A Deutschtól kapott kártérítés a DK kampányszámláját fogja gyarapítani – jelentette be az ellenzéki párt. Megelégelte a Demokratikus Koalíció, hogy a sosemdrogozó Fidesz-agysebész össze-vissza hazudozik Czeglédi Csabáról és az Altusról. Alább a DK közleménye: Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője a mai napon bejelentette, hogy az EU csalás elleni hivatalához fordul. A bejelentés indoka, hogy Deutsch szerint az Altus az Európai Bizottsággal kötött megállapodásából származó bevételéből adott 80 millió forintot Czeglédy Csabának.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tompika, Tompika te tényleg ennyire hülye vagy? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Tompika, Tompika te tényleg ennyire hülye vagy? =))
karma1
Istenkem, ez a drogos gyerekcsinalo Brusszelbol hulyesegeket mond, - hat vallalja erte a felelosseget.
szaboria1
@RonaGyuri: Bizony bizony de nem most kezdődött ez nála már a 90-es években is ilyen volt.
Clavigo
Csavarj inkább egy spanglit ,,te kretén..
Eladott Ország
Nem kapott napszúrást, hőgutát, agyféltekerázkódást, agytekervény-süllyedést, egyszerűen ennyire végtelenül cinikus, nagypályás megélhetési politikus ő. A sport felkent fideszes lovagjának ez nem tetszik. Mert például nekünk sem tetszik, hogy miniszterként milliárdokba – több, mint 4 milliárd forintról van szó, ez 16 évvel ezelőtti ár – kerülő beléptetőrendszer soha nem került beépítésre, talán ma is valami raktárban rozsdásodik és soha nem is lehet hasznát venni, hiszen már réges-régen elavult. Úgy vette meg Deutsch a beléptetőrendszert, hogy eleve sem volt hová beépíteni, a stadionok felújítását csak ezt követően kezdte volna el a Fidesz-kormány, csak éppen elbuktak a választáson.
colibri
@karma1: drogos gyerekcsináló... tökéletes, találó jelző! Jót nevettem rajta.
karma1
@colibri: Nade az a csaj is erosen drogozhatott, aki ezzel az apolatlan kinezetu palinak lefekudt,...:o)
RonaGyuri
@karma1: tudod drága ez is egy régebbi vitánkra példa! =))
kisrigó
@Eladott Ország: Csak egy kóbor gondolat: látta valaki ezt a sokat emlegetett beléptető rendszert? Vagy csak bemondásból tudunk róla, hogy ennyit vettek, meg ennyibe került. Lehet, hogy már akkor "miszter X%" zsebébe került!? Jobban tenné ez az alak, ha kussolna, már annyira lejáratta magát, hogy nincsenek rá szavak.
mackoka46
Oszt mire mennek vele. Kifizeti tompika a rabolt csillióiból a büntit oszt jó napot.
Eladott Ország
@kisrigó: 24.hu/sport/foci/2014/02/12/megtalaltak-az-elhiresult-stadionbelepteto-rendszereket/
A négymilliárd forintért megvásárolt rendszer értékesíthető részén 51 millió forintért sikerült túladni, a maradék pedig a szeméttelepre került, elektronikai hulladékként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.