A Közös Ország Mozgalom nevében szervezett volna ellenzéki tüntetést a Kossuth térre Gulyás Márton.

Mégsem lesz nagy közös ellenzéki tüntetés október 23-án
Fotó: Youtube

A megmozduláson a DK, az Együtt, az LMP, a Liberálisok, az MSZP, a MOMA, a Momentum és a Párbeszéd vett volna részt, azok a pártok, amelyek kidolgozták az új választási rendszer koncepcióját.

Gulyás a blogján jelentette be, hogy a tüntetés elmarad, a 444.hu kérdésére azt az indoklást adta, hogy végül több párt is kihátrált az együttműködés mögül.

előbb az LMP jelezte, hogy nem vesznek részt a tüntetésen, majd csatlakozott hozzájuk a Momentum és az Együtt is, ezzel pedig olyan szinten sérült az a konszenzus, amit szerettek volna felmutatni a tüntetésen, hogy értelmét vesztette az eredeti koncepció, és a szervezők visszamondták a többi pártot is, és ők maguk, civilekkel együtt tartják meg a tüntetést

- idézi a szervező szavait a portál.

Gulyás Márton azt is elmondta, nem adják fel, és a Közös Ország Mozgalom újra megpróbálja összehozni az ellenzéki pártokat.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Sebaj! Az orbánviktor hátradől és rendel a pezsi mellé egy kávét, hurkátkolbászt, pályinkát. Ja, majd' kifelejtettem a szotyit! Oszt jónapot kíván. Oszt, a plebs meg szív, még vagy nyócévig. Hát basszus, meg is érdemeljük!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rózsika Hatházi
Sebaj! Az orbánviktor hátradől és rendel a pezsi mellé egy kávét, hurkátkolbászt, pályinkát. Ja, majd' kifelejtettem a szotyit! Oszt jónapot kíván. Oszt, a plebs meg szív, még vagy nyócévig. Hát basszus, meg is érdemeljük!
cikicakk55
Na ezért nem sikerül ezt a mocskos csuti bandát lwfejezni és ha kell addig ázni őket a 320- al még vissza nem sikerül szerezni s milliárdokat. Sajnos mint látjuk itt is csak a pofájuk nagy. A propin nem szokás,de mindenhol azt olvasom,hogyi vagyunk a birkák. Én azt hittem,hogy az ellenzék azért van,hogy vezesse a népet a változás felé. Na de ilyen impotens ellenzéktől,a nép nem kap segítséget
karma1
Nesze neked fiatal ellenzekiek... Kezdte a sort a kihatralassal az lmp, ... Hat eleg ciki lenne magyarazkodniuk a Don Padrenak, hogy miert is mennek ki tuntetni a futyisz ellen, amikor nehany kerdesben mar letettek a garast orban politikaja mellett...
Desischado
orbán joggal röhög a markába. nem tudnak ezek semiben sem megegyezni, folyamatos a széthúzás. Komolyan, ilyen debil "ellenzékre" hogyan szavazzunk? Tényleg félek, hogy ugyanaz lesz, mint 2014-ben!
Zeta
Mindenki a fidesz szeketét tolja.
Ezekután van képük kiállni és szavazatot kérni?
Itt úgylátszik csak az önös érdekeik számítanak . Az Ország huszadrangú kérdés!
division
Ki fogad velem hogy nyer a Fidesz 2018 - ban is? :-)
reagens
Civil: Senkik által nem választott, az adott támához nem értő, nem létező jogait követelő hangos, agrasszív kisebbség. Cirkuszolnak, hangoskodnak és azért csak "civilek", mert a társadalmi támogatottságuk nulla.
Pálinkás Pál
No...töketlen ellenzék,orbán megint hátradőlhet!!!Komolyan modom...ha valaki ellenzéki,annak minimum debilnek kell lenni???Ti ugyanúgy a vicc kategóriába tartoztok ,mint a csúti korcs,azzal a különbséggel hogy mivel nem vagytok hatalmon,legalább ti nem tudjátok dúlni tovább az országot!!!
Sziszifusz
@Zeta: 00:55

Itt már csak abban lehet bízni, hogy a Fidesz belső ellenzéke buktatja meg Orbán Viktort.
Erre némi reményt ad remény adnak: Navracsics Tibor, Lázár János, és Szájer József . Az utóbbi időben történt megnyilvánulásaik sokat sejtetőek.

