A nő állítása szerint akkor vette észre, hogy a jobb lábán egy helyen csontig átégett a bőr, a bal lábát pedig áramütés érhette, amikor felébredt az altatásból.

Megégett egy nő lába veseműtét közben

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

A nőt szeptember elején műtöttek a szombathelyi Markusovszky kórházban.

Gecse Ferencné állítása szerint kérte a nővéreket, hogy kezeljék, de csak a vízhólyagot szúrták ki és fertőtlenítették a sebet. Fájdalmai azóta sem enyhültek, aludni sem tud, otthon a férje kezeli.

Feljelentést nem akarnak tenni a kórház ellen, de annyit sikerült megtudniuk, hogy valószínűleg elromlott a műtét közben használt melegítőpárna, amivel az asszony lábait polcolták fel. Szerintük ez okozhatta az égési sérülést.

A kórház főigazgatója azt mondta az RTL Híradónak, hogy belső vizsgálatot indítottak az ügyben, az eredményt hétfőre várják.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A lényeg, hogy épülnek tovább Orbán szórakoztatására és a magyar nép kárára az üresen kongó szégyen stadionok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: Bizony ki kellett volna tahó,ha a dúcséd nem lopna el minden mozdítható pénzt!!!De remélem buktok hamarosan,aztán elmélkedhettek a sitten ...
division
@Pálinkás Pál: Kultúra nem megy? Intelligencia hiánya is elég szembetűnő. Miből gondolod hogy értelmes emberek sittre kerülnek? Ismersz egyáltalán? A bokámig nem érsz fel te szerencsétlen. Sittre a bűnözők szoktak kerülni, olvasgass (már ha megy).
Clavigo
@division: ,,büszke,,és erős,,,,meg XXI-ik századi körülmények...Még kellene vagy 10 stadijjon a Cigánypáva házibarmainak..
Pálinkás Pál
@division: Egyről ,beszélünk...bűnözőkről...a narancshorda...azért nem mindig polpot lesz a legfőbb ügyész!!!
division
@Pálinkás Pál: Te személyeskedtél, olvass vissza: "elmélkedhettek a sitten". Megnyugtatlak, nekem nincs miért a sittre mennem, én nem azért élek jól mert bűnöző vagyok, azért meg senkit nem csuknak le mert elmegy szavazni.
namihami
@peterkelemen: A megoldás: A fűtött gyepre kell kivinni a műtéteket. Az új stadionokban már úgyis kötelezővé tették a fűthető gyepet. Tessék, itt az egészségügy egyik problémájára a gyors megoldás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.