Halász Júliát májusban lecibálta egy lépcsőn, elvette a telefonját, fenyegette az újbudai önkormányzat kabinetvezető-helyettese egy nyílt fideszes rendezvényen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@kripton: 12:50 Én mindig a "kályhától" indulok el...mi is a nemzeti vagyon? Az állam (+ önkormányzatok) tulajdonában lévő dolgok, melyeket a közösségi szükségletek céljára hasznositanak.
Ezen az alapon a rendszerváltás előtt minden vállalat, gyár állami tulajdonban volt, amit fillérekért eladtak, tehát akkor nagyon lecsökkent az ország vagyona, hiszen magánkezekbe kerültek. Hidd el egyszerüen nem tudom mi az az érték, ill. létesitmény, amivel O.V. növelte volna a nemzeti vagyont, ill. Gyurcsány pedig csökkentette. (Azt értem, hogy ha Sukorót Gyurcsány eladta VOLNA, akkor csökkent volna a nemzeti vagyon.) O.V. a munkahelyek teremtésével növelhette volna a nemzeti vagyont -- már ha az állam pénzéből csinálta volna --, de hát ezek egytől egyik uniós pénzből és magán kézben lévő vállalkozások, ha egyáltalán akadt egy pár, mint az az uj gumigyár. A közmunkás pedig csak O.V. szerint munkavállalói kategória! Nem akarok én "regényt" irni a járulékokról, de tapasztalatból, nem a KSH-tól "meritek" számokat... alig tudják a vállalkozások kitermelni a járulékokat + adókat, hiszen a 2017. évnél maradva a 2 %-os adócsökkentés mellett 12,5 %-os volt a kötelező béremelés, ami azt jelentette, hogy kb. 8,5 %-kal nőtt a vállalkozók adóterhe...és ez csak az egyik! Én O.V. és Gyurcsán között csak azt a különbséget látom, hogy O.V-nak nagyon megy a kommunikáció, vagyis azok az 1-1 rövid "szlogenek" bizony elhitetik elég sok emberrel, hogy "munkahelyet teremtettük, csökkentettük az adókat, stb.." ... pedig ezek távolról sem igazak!:(
Csizmás Kond
@Hellcat: ...addig nem amíg engedéllyel csinálja...
kripton
@Pálinkafőző Rézüst: A legtöbb címe mocskos libsiktől kapta. A többialamizsna.
Aki a demokráciát a liberalizmushoz köti, az seggfej.
kripton
@eszegfu: Másként gondoljuk. Egyrészt itt off, másrészt értelmetlen belemenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.