A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az embereket foglalkoztatja a nemzeti konzultáció ügye.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában beszélt az előző nap, a Békés megyei Gyomaendrődön, a "Soros-tervről" indított nemzeti konzultációs lakossági fórum tapasztalatairól.

Bakondi szerint az embereket érdekli a nemzeti konzultáció

Fotó: kormany.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel

A főtanácsadó azt mondta: a résztvevők mélyrehatóan ismerték a nemzeti konzultáció ügyét, érdeklődéssel, de ugyanakkor nagy aggodalommal hallgatták az európai folyamatok és a magyarság jövője miatt.

Volt olyan felszólaló is, aki az illegális bevándorlás elleni még szigorúbb fellépést tartaná indokoltnak – mondta Bakondi György.

(MTI)

(Címlapi kép: kormany.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A konzultáció egy kérdése sem igaz, így megválaszolhatatlan. A visszakűldött válaszok jó része pedig az internet jóvoltából kamu válasz lesz, így az egész katyvasszal normális ember nem foglalkozik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
A konzultáció egy kérdése sem igaz, így megválaszolhatatlan. A visszakűldött válaszok jó része pedig az internet jóvoltából kamu válasz lesz, így az egész katyvasszal normális ember nem foglalkozik.
namihami
A saját és a gyerek fizetését meg kell szolgálni.
Általa és a képessége által ennyire telik tőle.
nezelodo
Istenem ez a határőrtiszt, és hasonszőrű kollégái a nyugati határon, mivel befele jövő határsértő nem igen akadt az átkosban, a kerítésen kifele menőkre lövettek a parancsaikkal, öröm látni az ilyen "beosztottak kedvencét" demokrataként, vezetőként és fajsúlyos politikusként.
cs.n.
Persze hogy foglalkoztat, mikor genya sok pénzt elszórnak erre az értelmetlen baromságra.
simmering73
Hát ez a hülye ehhez is ért, nemcsak a rettegéshez?
lampa laz
Öreganyádpicsáját érdekli + a hülyéket.
Pálinkás Pál
Engem annyira érdekelt,hogy landolt a kukában..
csipetke
Persze hogy érdekli az embereket!De valószínű,hogy mindenki mérgelődik,hogy már megint mennyi lóvét elcsesz a fidesz teljesen felesleges dologra.Ez csak egy újabb a sok közül,ha csak a rohadt drága üresen kongó stadionokat nézem,vagy a többi f@szságot
justhpeter
Most az egész fideSS dakotást játszik. Orbán mint fődakota büffent valamit, a többi degenerált pedig uffol utána. Ha ez a végjáték része fel kellene gyorsítani a mihamarabbi "siker" érdekében.
desiro
Bolond ember ez a gyuri bácsi, nagyon bolond.
Jozefina
Választás előtti próba, hogyan lehet hamisítani. Korábban már olvashattuk, hogy már nem élő személyeknek is pofátlanul kiküldik. A jó hazafi meg ki is tölti és visszaküldi!!! Hát engem nem érdekel az egész cécó!!!
a helység kalapácsa
Azt mondják, egy program segítségével meg lehet hatványozni az online beküldött kérdőíveket.
Szerintem úgy lehetne meghekkelni ezt a konzultációt, hogy ipari méretekben kell visszaküldeni a kérdőíveket, és 20 millióig meg sem állni.

A fél évvel ezelőttivel együtt 15-20 milliárdot égetnek el megint a SEMMIÉRT(!!!), miközben magyar emberek szenvednek, halnak meg a lepusztított egészségügy miatt, a lebutított oktatási rendszer miatt pedig az ország jövőjét is veszélybe sodorják ezek az állatok... Mert ezek nem emberek, hanem állatok!!!

Emberek, ne legyetek már állatok!
Rózsika Hatházi
A Bakondó szerint, az embereket foglalkoztatja a nemzethy inzultáció ügye. Igaza van. Engem speciel az izgat belőle, hogy mi a jó k@rva anyjukért kell erre ennyi pénzt elcseszni? A válaszok eddig sem érdekelték őket. A zemberek úgysem tudják meg soha azt, hogy hányan támogatták és hányan küldték el a kormányt a halál faxára. De a negatív siker is sikernek van elkönyvelve. Nem lenne ennek a lóvénak jobb helye, a zsebükön kívül?
Nessy
@Rózsika Hatházi: Feltételezhetően az ment oda, aki komolyan veszi ezt az egész (sajnos nem ingyen, hanem) nagyon drága cirkuszt!
Miután a plakátok ugyanazok mint a régiek, csak a szöveg más, komolyan is veszik sokan, akik csak a képet látják!
papa.49
Vakondikám nagyon kilóg az ördögpata nem gondolod ???
Kijafaszomatérdekli a hülye konzultációtok, engem biztos nem, tudod postaláda a kapunk a kuka 2 lépés a kaputól behajítom és utána sürgősen KEZET MOSOK MERT MEGFOGTAM A MOCSOK LEVELETEKET !!!
csipetke
Szerintem az emberek nagyrésze felháborodott ezen a sokmilliós pénzkidobáson.Amikor az óvodában a szülők dobják össze a pénzt,hogy a gyerek ne törött széken üljön,az iskolákban az osztálypénzből vesznek krétát,pont ez a konzultáció volt a legfontosabb.Arról kellett volna népszavazás,hogy helyesnek tartjuk-e,hogy a kormány az adónkat ilyen felesleges faxságokra költse.Ez ugyanolyan baromság volt,mint a sok kongó stadion,ami Orbán heppje volt csak.Ráadásul a konzultációs levél elsőbbségivel jött,ami még drágította a feladást.Arra volt jó,hogy a lottószámokat fel tudtam írni a hátuljára,aztá qka

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.