Különutas politika. De van-e értelme? A Közös Ország Mozgalom szóvivője a ma reggel megjelent cikkünkben, Gulyás Márton pedig tegnap a Hír Tv Egyenesen Kálmán Olgával című műsorában beszélt arról, hogy október 23-ára óriás tüntetést szerveznek, melyre sok-sok civil szervezetet és az összes (demokratikus) ellenzéki pártot várják. Gulyás tegnap este azt mondta, a pártok közül egyedül az LMP nem mondott még igent. Mostanra azonban kiderült, az LMP mégsem tüntet együtt a többi ellenzéki párttal, Hadházy Ákos, a párt társelnöke ugyanis az ATV Fórum című műsorában bejelentette ezt. Közben a Momentum is reagált, ők azt írták a hvg.hu-nak, hogy a párt csak akkor vesz részt a demonstráción, ha minden, a választási rendszer koncepciójának kidolgozásában részt vevő párt is megjelenik. „Azért kötjük ehhez a feltételhez a részvételünket, mert számunkra ez az esemény a választási rendszer reformja melletti kiállásról szól” – írták a portálnak, így immár elmondható, hogy október 23-án valószínűleg...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nincs min csodálkozni, Szél Bernadett Tusványoson kimutatta a hovatartozását, tehát nem keveredhet a valódi ellenzékkel! Ezek a Fideszt erősítik! Nekem eleve hiteltelenek voltak, de végre, most már egyértelműen kibújt a szög a zsákból!
szaboria1
@Manhattan: Igen zavaros néha a megnyilvánulások egyszer így egyszer úgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.