Halász Júliát májusban lecibálta egy lépcsőn, elvette a telefonját, fenyegette az újbudai önkormányzat kabinetvezető-helyettese egy nyílt fideszes rendezvényen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Tudni kell hová teszed a X -t áprilisban !!!
Ez csak egyre rosszabb lesz...
karma1
csodalkoztam volna, ha a rendorseg es az ugyeszseg nyomozast inditott volna...
A szar dolog az egeszben az, hogy errol mar tul sok embernek van tudomasa, tul sokan lattak a rola szolo hirt...
Na mondd mar, meg egy tetellel tobb a bunlajstromon mar nem szamit...
Nessy
@karma1: pedig nem számít! A királyi rendőrség, ügyészség,média szerint nem történt semmi, ergo az újságíró a hibás! Ezek után csodálkozik valaki az egyre erősebb "öncenzúrán"?
kripton
@karma1: @papa.49: Meg is kellett volna rugdosni a büdös libsit! :-) Remélem, jutalmat kapott a rendész.
namihami
@kripton: Lehet, hogy kripton, de zárlatos. Vagy már ki is égett.
kripton
@karma1: @namihami: A sör nem ital, a medve nem játék, a libsi nem emeber. :-)
eszegfu
@kripton: 10:17 Nagy "durranásnak" indult... aztán idő előtt kialudt a lángja... "..emeber." főnevet nem ismerem:))) Na jó... viccen kivül tudom, hogy sietségedben elütötted... Az "illibsi" meg ember...szerinted?!
kripton
@eszegfu: Persze. Aki ember, az illibsi. Aki nem illibsi, az nem ember. :-)

És most megint viccin kívül: a létező ideológiák közül a legkártalmasabb a liberalizmus. Rosszabb a fasizmusnál és a nácizmusnál is. Azok olyanok, mint az infarktus. Súlyosak, de mivel a tüneteik azonnal és nyiltvánvaló módon jelentkeznek többnyire gyógyíthatóak, tűlélhetőek. A liberalizmus olyan, mint a rák. Sunyin, alattomosan, lappangva terjed, és mire kiderül a baj, addigra késő. Itt a buziparádé, a buziházasság gyerekkel, a vegyes budi, a migránssimogatás, a keresztényüldözés támogatása, a muszlim Birmingham, a infernális Calais, a szennyben úszó Párizs, a megerőszakolt francia német, osztrák, olasz, angol nők, kislányok, kisfiúk, szamarak, pónikovak... Ez a liberalizmus!
eszegfu
@kripton: 11:54 Ismerem irásaidból, hogy mit gondolsz ugy általában, ezért el is fogadom -- bár nem értünk egyet -- az Általad felsorolt "eseményeket", melyek nyilvánvalóan bizonyitékul szolgálnak az elméletedre. De azért az már tulzás, hogy a liberalizmus "rosszabb a fasizmusnál és a nácizmusnál is"! Csak hogy ne tévedjek, a wiki szerint a "liberalizmus = szabadelvüséggel, mely a személyes szabadságon és a törvény előtti egyenlőségen alapul". Ebből kiindulva én már rohadtul unom, hogy a fidesz kormány megmondja nekem, hogy mit gondoljak, mit tegyek, ha "igazi magyar" vagyok... egyébként meg áruló, vagy mittudomén micsoda! Felnőtt vagyok, önálló gondolkodással, nincs szükségem ilyen jellegü "támogatásra", tehát "libsi" vagyok, ha ugy tetszik. Az meg aztán, hogy a törvény előtt mennyire vagyunk egyenlőek...háááát azt Neked is látnod kell! A törvényeket O.V. szerint be kell tartanunk...nekem, meg Neked, de a kormánynak és a 10 km-es holdudvarára ez már nem érvényes! Ezért is "libsi" vagyok. Ha jól belegondolsz, akkor Te is liberális, azaz szabadelvü vagy, mert önálló véleményed van... legalábbis én igy "vezettem le".
