Erről Navracsics Tibor beszélt a Civil Rádióban, miután Semjén Zsolt korábban a Kossuth Rádióban úgy nyilatkozott róla, hogy a nemzetéhez kellene hűségesnek lennie, és nem egy nemzetközi szervezethez. Navracsics ugyanakkor elismerte, hogy vitája van a Fidesszel Brüsszel és Soros kapcsán.

Nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg. Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza. Vagyis nem hazaárulás-kérdésről van szó; ez egy vita a bizottság és a magyar kormány között

– nyilatkozta a rádiónak a fideszes uniós biztos Semjén Zsolt szavaira reagálva.

A beszélgetést a Hír Tv szemlézte.

Navracsics Tibor, aki arra a kérdésre, mit gondol arról, hogy rendre a Soros-terv végrehajtójának csatlósaként tüntetik fel, azt mondta:

ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és lapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azután kérte Navracsicsot arra, hogy gondolja át a hűség fogalmát, miután az európai uniós biztos a Soros-terv kapcsán azt mondta:

az Európai Bizottság saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját és a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Navracsics nyilatkozatára reagálva a Kossuth Rádió egyik műsorában úgy fogalmazott, hogy szerinte:

Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is.

Semjén Zsolt akkor hangsúlyozta:

a hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális, ezért arra kérte Navracsics Tibort, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között.

Orbán Viktor Navracsics kijelentése kapcsán – egy villámkérdésre válaszolva – röviden csak annyit közölt, hogy ő tudja jól, hogy a Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre.

Forrás: hirtv.hu, 444.hu

Címlapi fotó: European Committee of the Regions

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ilyen magas kormánypozícióból nem láttunk még ekkora faszságot. "... [Brüsszel] még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. Meg is akarja szüntetni őket és európai egyesült államokat akar létrehozni." Mondta az aranyszájú megélhetési keresztyén, aki egy barom. Csak azt nem értem mit rugóznak ezen az egyesült államok dolgon. Van már ilyen a világban, közkeletű nevén USA. 50 szuverén tagállamból áll össze és egyik tagállam sem sipákol azon, hogy "Washington" (Brüsszel) meg akarná szüntetni bármelyiküket is. Minden tagállamnak van saját fővárosa, parlamentje, kormányzója. Texas vidáman pumpálja az olajat, Montanában a cowboyok a hagyományoknak megfelelően szerte szét lovagolnak, California gyártja filmeket és szereti a hippiket, Florida nyaraltatja a nyuggereket, New York kétpofára zabálja az almát. Nincs vita. Minden állam a saját - néha fura, 100 évről is ottmaradt - törvényei szerint működik és nem ugatnak bele a szomszédos állam dolgaiba (még az autós üldöző rendőrök is satuféket nyomnak az államhatáron.). Az államok képviselői Washingtonban, a Capitoliumban a saját államuk érdekeit is képviselve - nem mellesleg tekintettel a többiekre és az egész érdekeire - működtetik az egy egésszé összeálló monstrumot és prosperál az egész miskulancia. Miért ne lehetne ugyanez Európában is megvalósítható?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
iluminati
Látszik,hogy "Selyem" Zsolt,, nekem "bájgúnár" azok közé tartozik akik gyülöletet szítanak... Sokszor olyan érzésem van,hogy a KDNP= ISIS...legalább is hasonlóan viselkednek... A vallásnak nem erről kell szólnia..
Eladott Ország
@papa.49: Kiesett a pixisből mint Spéder Zoli a Takarékintegráció-vonalon, FHB-vonalon, Magyar Posta vonalon, médiabirodalom vonalon. Azért olyan szerencsénk nem lesz, hogy egymást zabálják fel. Ezeknek a szarháziaknak a jelszavuk sírig tartsd a pofád. A Voldemort Mengyi fasz ügyét meg kihúzzák a választásokig a rohadékok.
papa.49
@Eladott Ország: De csak azért mert az ,,,ellenzék,, IMPOTENS !!!
Minden nap ezt kéne harsogniuk, de nem teszik miért mert csupán ,,OPERETT ELLENZÉK,, nem egyéb !!!
kukac50
Azok a haza árulók akik a letelepedési kötvényt megszavazták, üzletileg pénz kaptak belőle,amit majd lejáratkor az adófizetőknek kell vissza fizetni!!!
Eladott Ország
Te Zsóti többször láttál szálkeresztet mint templomkeresztet , anyaszomorító műkeresztény.
Sámannus
Zsóti ki a f@sz dicsekedik egymillió új magyarral? Aki hazaáruló! Te vagy az te baromarcú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.