Szerinte a kormánynak nem kell azzal foglakoznia, hogy a tiszteletbeli konzul megbukott a TEK átvilágításán, amikor állampolgárságot kért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mert a maffiózó főnököd nem közöl mindent a vazallusoknak sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A fenébe ezzel a sok bonyolult nevű nációval. Vezetőink közül kinek-kinek és melyikkel gyűlik meg a baja.
Írjatok ki egy újabb konzultációt, hogy holnaptól az egész világ csak magyarokból áll. Kivéve persze a migráncsokat, a huszi-tuszikat, jordániakat és azt a cirka 7 milliárd embert. De azokról ezentúl egy szó se essék. És kész-passz...
És az az 5 milliárd forint se jön rosszul a haveroknak, amibe ez az új konzultáció fájni fog nekünk.
Eladott Ország
@a helység kalapácsa: Elvtelen, gusztustalan, takonygerincű orbánszolga. Sorozásról elhíresült Soros ösztöndíjas volt ennyi, és nem több. Ha kihal mögüle a kenyéradó gazdi és csapata, még mindig van esélye arra, hogy benyalja magát valahova, mert üres, és bármivel feltölthető időlegesen, ha a szükség úgy hozza. Az ilyen gennygombócoknak nem ügy az élet, nincs az a segg, amibe jó pénzért ne bújnának bele. Kovács ennek az emberszabású biohulladéknak az egyik megtestesült példája.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/naffa.jpg
Tiborcz István, miniszterelnöki vő balra, Zaid Naffa aranycsempész középen, háttal meg a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédje egy tavalyi fotón, amint elkávézgatnak a Greshem-palota teraszán. Jobb helyeken órák leforgása alatt bukna bele az egész korrupt kóceráj egy ilyen ügybe. Az Orbánnal és Tiborczzal is bizalmas haveri kapcsolatokat ápoló, a címlapképen is látható Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja elhasalt a TEK ellenőrzésén. Szándékos memóriakiesésben szenvedő, a hatalom minden gazemberségét kimagyarázók kedvéért: Naffa segítette a nemzetközi körözés alatt álló, időközben elhalálozott, ám Orbánnal szintén hetyegő viszonyban álló szaúdi milliárdos, Ghaith Professzor Pharaon magyarországi beutazását. Tudjuk, ő az ujjlenyomattalan áldott jó ember volt, aki Mészároslőrinc luxusyachtja mellett parkoltatta a sajátját tavaly nyáron, amikor még életben volt, és amikor Orbán Viktor is pihenőszabadságát töltötte valahol.
tudode
Zavaros ez a ZAGYVA MIGRÁNS kezelés!!!
.
Lehetséges, hogy a JOBB KÉZ nem tudja, hogy MIT MŰVEL A BALKÉZ???
.
Csak úgy NÉZIK A TÁRSADALMAT HÜLYÉNEK ahogy az adott helyzetben elvárja NYILATKOZNI az EGYEDURALKODÓ!!!
.

----- Kiderült, hogy több száz menekültet fogadott be a magyar kormány
hvg.hu/itthon/20171004_Kiderult_hogy_tobb_szaz_menekultet_fogadott_be_a_magyar_kormany
.
"""A magyar kormány ezért rendszeresen fogad be koptokat, Semjén válaszából tudjuk, hogy 2013-ban 15, 2014-ben 130, 2015-ben 55, 2016-ban 87, 2017-ben 119 egyiptomi koptot honosított a magyar állam. 108 kérelem pedig folyamatban van. Ezen kívül 2014-ben honosítottunk egy etiópot, rá egy évre szintén, tavaly pedig hármat.""""
.
Felmerül a kérdés, hogy azokon felül fogadtunk be KOPTOKAT, akikről Pintér Sándor kénytelen volt nyilatkozni???
.
---- Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor...
.
Csak piréz nincs köztük:
.
""""(A Magyarországon letelepedni szándékozók között volt: kínai, orosz, iráni, ukrán, pakisztáni, szír, iraki, török, szaúdi, libanoni, kazah, egyiptomi, líbiai, algériai, jordán, azerbajdzsáni, tunéziai, üzbég, vietnámi, indiai, marokkói, St. Kitts and Nevis-i, jemeni, nigériai, palesztin, dél-afrikai, afgán, amerikai, bahreini, bangladesi, belorusz, gaboni, kanadai, Belize-i, szudáni, thaiföldi, ausztrál, ghánai, grenadai, izraeli, kuvaiti, kirgiz, katari.)""""
.
A KOPTOK BENNE VANNAK Pintér vallomásában, vagy az külön üzlet???
sokanvagyunk
Kovács Zoltánt farba kellene rúgni ha úgy gondolja, Naffa magyarországi tevékenykedése a Jordán illetékesekre tartozik.
simmering73
Eddig mindenben illetékes voltál te g..i. Most miért nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.