Pálinkafőző Rézüst
@kripton: @eszegfu: "Kornai János közgazdász 2016 októberében kijelentette, hogy „az illiberális demokrácia olyan, mint az ateista pápa: magában a jelzős szerkezetben ellentmondás van”, illetve emlékeztetett rá, hogy „a kommunista diktatúra is népi demokráciának nevezte magát”"
Pálinkafőző Rézüst
Szar lehet manapság rendőrnek lenni. Cseppnyi szégyenérzetük sincs az elvtársaknak??
kripton
@eszegfu: Ebben teljesen egyetértünk. Abban nem, hogy az önálló gondolkozás liberalizmus lenne.
A Fidesz és Orbán tényleg rossz. Ceausecui mélységekben van a magánstadionjával, akadémiájával, hordónyi potrohával, szotyiköpködésével, bunkó kézcsókimitációival, túlmozgásos idegbajával, stadionépítésivel, gázszerelőjével... Nála csak mégrosszabb van!
Hogy miért?
Orbán lop. Tudjuk. Gyurcsány lopott. Tudjuk. Gyurcsány elpasszolta (volna) külföldi tulajdonba Sukorót, és lenyelte (volna) a pénzt a spanjaival.
Orbán EU támogatást szerez erre-arra, és lenyúlja a pénzt a spanjaival
DE!!! Gyurcsány csökkentette a nemzeti vagyont, Orbán pedig növeli. (Munkahely, járulékok, adó...)
Nagyon-nagyon más. Hogy az élősködő szutyokáradathoz való viszunyulásukról már ne is beszékjünk!
kripton
@Pálinkafőző Rézüst: Én meg kijelentem, hogy Komai János közgaszdász egy seggfej.
Hellcat
Nem bűncselekmény ha ellenzéki lapnak/blognak dolgozik.
eszegfu
@kripton: 12:50 Én mindig a "kályhától" indulok el...mi is a nemzeti vagyon? Az állam (+ önkormányzatok) tulajdonában lévő dolgok, melyeket a közösségi szükségletek céljára hasznositanak.
Ezen az alapon a rendszerváltás előtt minden vállalat, gyár állami tulajdonban volt, amit fillérekért eladtak, tehát akkor nagyon lecsökkent az ország vagyona, hiszen magánkezekbe kerültek. Hidd el egyszerüen nem tudom mi az az érték, ill. létesitmény, amivel O.V. növelte volna a nemzeti vagyont, ill. Gyurcsány pedig csökkentette. (Azt értem, hogy ha Sukorót Gyurcsány eladta VOLNA, akkor csökkent volna a nemzeti vagyon.) O.V. a munkahelyek teremtésével növelhette volna a nemzeti vagyont -- már ha az állam pénzéből csinálta volna --, de hát ezek egytől egyik uniós pénzből és magán kézben lévő vállalkozások, ha egyáltalán akadt egy pár, mint az az uj gumigyár. A közmunkás pedig csak O.V. szerint munkavállalói kategória! Nem akarok én "regényt" irni a járulékokról, de tapasztalatból, nem a KSH-tól "meritek" számokat... alig tudják a vállalkozások kitermelni a járulékokat + adókat, hiszen a 2017. évnél maradva a 2 %-os adócsökkentés mellett 12,5 %-os volt a kötelező béremelés, ami azt jelentette, hogy kb. 8,5 %-kal nőtt a vállalkozók adóterhe...és ez csak az egyik! Én O.V. és Gyurcsán között csak azt a különbséget látom, hogy O.V-nak nagyon megy a kommunikáció, vagyis azok az 1-1 rövid "szlogenek" bizony elhitetik elég sok emberrel, hogy "munkahelyet teremtettük, csökkentettük az adókat, stb.." ... pedig ezek távolról sem igazak!:(
Csizmás Kond
@Hellcat: ...addig nem amíg engedéllyel csinálja...
kripton
@Pálinkafőző Rézüst: A legtöbb címe mocskos libsiktől kapta. A többialamizsna.
Aki a demokráciát a liberalizmushoz köti, az seggfej.
kripton
@eszegfu: Másként gondoljuk. Egyrészt itt off, másrészt értelmetlen belemenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.