A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az embereket foglalkoztatja a nemzeti konzultáció ügye.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában beszélt az előző nap, a Békés megyei Gyomaendrődön, a "Soros-tervről" indított nemzeti konzultációs lakossági fórum tapasztalatairól.

Bakondi szerint az embereket érdekli a nemzeti konzultáció

Fotó: kormany.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel

A főtanácsadó azt mondta: a résztvevők mélyrehatóan ismerték a nemzeti konzultáció ügyét, érdeklődéssel, de ugyanakkor nagy aggodalommal hallgatták az európai folyamatok és a magyarság jövője miatt.

Volt olyan felszólaló is, aki az illegális bevándorlás elleni még szigorúbb fellépést tartaná indokoltnak – mondta Bakondi György.

(MTI)

(Címlapi kép: kormany.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A konzultáció egy kérdése sem igaz, így megválaszolhatatlan. A visszakűldött válaszok jó része pedig az internet jóvoltából kamu válasz lesz, így az egész katyvasszal normális ember nem foglalkozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
Azt mondják, egy program segítségével meg lehet hatványozni az online beküldött kérdőíveket.
Szerintem úgy lehetne meghekkelni ezt a konzultációt, hogy ipari méretekben kell visszaküldeni a kérdőíveket, és 20 millióig meg sem állni.

A fél évvel ezelőttivel együtt 15-20 milliárdot égetnek el megint a SEMMIÉRT(!!!), miközben magyar emberek szenvednek, halnak meg a lepusztított egészségügy miatt, a lebutított oktatási rendszer miatt pedig az ország jövőjét is veszélybe sodorják ezek az állatok... Mert ezek nem emberek, hanem állatok!!!

Emberek, ne legyetek már állatok!
Rózsika Hatházi
A Bakondó szerint, az embereket foglalkoztatja a nemzethy inzultáció ügye. Igaza van. Engem speciel az izgat belőle, hogy mi a jó k@rva anyjukért kell erre ennyi pénzt elcseszni? A válaszok eddig sem érdekelték őket. A zemberek úgysem tudják meg soha azt, hogy hányan támogatták és hányan küldték el a kormányt a halál faxára. De a negatív siker is sikernek van elkönyvelve. Nem lenne ennek a lóvénak jobb helye, a zsebükön kívül?
Nessy
@Rózsika Hatházi: Feltételezhetően az ment oda, aki komolyan veszi ezt az egész (sajnos nem ingyen, hanem) nagyon drága cirkuszt!
Miután a plakátok ugyanazok mint a régiek, csak a szöveg más, komolyan is veszik sokan, akik csak a képet látják!
papa.49
Vakondikám nagyon kilóg az ördögpata nem gondolod ???
Kijafaszomatérdekli a hülye konzultációtok, engem biztos nem, tudod postaláda a kapunk a kuka 2 lépés a kaputól behajítom és utána sürgősen KEZET MOSOK MERT MEGFOGTAM A MOCSOK LEVELETEKET !!!
csipetke
Szerintem az emberek nagyrésze felháborodott ezen a sokmilliós pénzkidobáson.Amikor az óvodában a szülők dobják össze a pénzt,hogy a gyerek ne törött széken üljön,az iskolákban az osztálypénzből vesznek krétát,pont ez a konzultáció volt a legfontosabb.Arról kellett volna népszavazás,hogy helyesnek tartjuk-e,hogy a kormány az adónkat ilyen felesleges faxságokra költse.Ez ugyanolyan baromság volt,mint a sok kongó stadion,ami Orbán heppje volt csak.Ráadásul a konzultációs levél elsőbbségivel jött,ami még drágította a feladást.Arra volt jó,hogy a lottószámokat fel tudtam írni a hátuljára,aztá qka

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.