Teddy júniusban a HírTV műsorában jelentette be Kálmán Olgának és minden érdeklődőnek, hogy idén nem lesz szárszói találkozó, ami a baloldali értelmiség találkozója. Nem Farkasházy fáradt bele, mondta akkor, az ellenzék annyira megosztott. „Nem tudom a kertet annyi részre felparcelláztatni, hogy minden ellenzéki pártnak jusson egy csík belőle.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na te vagy a másik megmondó barom! Ettől persze Botka sem lesz normális! =))
kiscsillag66
Teddi, mi lenne, ha vennél egy nagyobb telket???
karma1
Biztosan en vagyok a hulye, de miert baj az, hogy Teddy meghivja Botkat, aki egyszerre mond ket nagyon fontos helyszint is , ahol neki muszaj megjelennie, sajnos, a sokszoros halasztas ellenere sem tudnak egy idopontban megegyezni, es amikor Teddy kivancsisagbol utananez annak, hogy vegulis milyen nagyon fontos meetingek voltak ezek, es kiderul, hogy Botka egyiken sem volt jelen - no AKKOr, akkor miert baj az, hogy valaki felfedi a tenyeket, UTOLAG???
Teddy mindig a baloldali ertelmisegnek adott egy kellemes talalkozora lehetoseget, amire tisztelettel meghivta Botkat. Ha Botka nem ment el, raadasul le "nyolcvanasozta" az ertelmisegiek kremjet, (persze szigoruan csak a hatuk mogott, pletyka szinten, elegge pejorativen), akkor miert is Teddy a hibas???
orban is csak ot masolta a kotcsei bogracsolassal, mert neki biztosan nem jonne ossze ennyi ertelmisegi, hiszen mi tortenne veluk egy ilyen bulin, ha a legfontosabb beszelgeto partner a nemethsziszi meg a kosalala lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.