Sárosdi Lilla, az egykori Krétakör színésznője, Schilling Árpád rendező felesége Facebookon állt elő, hogy 20 évvel ezelőtt egy ismert színházi ember akarta orális szexre kényszeríteni.

Sárosdi Lilla, Schilling Árpád rendező felesége, aki az egykori Krétakör óta az Örkény Színházban és a Dollár Papa Gyermekei társulatban is játszik, a Facebookon állt elő a Harvey Weinstein-üggyel kapcsolatban az őt ért szexuális zaklatásról. 

Mint bejegyzésében írta, 20 éve egy akkor színházat is vezető rendező és egy barátja invitálta meg egy próba után az akkor még csak nézőként ott lévő Sárosdit – aki ennek azért örült, mert úgy hitte, ezzel a meghívással befogadta őt a színházi elit –, majd a kocsiban a férfi elővette a nemi szervét, és kérte, hogy puszilja meg. 

Sárosdi Lilla

A Weinstein ügy kapcsán kikivánkozik belőlem ,hogy 20 évvelezelőtt egy akkor színházat igazgatò rendező egy kedves barátjával elvitt kocsikázni egy pròba után ... Fiatal voltam szűz naív és...

Sárosdi elsírta magát, a rendező nyugtatgatta, hogy nekik vannak ilyen "fiatal barátnőik", akikkel eljárnak "szexelni", majd egy kietlenebb helyre mentek az autóval, ahol a rendező nekiállt maszturbálni Sárosdi Lilla mellett. 

Szégyenkezve kértem bocsánatot nagyrendezőtől ,hogy megsértettem az ellenállásommal, mindenesetre nagyrendező megbántva szállt ki a kocsijából. "Vidd haza" – mondta sértődötten a kedves barátnak, és én nagyon szégyelltem magam, hogy nem tudtam megfelelni

- írta bejegyzésében Sárosdi, és hozzátette, az elmúlt években nem csillapodott benne a harag, főleg, ha arra gondol, a férfi még mindig tanít fiatalokat.

(Index)

(Címlapi kép: YouTube)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy statisztaként, majd a Kati presszóban a orvosi-főiskolás társaság, később több rendező barátom is volt. Nos én azt láttam, ahogy ezek a színésznőcskék hogy rárepültek egy-egy ilyen lehetőségre. Olyant is többször láttam, hogy összeverekedtek a lehetőségért, hogy ki puszilgathat! =))
human
@RonaGyuri: Persze, de van aki egyáltalán nem akar ilyet.
RonaGyuri
@human: persze akadnak! =))
De meg kell mondjam neked, más szakmákban sem túlságosan ritka az ilyen érdek-érvényesítés
herczeg0210
És erre most jött rá, húsz év után!
reagens
Elég soká döbbent rá! Lassú az ingervezetése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.