A Párbeszéd taggyűlése megszavazta az együttműködést az egyéni választókerületekben minden demokratikus párttal, és döntött a Párbeszéd és az Együtt választásokon való közös indulásáról - mondta a Párbeszéd társelnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Karácsony Gergely a legnépszerűbb politikus-már jó ideje- a mi családunkban is. Okos, hiteles, megfontolt ember. Felcsillant egy kis fénysugár az égen. :)))
Csizmás Kond
...az a baj a mostani politikusainkkal, hogy távolra jobban látnak mint közelre...
Cicamama55
Karácsony Gergely a legnépszerűbb politikus-már jó ideje- a mi családunkban is. Okos, hiteles, megfontolt ember. Felcsillant egy kis fénysugár az égen. :)))
Béla333
Én meg azt üzenem Karácsonyéknak, hogy akkor tennének jót ezzel az országgal, ha bevallanák, hogy nagy hiba volt annak idején a csak Unikummal elfogadott Gyurcsányék kedvéért az LMP-t szétszakítani!
A választók nem bocsátanak meg olyan könnyen, mint ők maguknak!
Nézzék meg hol tartanak! Vajon miért?
Elárulom: a választók úgy gondolják, hogy a Parlamentbe jutás kedvéért bármelyik szövetségesüket képesek lennének elárulni! Ez pedig nem megbocsátható!
karma1
@Cicamama55: Nagyon jo fej srac, valoban, nekem rokonaim laknak a XIV. keruletben, es csak jot tudnak rola mondani... Hiteles, az egyik leghitelesebb politikus a mai palettan... persze Gyurcsany mellett... Ok nem szoktak meghazudtolni a sajat donteseiket...;o))))
Béla333
Karácsony azok körében népszerű elsősorban, akik a Fidesz-MSZP nagy mutyicsapat közös lenyúlásában érdekeltek.
Zuglóban is ő az, aki egy kicsit ide is játszik, kicsit ott is enged a korrektségből, és ezért minkét oldal elfogadja.
Elég csak a parkolási rendszer ügyére gondolni, de lehet más ügyeket is beidézni:

"Mutyigyanús parkolási tender Zuglóban egymilliárdért
A rossz emlékű Centrum Parkolóhoz kötődő tagja is van annak a konzorciumnak, amely a becsült összegnél drágábban, több mint egymilliárd forintért viheti Zugló parkolási megbízását. Maga az előterjesztő polgármester, Karácsony Gergely sincs meggyőződve, hogy az olcsóbb pályázó kizárása indokolt volt.
Az új pályázat 204 darab parkolóóra 2×24 hónapos üzemeltetéséről szól, az eredetileg becsült szerződési érték 975 millió forint volt. A három pályázó közül az egyik adott ennél olcsóbb ajánlatot, kettő drágábbat.

Az értékelő bizottság végül az egyik drágább, illetve az egyetlen olcsóbb ajánlatot is kizárni javasolta, s győztesnek indítványozta kihirdetni a C-Ware Kft., a francia Parkeon SAS, illetve SIS Parking Kft. konzorciumát. Az ő ajánlatuk – automata-beszerzésre és üzemeltetésre – összesen több mint egymilliárd forintról szólt.

A C-Ware nem áll távol a VI. kerületi botránycégtől, a Centrum Parkoló Kft.-től, amelynek tevékenysége miatt jelenleg 24 vádlott, köztük Fürst György (MSZP) volt alpolgármester hűtlen kezelés vádjával került bírság elé. A jelenleg német tulajdonban lévő C-Ware alapítója 2008-ban Kupper András, a Centrum Parkoló fő tulajdonosa (a hasonló nevű fideszes politikus nagybátyja) volt, a két cég székhelye jelenleg is ugyanazon a címen található."
blog.atlatszo.hu/2017/03/mutyigyanus-parkolasi-tender-zugloban-egymilliardert/

Milyen szimpatikus ez a Karácsony Gergő...
Csizmás Kond
...az hogy egy politikus kinek jó fej és kinek nem ...hát épp azok szokták nagyongyorsan megváltoztatni a véleményüket akik a gondolkodás helyett érzelmileg ítélnek.
...és ez minden választáskor megtörténik igaz nem a kalapácsnyél fogalmában mert itt előbb lenyalják és utána szarják le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.