Egy magyarországi falu polgármestere szexuálisan zaklatta az anyakönyvvezetőt -  állítja a nő, aki hazugságvizsgálatnak is kész alávetni magát. A polgármester szerint semmi ilyen nem történt.

Szexuális zaklatással vádolja egy magyarországi falu anyakönyvvezetője, a nő feljelentést is tett a település vezetője ellen. Az asszony szerint nemcsak vele, de másokkal is erőszakoskodott a férfi. 

A mai napig tisztán emlékszem arra a bizonyos napra. Akkor volt a névnapom. Szomorú voltam, mert ez volt az első ünnepem a férjem nélkül, aki nem sokkal korábban halt meg.

Az irodámban, a fal mellé tolt asztalomnál dolgoztam, amikor bejött a polgármester, és megjegyezte, hogy látja, nagyon el vagyok mélyülve. Ezután a falhoz szorított, a lábával a combomhoz simult, közben a kezével a hátamat, a mellemet simogatta. Közben annyira szorította az alkarom, hogy azon sérülések is keletkeztek. A szavam is elállt. Szerencsémre bejött egy kolléganőm, így amikor a polgármester másfelé figyelt, össze tudtam szedni magam, és elszaladtam

- mondta el a nő a Blikknek

Az anyakönyvvezetőt a rendőrségen szembesítették a polgármesterrel, aki azt állította, semmi olyan nem történt, amiről az asszony a vallomásában beszélt.  

A nő nem akar elmenni a faluból – azóta is a polgármesteri hivatalban dolgozik és mindennap találkozik a polgármesterrel –, de úgy érezte, meg kell tennie a feljelentést, mert ez nem folyhat így tovább. A nő a lapnak elmondta, akár hazugságvizsgálatnak is aláveti magát, hogy igazát bizonyítsa. 

A nő ügyvédje a Blikknek elmondta, azóta a polgármester a nő felnőtt lányának munkaviszonyát nem hosszabbította meg a helyi óvodában. 

Az eset után kiderült: a védencem felnőtt lányának nem hosszabbítja meg a szerződését a település óvodája. Ez nemcsak szimplán szexuá­lis zaklatás, de hivatali visszaélés is. (...) Az ügy rendőrségi szakaszban tart, tanúként hallgatják meg a polgár­mestert. Az ügyfelem a po­ligráfos vizsgálatot is vállalja az igaz­ság bizonyítása érdeké­ben

- mondta el a lapnak dr. Helmeczy László ügyvéd.

A Blikk megkereste az érintett polgármestert, aki azt mondta, az ügy lezárásig nem kíván nyilatkozni.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Óóóóó... erről már volt itt szó ilyesmiről ! Egyértelmű az,hogy sok-sok munkahelyen megy a zaklatás és a jó pozícióba való helyezés-helyezkedés egy kis dugásért ! Sok nő így megy a "rang létrán felfelé"..,egyre csak feljebb majd aztán marha nagyot zuhanva hanyatt esik ! Ez is egy kurvázás ! És nem számít,hogy van férj vagy nincs ! De egészségére az ilyennek ! Na és vannak olyan nők,akik meg nem akarnak így előrébb jutni,sőt nem szeretik és utálják az ilyen erőszakos "ismerkedést" és mivel becsületesen - erkölcsösen kitartanak, a "kedves férfiak" szigorúan büntetik ezt sokszor ! és milyen az élet...,sok férfi meg örülne hogyha a nők zaklatnák őket szexuális ajánlatukkal ,még akkor is ha egy kicsit nem szimpatikus ! De nincs csúnya nő,csak nem ittunk még eleget,ezt mondta nekem egy férfi ismerősön ,mert állítólag ez egy közmondás...!
picike1
@maci0427: belvágtál mint a polgármester ur a lecsoba
Equus1
Csak az nem derül ki, h mikor is volt ez..
maci0427
@picike1: Sajnos a főnök beosztott viszonyba már sok helyen ez is hozzátartozik ! Vagy nincs munka ! De szemét az ilyen főnök...!
Nessy
@maci0427: Szerencsére régen ilyen esetben az ember felpofozta a kedves főnököt, és ezzel a lendülettel beadta a felmondását, mert talált másik állást, néha még magasabb fizetésért. Ma ez már komplikáltabb.
Borsodi
Csak nem fideszes a polgármester úr? Mert akkor ártatlan bármit is csinál.
herczeg0210
Milyen izgi, hogy a hatalomban lévő fickók mind kanosak lesznek...
maci0427
@maci0427: Így igaz ! Ja és most már nagy divat az,hogy direkt keresik a pénzes pasikat akik bármilyen öregek és rondák,de sok pénz-kocsi-ékszer-nyaralás-lakás-teljes pompa meg van . Gusztus dolga minden ! De számomra a testem a becsületem a tisztességem nem eladó senkinek sem semmi pénzért ! Hadd válasszak már én magamnak...!!!
maci0427
@Nessy: Így igaz ! Ja és most már nagy divat az,hogy direkt keresik a pénzes pasikat akik bármilyen öregek és rondák,de sok pénz-kocsi-ékszer-nyaralás-lakás-teljes pompa meg van . Gusztus dolga minden ! De számomra a testem a becsületem a tisztességem nem eladó senkinek sem semmi pénzért ! Hadd válasszak már én magamnak...!!!
Nessy
@maci0427: Ezek a "luxus kurtizánok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.