Borzalmas baleset történt Budapesten a 18. kerületben, mikor két autó összeütközött. Három utas is súlyosan megsérült.

Két gépkocsi ütközött össze a XVIII. kerületi Méta utca és a Pozsony utca találkozásánál, írja a Katasztrófavédelem.

Az ütközés következében az egyik jármű egy villanyoszlopot is kidöntött. Elsődleges információk szerint a két kocsiban összesen hatan utaztak, közülük hárman súlyosan megsérültek. A fővárosi hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen.

A Blikk információi szerint az egyik kiérkező tűzoltó a helyszínen tudta meg, hogy a sebesültek között van a saját gyermeke is.

Súlyos baleset Budapesten – a kiérkező tűzoltó gyermeke is a sebesültek között van

(Illusztráció: Pixabay, cc0)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
A XVIII. kerületi Méta utca és a Pozsony utca kereszteződés egy jól kiépített lámpás kereszteződés és csak a jobbra -balra kanyarodáskor kell vigyázni éppen úgy mint a legtöbb helyen ! Mi a lószarért van itt ilyen baleset már bocsánat ? Ami Magyarországon és főleg Budapesten a közúti közlekedésben történik az kész katasztrófa és borzalom és ez még csak tovább fog fokozódni,hiszen a jogosítványok megszerzése rohamosan folytatódik ! Az oktatás meg olyan amilyen ! Amikor elállják az ember Garázsának vagy a kapujának a ki-bejáróját és ha ezért szól az ember,sőt rendőrt hív rá,akkor csak csodálkoznak hogy miért...! Ez "csak" egy enyhe szabálysértés a sok közül,de a piros lámpa - záróvonal sem ismerős sokaknak,ha meg igen..., akkor a baj már sokkal nagyobb !!! Balkáni ország...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.