Továbbá látható, hogy a Fidesz megszólalóinak legtöbbje, szellemi és erkölcsi toprongy, nem mondható római jellemnek. Csak ilyenekre futja. Őket használat utáni eldobásra szánta még Orbán is.
Gerincesebb potentátjaik visszavonultak az országos politikától és mélyen hallgatnak
mivel nem akarják arcukat adni ehhez a mocskos politikához, amit Orbán Viktor művel.
Az ő idejük akkor jön el amikor Orbán " feje felett összecsapnak a hullámok". Ez előbb-utóbb mindenképpen bekövetkezik, mivel ez az abnormalitás nem tarthat örökké.
bakegya
Felcsutkai mészáros te és a gané fideSS BANDÁD AKAR ÁTVERNI MINDENKIT-de nem fog sikerülni,még ha tovább őrizgetnek kényeztetnek-fényezgetnek az álszent-BIRKÁID,AKKOR SE!!!
Béla333
Hölgyek, Urak!
Leírtam már néhányszor: nem sopánkodni kell, hanem azt a társaságot támogatni, amelyik a leginkább felvállalható: az LMP-t!
Kormányváltást akartok: akkor nem mocskolni kell őket mindenféle mondvacsinált dolgokért, nem tüzelni kell rájuk, hanem segíteni, támogatni őket!
Nem azért, mert számomra ők a legszimpatikusabbak, hanem mert egyszerűen ők a megoldás a problémánkra!
anka
@Béla333: OKÉ Béla! - csak egy kérdés: - miért menekül okt. 23-án Erdélybe szélike?
Ha ezt elfogadhatóan megmagyarázod, az LMP-re fogok szavazni!
Béla333
@anka: 07.57
Majd ha megtudom, akkor megmondom neked!
Honnan veszed, hogy az LMP ott tart gyűlést?
anka
@Béla333: Az ATV-ben nyilatkozta Szél Bernadett!
Béla333
@anka: 08.08
21-én Gémesiékkel Gödöllőn emlékeznek, 23-án Debrecenben lesz az LMP, és valóba Szél Bernadett meg Erdélyben lesz!
Mi ebben a gond?
Más pártok is tartottak március 15-i, vagy éppen okt.23-i megemlékezéseket vidéken!
Az a gondod, hogy most ez éppen az LMP?
Ez olyan horderejű kérdés szerinted, hogy ettől tedd függővé, hogy az LMP-re szavazol-e?
(Olvasva a hozzászólásaidat, úgysem fogsz rájuk szavazni.)
Nagyon érdekesen döntesz pártszimpátiáról!
anka
@Béla333: Én egy párttal sem szimpatizálok! - és nem az LMP megy Erdélybe, csak szélike'!
- csak furcsamód támogatja az erdélyiek szavazását..., talán ezzel is összefügg? - posványoson is ott volt...
- én arra fogok szavazni, és ezt az utolsó pillanatban fogom eldönteni, aki képes lesz leváltani a fizessmaffiát! - de ilyen balfax ellenzékkel lehetetlen lesz!
reagens
Egyetlen kérdés maradt csak. AFidesz kétharmaddal, vagy négyötöddel győz?
Itt az ellenzéknek nevezett széthúzó, demagóg, önző banda labdába sem rúg. Csak a zsíros képviselői állás érdekli őket. Nem csodálkoznék, ha Orbán támogatná az egész vircsaftot!
Cicamama55
Legalább az előre beharangozott őszi lázadás elmarad...Kopaszok elmehetnek hosszú hétvégézni, nem kell nekik akciózni! Talán...
Sziszifusz
@Béla333: 08:23
Szél Bernadett valóban egy szimpatikus politikus, rámenős stílusával még sikeres is lehetne, ha nem az LMP miniszterelnök jelöltje lenne.
Azonban ennek az öntörvényű, magányos harcos gittegyletnek az élén, csak utópia lehet az ő miniszterelnöksége.
Az, hogy Hadházy Ákos sorozatban bemondja a Fideszes disznóságokat, érdemben nem hozza közelebb az Orbán kormány megbuktatását. Az LMP ténykedése azonos értékű a víz gereblyézésével. No nem mintha a többi ellenzéki párt különb lenne.
