Orbán Viktor ki akarja zsigerelni az Európai Unióból mindazt, ami számára előnyös, de nem hajlandó betartani a törvényeit. Most a schengeni övezet kapcsán tette le voksát. “Az Európai Bizottság a szerződések őre, ne a tagállamok csendőre legyen”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Enrico Letta volt olasz kormányfő a La Repubblica című olasz napilapnak:" ha a budapesti kormány a népszavazás vonalát folytatja, legitim, hogy az EU minden lehetséges eszközt felhasználjon a szabályok betartására: világosnak kell lennie, hogy nem létezik a la carte Európa, amelyből úgy lehet elvenni, hogy nem adunk semmit."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...és igaza van.
nem a zunión kívüliek jogaiért kéne harcolni mint ahogy a zunió teszi hanem a bentlévőkéért, amit korlátoz.
Eladott Ország
Enrico Letta volt olasz kormányfő a La Repubblica című olasz napilapnak:" ha a budapesti kormány a népszavazás vonalát folytatja, legitim, hogy az EU minden lehetséges eszközt felhasználjon a szabályok betartására: világosnak kell lennie, hogy nem létezik a la carte Európa, amelyből úgy lehet elvenni, hogy nem adunk semmit."
RonaGyuri
Azt5án hogy megsértődött mikor Macron azzal fogadta, hogy ésszel legyél dagi ez nem supernarket! =))
Eladott Ország
Ha meg elfogy a pénz, mert az Unió már szarrá büntetett, és mert az uraságok mindent eltüntettek, nos remélem akkor is üzenünk majd Brüsszelnek, hogy ők is megértsék. Hogy nincs már mibű, küldjetek pénzt. Mert nincs más mód szabadulni tőletek, mindenhová beettétek magatokat. Mindegy, hogy névleg ki győzne a választásokon, a valóságban ti rabolnátok tovább. Ezt egyetlen módon lehet megakadályozni. Ki kell irtani benneteket és vazallusaitokat a hatalomból, a gazdaságból, mindenhonnan. Valódi kormány- és rendszerváltás kell. Az pedig nem arról szól, hogy ti ellenzékbe vonulva szívjátok tovább a vérünket.
tudode
A kis GÉNHIBÁS Hamiska Miska, aki még az átkosban (kommunizmusban) is feltalálta magát "FALUSI GYEREKKÉNT" akkor még, amikor NAGYON KEVESEN TUDTÁK, hogy hol van az a FELCSÚT, amelynek a faluszéli kurta kocsma fiának hamarosan LE IS ÚT, FEL IS ÚT LESZ a sorsa előbb, vagy utóbb!!!
.
Na nem a Soros miatt, aki u.a kitartotta, mint a TÖBB ÉSSZEL RENDELKEZŐ Simicska!
.
Lássunk csak egy, két mozzanatát:
.
---- 'Orbán Viktor vagyok ...jelen pillanatban pedig a Soros Alapítvány ösztöndíjasa vagyok"
www.youtube.com/watch?v=To07SKwpHIQ
.
---- Simicska a Mandinernek: Orbán odajött hozzám, és azt mondta, jelentenie kell rólam
mandiner.hu/cikk/20150308_simicska_lajos_a_mandinernek_orban_odajott_hozzam_es_azt_mondta_jelentenie_kell_rolam?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201710
.
--- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
---- György Péter vs. Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=49s
.
---- Orbán Viktor a hatalomról 1995
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
-
MEGVAN MAGÁRÓL A VÉLEMÉNYEM maga nagyon hamis!!!
-----------------.
Ráfizet, fizetett Orbán hatalmára az ország, mert hozzá HASONLÓAN NEM KÉPES SENKI ÖSSZE, VISSZA EZT, AZT TENNI, és egy fikarcnyit nem változott, SŐT... !!!
papa.49
Egészen addig míg ki nem basszák a Unióból az országot !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.