Szájer József őrlődik a Fidesz és az Európai Néppárt között. Ha megnézzük, mikor nem szavaz, kiderülnek, melyek a konfliktusforrások a kormánypárt és az uniós pártcsaládja között.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a jellemtelenség családi vonás Szájeréknál!
nemkati
A fideszes szóvivők, a társuralkodó, a kollégiumi szobatársak, a fideszkebleken szopkodó barátok és rokonok erkölcsi mércéjéről meg van a véleményem. Csak meg kell nézni az ábrázatukat, micsoda földöntúli boldogság sugárzik róluk, amikor tövig benyalnak a főnölnek, és mint a sajátjukat, úgy harsogják 0rbán baromságait és aljasságait.

Most kezd látszani valamiféle "na ezt már azért mégse" néhányuknál, mint Navracsicska, meg az ájpadon összegányolt alapkatyvasz értelmi szerzője. Biztos, hogy vannak konfliktusok a Fidesz vezetőségében, de azt hiszem, az ellenzők megkapják: ha nem igazodsz, fel is út, le is út. Hát olyan éles elhatárolódást azért még nem látni. De talán majd az is eljön, hogy szakadnak. Legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.