Még le lehet győzni az Orbán-kormányt, vallja Mellár Tamás, a Fidesz holdudvarának hátat fordító közgazdász. Szerinte pécsi indulása azt mutatja, hogyan lehetne ennek az esélyét megadni. Az ország gazdaságilag, társadalmilag és politikailag egyaránt olyan időket él, amikor nem lehet elugrani a felelősség elől - ezzel indokolta a Magyar Nemzet kérdésére Mellár Tamás miért fogadta el a képviselő-jelöltséget a 2018-as választásokon Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (Moma) vezetőjének felkérésére. Sorsfordító kérdések dőlnek el a következő években, és nem lenne jó, ha az Orbán-kormány maradna, mert rossz irányba viszi az országot, és itt az Európai Unió és a paksi bővítést említette elsőként.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért nem az LMP színeiben indult, amelynek közgazdasági tanácsadója, mert elfogadhatatlan számára, hogy senkivel ne akarjanak megegyezni.
karma1
@RonaGyuri: Meg jo, hogy nem a kampanytanacsadojuk...:o)))))
Szoval volt fideszhivo, de imad vitorlazni a partok kozott - persze, lehet igy is elni, mindenhonnan besoporjuk a leheto legjobb dolgokat.
Azert kivancsi lennek ra, hogy eppen a DK politikajaban mit tart kivetnivalonak, ahogy elmondta, mi nem tetszik az lmp politikajaban.
RonaGyuri
@karma1: mentségére legyen szólva az elsők között lépet le! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.