Az LMP az utolsó percben lefújta az összellenzéki tüntetést. Emiatt a Momentum sem megy el. Gulyás Márton Közös Ország Mozgalma egy színpadra szerette volna állítani október 23-án azt a nyolc ellenzéki pártot, amelyek aláírták az igazságos választási rendszerről szóló javaslatot is. Az összellenzéki nagy tüntetésnek szimbolikus jelentősége is lett volna: a széthúzás és az önös pártérdek-érvényesítés helyett végre együtt mutathatott volna erőt az ellenzék az ’56-os forradalom évfordulóján. Ez az összefogás önmagában bizonytalan választók sokaságát mobilizálhatná, felébresztve a reményt, hogy mégis van esély a Fidesz elzavarására. A közös tüntetésre igent mondott az MSZP, az Együtt, az DK, a Párbeszéd, a Liberálisok, és a Moma is. Ebbe a közös ellenzéki levesbe köpött bele Szél Bernadett, amikor Kálmán Olga csütörtök esti műsorában bejelentette: nem hajlandó egy színpadra állni ellenzéki társaival. (Azokkal, akikkel egyébként az LMP közösen dolgozta ki és írta alá az igazságos...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Napraforgó! - arra fordul amerre a szél fújja?!?!?!
Azért komolyabbnak gondoltam ezt a nőt! - csalódás ez a hozzáállás...:( - inkább megy 23-án Erdélybe! - vajon minek...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: ma, 09:26
Én is a Wikipédiából építkezem:
"A Lehet Más a Politika (LMP) egy 2009-ben alakult magyarországi politikai párt. Alapítónyilatkozata szerint a liberális, balközép és közösségelvű konzervatív politikai hagyományokból is építkező, de önmagában koherens, ökológiai és radikális demokrata politikai irányvonalat követ."
Szél Bernadett:
"Korábban a humanista mozgalomban tevékenykedett, 2010-től lett tagja a Lehet Más a Politikának. A 2010-es országgyűlési választáson egyéni képviselőjelöltként indult, a 2010. őszi önkormányzati választásokon polgármester-jelölt volt.
A 2011-es tisztújításakor az LMP-kongresszus választmányi szóvivővé választotta. Parlamenti mandátumát 2012. február 2-án országos listáról, kongresszusi döntés nyomán szerezte Kaufer Virág lemondását követően. Az LMP XXIII. kongresszusán Schiffer Andrással a párt társelnökévé választották."
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 08:52
Szerintem Kaufer Virágot láthattad a leírásod alapján!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...nem pont erre a képre emlékeztem...de már abban sem vagyok biztos...:)
Csizmás Kond
@bencemacska: ...valami svájcisapka volt a fején...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.