Az ellenzékiek csak egységese fellépéssel képezhetnének számot tevő erőt a Fidesz ellen. Külön-külön gyengén szóló disszonáns muzsikát játszanak. Egy tehetsége karmester vezényletével viszont előadhatnák a Orbán kormány leváltásának szimfóniáját. No valamilyen rejtélyes okból Szél Bernadett ezt nem akarja. Előadja a süket dumát: a régiekkel nem áll egy színpadra.
justhpeter
@Béla333: Az lmp akkor fogja leváltani Orbánt, amikor az ismeretlen katona kapcát cserél. Mert:
- nem fog össze senkivel
- nincs mögötte 15%-ot meghaladó tömegbázis
- nincsenek szakértőik, akik a szakpolitikai kérdésekben a választókat meggyőzhetnék.
Ebből legfeljebb csak a "megélhetési politizálás" jöhet ki. Igaz ezt már Schiffer feltalálta és alkalmazta. Ehhez viszont nem kellenek szavazatok.
magyarbakancs
Személy szerint nemzeti ünnepen minden politikai tevékenységet tüntetést,beszédet,felvonulást betiltanák.
Nemzeti ünnep az a nemzeté ,és nem Fideszé,jobbiké,LMP ,MSZP,DK -é.
Nemzeté.Nemzeté,Nemzeté ,és nem nyavalyás politikai pártoké.
Eladott Ország
Az ellenzék feladta utópisztikus célját, Orbán leváltását. Most egymástól akarnak szavazatokat rabolni, hogy újabb négy évig lébecolhassanak a parlamentben. Mégse lesz október 23-án közös ellenzéki tüntetés. A 8 potenciális résztvevőből csütörtökön és pénteken hárman visszaléptek. Mindegy is, hogy kik és mindegy is, hogy miért. Azért a jegyzőkönyv kedvéért: előbb az LMP, majd a Momentum és végül az Együtt gondolta meg magát, ha egyáltalán valaha komolyan vette a részvételt. Minek is elmenni valahová, ahol nem lehet saját magunkat menedzselni, élesen elhatárolódni a többiektől, hogy jövőre a választó tudja, kire kell szavaznia az ellenzéki oldalt választva, szemben a rivális ellenzékivel, aki ugyanazért a koncért áll sorompóba. Hiszen Orbán Viktor nem engedélyez jövőre többet, mint 15-20 százalék mind a nyolcuknak. A torta tehát kicsi, az éhes száj pedig sok. Ugyanazon a kis darab boldogságon kell osztozni, kellene osztozni, de jobb a legtöbbet kiszakítani, hiszen az pénzzel, paripával, továbbéléssel, egzisztenciával jár. A vesztes kiszorul a politikai bábszínházból és mehet a versenyszférába, vagy ahová a mindenható NER megengedi, hiszen Orbán és pribékei tudta és beleegyezése nélkül lassan egy fagylaltozót sem lehet megnyitni Mária (köz)munka alapú országában. Arra pedig senki nem számíthat, hogy az ellenzéki sorstársak, vagy akár a saját pártjuk a hónuk alá nyúl, hiszen a pénz kevés, a rászoruló pedig nagyon sok lesz jövőre a választások után.
Eladott Ország
@justhpeter: A józanul gondolkodó, nem meghekkelt agyú magyar választók nevében csak „jó szurkolást” tudunk kívánni mindenkinek, aki bármelyik ellenzéki párt őszinte rendszerváltó szándékában bízva, elcsattog jövő tavasszal választani és bedobja a céduláját, amivel – az országot és annak őrült rendszerét ugyan nem változtatja meg – de legalább tisztességes jövedelemhez és gondtalan élethez segít néhány ellenzék képviselőt. Szél Bernadett, legfeljebb nem a miniszterelnöki ,hanem a képviselői székbe vagy valami másba fog beleülni, lényeg hogy az egzisztánciája biztosított legyen.
Eladott Ország
@Rózsika Hatházi: A telhetetlen kis gömböc uralma."Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is." (Vaclav Havel, 2002-ben)
