Idézetgyűjtemény csak tiszta forrásból, bónusz Hofi Géza. Ezt a nagy nevettető már akkor tudta, amikor még csak nagyon kevesen, azóta pedig Orbán tönkretette, kirabolta az országot – írja a DK közösségi oldalán. A párt elnöke, Gyurcsány Ferenc szerint sokan most is nevetnek csak, amikor ők arról beszélnek, hogy Orbán 2018 után ki akar lépni az EU-ból, de az emberek azt sem hitték el, hogy elveszik a magánnyugdíjakat, korlátozzák a sajtószabadságot. Pedig csak nem figyeltek eléggé, Orbán, Lázár és a többiek már készítik elő az unió elhagyását.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mindenesetre erdekes gyujtemeny. Es ebbe semmit nem lehet belemagyarazni, mert ezek a szavak a magyar televizios mediaban elhangzottak.
Ezen dolgoznak teljes erobedobassal, mar csak a modjat keresik a kihatralasnak, valamint azon, hogy milyen modon es hova tudjak kimenteni a penzuket.
silber13
Remélhetőleg a honi légvédelem és a repülőink résen lesznek, holmi miniszterelnöki csalingázás, dobbantás megalkadályozására...!
4
RonaGyuri
a címhez; nagyobb a baj nem csak ő (akivel kapcsolatban az európai fikció) maga hanem az ország kilépése veszélye áll fenn! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.