Kábítószer átadása közben érték tetten a férfit Üllőn – írja a police.hu.

A Monori Rendőrkapitányság  kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Sz. Roland Lajos 31 éves üllői lakos ellen.

A gyanúsítottat a nyomozók szerdán a kora esti órákban egy Üllőn található benzinkúton kábítószer átadása közben érték tetten.

A férfi lakóházában tartott házkutatás során mintegy bruttó 5 kilogramm mennyiségben folyékony állapotú, üvegekbe kitöltött kábítószergyanús anyagot, továbbá fehér színű por állagú anyagot, illetve zöld növényi származékot foglaltak le, amelyeket szakértő vizsgált meg.

Az előzetes szakvélemény szerint a vizsgált üvegekben lévő anyag ketamin tartalma meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Címlapkép: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem irigylem a yardot...amíg a földre nem viszi, és a nyakára térdel az ügyfélnek, addig nem tudhatja, hogy ellenáll-e, és annak mi lehet a következménye...jó lenne épségben hazamenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.