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/orban-2.jpg
Hét évvel a fülkeforradalom után Magyarországon a jogtalanság, a nyomor, a szegénység
uralkodik. Olyan autoriter hatalom jött létre, ahol még a demokratikus berendezkedés csírái
megmaradtak, de a hatalom kontroll nélkül működik. A miniszterelnök korlátlan úr, a
parlament az ő homokozójaként működik, a népképviselet formális, hiszen a párthűség felülír
minden mást. A köz emberei nem szolgálnak, hanem uralkodnak. Hatalmuk, mint egykor a
középkorban, a királytól, akarom mondani a miniszterelnöktől ered. Számára minden és annak
az ellenkezője is megengedett. Telhetetlen kisgömböcként elnyel mindent és mindenkit. Étvágya hatalmas, kielégíthetetlen. Külső szemlélő akár azt is mondhatná, hogy keleti kényúrként uralkodik az ország felett. A budai Várba költözése szimbolikusnak is mondható. A díszletek készülnek, a korona még hiányzik.
division
@adrenalink: @karma1: Lassan mindenki látja hogy ezt könnyebb eltalálni mint a lottó ötöst:-)
Béla333
@anka: 08.32
Azt honnan is veszed, hogy támogatja az erdélyi magyarok szavazását?
Nem csak egyszerűen azt veszi figyelembe, hogy 2018-ban ők is fognak szavazni, ha tetszik, ha nem?
anka
@Béla333: - úgy látszik sok mindent nem tudsz a pártodról'...:D
Béla333
@Eladott Ország: 11.51
Hogy mennyire nincs igazad, arra csak emlékeztetlek, hogy pl. Hadházy bejelentette, hogy ha 2018-ban nem tud az LMP átütő sikert elérni, akkor visszamegy állatorvosnak!
Ez nem egy olyan bejelentés, ami azt igazolná, hogy az LMP-sek csak a biztos képviselői jövedelemre hajtanának!
Miért nem lehet elhinni, hogy egy jobb országot, egy korrupciótól mentes közéletet szeretnének?
Itt a lehetőség, ha valóban ezt akarjuk, de ha hagyjuk ezt a vonatot is elmenni, akkor utána senkinek nincs joga siránkozni, hogy dehát milyenek ezek a pártok...
Béla333
@anka: 14.17
Akkor nyisd fel a szememet!
Ne csak sejtelmeskedj! De ne a bütyköd jajgásából jósolj, hanem konkrétumokat idézz ide!
Tehát: hol nyilatkozott olyat Szél Bernadett, hogy ő egyetért a kettős állampolgárok levélben történő szavazásával?
Hol nyilatkozott olyat, hogy ezt ő jónak tartja, miközben azon küzd az LMP már évek óta, hogy a külföldön dolgozó magyar állampolgárokat legalább olyan jogok illessék meg, mint a levélben szavazó kettős állampolgárokat!
Tehát?
anka
@Béla333: Te mindig azt várod, hogy más bizonyítson neked, holott te még semmit sem bizonyítottál..., sőt érdemben még a kérdésre sem válaszolsz csak terelsz!
Béla333
@anka: 14.35
Mindig az igazol, aki állít valamit!
Te sejtelmeskedsz úgy, hogy sok mindent nem tudok az LMP-ről, ezért kértelek, hogy akkor mond már itt el, mindenki előtt, hogy mit nem tudok az LMP-ről, amit szerinted tudnom kellene!
MOndjuk most éppen a külföldi magyarok szavazásával kapcsolatos és a külföldön dolgozó magyar állampolgárok szavazásával kapcsolatos LMP álláspontról?!
szep napot
Basszus; Viktor miniszterelnokkent fog nyugdijba vonulni.
Eladott Ország
@Béla333: Hadházyról el is hiszem, hogy ha 2018-ban nem tud az LMP átütő sikert elérni, akkor visszamegy állatorvosnak! De a "balerina" igen ragaszkodik a képviselői székhez.
static.femina.hu/terasz/szel_bernadett_eder_krisztian/szel_3_kesz.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.