Magánvagyonunk egy részét kockáztattuk egy barátunk érdekében, ezt éreztük kötelességünknek. Segítettünk egy bajban lévő embernek, ez a bűnünk a jobboldali sajtó szerint Nyugati Fény · október 10., 12:01 · Szájhősök tere A DK elnöke először szólalt meg Czeglédy Csaba ügyében. Gyurcsány hivatalos Facebook-oldalán közzétett posztját változtatás nélkül közöljük: Napok óta lázban tartja a kormányközeli sajtót, hogy idén tavasszal jelentős kölcsönt adott családi cégünk Czegledy Csabának, illetve a tulajdonában álló társaságnak. A híradások arra utalva, hogy Czeglédyt azóta jelentős összegű költségvetési csalással gyanúsították meg, valamilyen bűn elkövetésének árnyát borítják rám. Önérzetesen megvonhatnám a vállamat foghegyről odavetve, hogy mi közötök van ahhoz, hogy kinek adunk kölcsönt, de nem ezt teszem. Nem, pedig igazam lenne, mert tényleg semmi köze senkinek ahhoz, hogy törvényesen, az üzleti életben szokásos feltételek mellett milyen megállapodás jön létre két magáncég...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@karma1: Az nem semmi, hogy mindezek után ekkora támogatottsága van a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak, míg a kölcsönadót, a segítőt pocskondiázzák.
karma1
Eleg vilagos eszkozokkel dolgozik a futyisz.
Nagyon nagy szarban erezhetik magukat, ha az egyik "gyanusitottat" megvertek a rendorsegen...:o((
Equus1
az egyetlen fix pont a mai magyar politikusi palettán. Ha a sok idióta nem dőlne be a finkelseini (rohadjon meg a lelke) karaktergyilkolászásnak, akkor gond nélkül meglenne az új Magyar Köztársaság miniszterelnöke.
karma1
@Equus1: Eltunt az a cikk, amiben irjak, hogy a rendorsegen valoszinu megvertek az egyik "gyanusitottat" a Czegledy ugyben...Es igy sem tudjak ot kicsinalni. Pedig mindent elkovetnek ellene.
Elmolndta nyilvanosan, hogy kosa kupak lalat Mr 20 %-nak hivjak Debrecenben, es SENKI, de senki nem allt fol es nem kerte ki maganak, sem maganuton, sem a Parlamentben, sem kosa nem kerte ki maganak... Ez azert nem semmi...:o)))
lusta
@karma1: Az nem semmi, hogy mindezek után ekkora támogatottsága van a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak, míg a kölcsönadót, a segítőt pocskondiázzák.
quadrocopter
Szarban van a horda, Gy.F. leiskolázta a rablóbandát szövegben is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.