom, akartam hinni abban, hogy jo, akkor jojjenek az lmp-sek - bar Bela folyton lebasz engem, hogy en Gyurcsanyt istenitem, es allandoan mocskolom az lmp-t - ok meg tenyleg nem szurtak el semmit, irtam is, hogy Berni egy jo tokos csaj, talan harcolni is fog, es akkor mar masnap jon a hidegzuhany: Berni es az lmp tamogatja az orbani levelbeli szavazast es Szekelyfold autonomiajat! Paff neki! Es akkor mar latom, hogy ezekkel a jozan Gyurcsany soha a budos eletben nem fog tudni szovetseget kotni, mert az ott kezdodne, hogy Gyurcsany deklaralta a nyilvanossag elott: senki ne szavazhasson kulfoldrol! Ez ilyen egyszeru! Es persze, hogy az mszp-hez all kozelebb Gyurcsany, mivel nem Gyurcsanynak kellett megvaltoztatnia az elveit, hanem nem turte maga mellett, mogott az arulokat. Az mszp is azt mondja, hogy a levelbeli szavazas visszaelesre ad okot mindenkeppen.
papa.49
@karma1: Nem tudni mit is akarnak az lmp. ben látva, hogy miket nyilatkoznak, többféle irány mutatkozik, de néha kikandikál a fütyisz a lepel alól mint az ördög patája ...
Igazán a nehézség se tudja hányféle irány van ott a vezetésben, mindenki mond, tesz valamit ami nem az eredeti irányba mutat, de majd a szavazóik eldöntik hisznek-e nekik, én biztos nem szavazok rájuk, ahhoz már túl sok irányváltást tettek, én nem hiszek az ilyenben ...
Béla333
Biztos én vagyok tájékozatlan, de mikor és hol nyilatkozta azt Szél Bernadett, hogy az LMP támogatja a kettős állampolgárok levélben való szavazását? Ezt a mai rendszert?
Csak mert már annyira belelovallják itt magukat egyesek, hogy az az LMP hitvallása?
Tehát? Ne sejtetéseket ha lehet kérni, hanem idézőjelbe tett nyilatkozatot a forrás megjelölésével!
Köszi!
karma1
@papa.49: Szerintem olyan kicsi part, hogy nem engedhetne meg maganak ennyi kulonbozo nezetu agat, illetve szekciot (vagy nem is tudom, minek kellene nevezni oket,... Frakcionak? Dehat akkor egy-egy frakcioban max. 1-2 vezetosegi tag uldogelhet.)
Berninek ez a ket, igencsak orban-parti megnyilvanulasa mar sokkal tobb, mint egy pata, vagy lolab... Ez mar a futam osszes lova, oda-vissza,..:o))
Béla333
Megy itt egymás tüzelése, hogy minden korábbi politikusi bűncselekményt az elmúlt évtizedekből felejtsünk el, mert az csak kis összeg a Fidesz lenyúlásaihoz képest (így is százmilliárdos összegekről beszélünk!), bocsássuk meg a tolvajoknak, hisz az a természetes politikusi lét velejárója, hogy mi adót fizetünk, ők meg annak egy részét büntetlenül ellopják!
Fogadjuk el azokat az alakulatokat a szent cél érdekében (a Fidesz leváltása), akik a Fidesszel közös mutyik haszonélvezői voltak, mert most már ők akarnak jönni!
Majd ha már leváltjuk a Fideszt, na majd akkor jöhetne az elszámoltatás, de ahogy eddig sem jött, egyik kormányváltást sem követte az ügyek felderítése, úgy most sem jönne.
Mégpedig azért nem, mert ahogy legutóbb beleláthattunk az MSZP-nél a belső ügyekbe és láthattuk, hogy ahogy az MSZP bajba került, azonnal válságstábot hívott össze a Fidesz, úgy egyértelmű, hogy ezek ugyanazok, egy nagy boldog békés mutyibrigád az egész, akik a sok disznóság bizonyítékaival zsarolják egymást, ezért nem is várható az eddigi gyakorlathoz képest tőlük semmiféle változás.
MSZP/DK = a mutyivilág fennmaradása!
Szerintem!
bencemacska
@karma1: ma, 08:57
Nagyon jól illeszkedik hozzá a Zuglói Lapok legutóbbi számában megjelent nyilatkozat.
Azt kell hozzá tudni, hogy a lap megkérte a képviselőket , hogy értékeljék félidejű tevékenységüket és mit terveznek a következő két évre.
Mindenki megtette, az újság pedig leközölte: "Az írásokat betűhíven , tartalmi és formai módosítás nélkül közöljük."
Az LMP-s képviselő beszámolója:
screenshots.firefox.com/S2nJilSCBmkr6o2H/www.zuglo.hu
Jozefina
Az LMP sosem volt tiszta ellenzéki párt, csak a szlogenekben. Tetteikben orbán madzagon rángatja őket!!! Ezzel is orbánnak, a fidesznek kedveznek!!! Korrektség nuku!!
bencemacska
@papa.49: ma, 09:00
Neked is szól, amit karma 1-nek írtam!
Pálinkás Pál
Az LMP orbánék segédpártja,tisztán látszik,legalább olyan káros lenne kormányon mint a csúti!!
elnyomott
Mire is kellene emlékezni 23.-án? Nem az emberek bátor ellenállásáról?
Nem is valók oda sem a jobbikosok, sem az lmp-sek.
Hosszú idő óta most először nem fogok az LMP-re szavazni.
kiscsillag66
Kár, hogy nem lesznek ott. Lehet más a politika? Igen, amikor ilyenek. Akkor minek írták alá a választási törvénymódosítást???
papa.49
@bencemacska: Kösz eltettem jobb időkre ...
Béla333
@Clavigo: 17.02
Persze hogy szerintem, oda is írtam!
Te csak okádj nyugodtan tovább! Korábban írtad, hogy évek óta milyen egészségügyi gondjaid vannak!
Clavigo
@Béla333: Bélám,,Te lassan már a Rezsibunkó szintjén nyomod az lmp-propagandát..
Béla333
@Clavigo: 17.29
Milyen LMP propagandáról beszélsz? Én a saját véleményemet írtam le!
Miért? Ha belegondolsz:
- nem lopták szét az országot?
- ki is kormányzott itt egymást váltogatva 1994 óta?
- elszámoltatták egymás disznóságait?
- most hogy bajba került az MSZP, ki hívott össze válságstábot? És vajon miért?
- most megint ki nyomja az összefogás dumát? Ugyanezek?

Nem kellene itt más, csak egy kicsit gondolkodni! De ez a jelek szerint neked nem megy!
Macskaszem
A különutas törpepártoktól nem várható kormányváltás, részemről mennek a levesbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.