Jövő héten dönthetnek Bernd Storck-ról az MLSZ-ben. A Magyar Labdarúgó Szövetség kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot és meghallgatják a szövetségi kapitány beszámolóját. Az MLSZ eddig a legkínosabb meccsek után is kiállt Storck mellett, most azonban egyre többen úgy látják, hogy váltani kell.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hasonló teljesítményt produkálni és az állást a Storck fizetésének töredékéért hajlandó vagyok azonnal elvállalni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@namihami: bocsánat, de röhögtem..nagyon..a család nézett, hogy a nagyapónak mi baja?..aztán látták, hogy már megint a monitort bámulja...

rendnen, rajzolunk...de tudok ám nagyon csúnyát is rajzolni...amolyan arcpirítót..
..de...mit fognak gondolni a fínom úri népek?
lusta
@papa.49: Minimum elvárás az új kapitányi posztnál.
namihami
@wagabund: Eddig azt hittem, hogy ""futbalistákkal"" fogunk kapcsolatba kerülni. És, hát rájuk azt mondani, hogy ---Téged idézve---""finom úri népek"", hát ez nagyon messze van attól.
Ezek nem mások, csak egyszerű magyar focisták (igaz hobbi szinten, de profi béren).
lusta
@namihami: EDgyébként Kubatov meg is mondta, hogy a gyerek mindenhez tök hülye, akkor az új stadionban majd focistának jó lesz.
lusta
@namihami: Én is. Nekem már vannak kiválasztottaim is. Járva a vidéketpl. Keresztéte csapata megverte Baktakék csapatát. Legutóbb Hernádvécse csapata elln küzdöttek. A látottak alapján Andorrát ők meg tudták volna verni, sőt Feröer szigetek ellen szerintem kétszer is győztek volna.
wagabund
látom mindenki humorra vette a figurát...

másként nem is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.