Mint ismeretes, az 1919-es Tanácsköztársaság kommunista vezérét, Kun Bélát is – ahogy több más már régen elhalálozott honfitársunkat – felkérte a Orbán Viktor miniszterelnök,hogy a nemzeti konzultáció keretében nyilvánítson véleményt Soros György ármánykodásairól.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A csutigörény is ,,adminisztratív hiba,, őt kellett volna kidobni ,nem a placentát !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Megmondtam. Én tudtam. Kun Béla élt, él, élni fog. Levelet írt a kis Bütyöknek.
Eladott Ország
Van már magyar világmárka. Orbàn Viktornak hívják. Az embertelenség, az aljasság, a gátlástalan hazudozás és lopás világmárkája. Miért hisszük el, hogy fejlődik az ország és mi vagyunk Európa motorja, miközben minden környező ország már régen lehagyott bennünket?
A sorozáson kívül nincs más mondanivalója a fidesznek a társadalom valós problémáiról , csak annyi hogy Soros.
szabadibela.hu/wp-content/uploads/2016/09/Gazdas%C3%A1gi-n%C3%B6veked%C3%A9s-%C3%BAj-orsz%C3%A1gok-2005-2014.jpg
Eladott Ország
"Lenyin zsil, Lenyin zsiv, Lenyin bugyet zsity..."
"Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog" (Majakovszkij)
kep.index.hu/1/0/540/5406/54068/5406894_a57eb33baeff3a56fad3d19651bb71cf_wm.jpg
Talán a legszürreálisabb Lenin: két orosz művész egy napig dolgozott a bebalzsamozott testet mintázó, két méter hosszú és 80 centiméter széles tortán, ami a bemutató után gyorsan szétkapkodtak egy moszkvai étteremben.
reagens
Eddig Kun Béla és a 40 éve halott fiút emlegették. Hol a többi? Netán csak ennyi van és a kettő után ,ár többesszám jár?
reagens
@Horizont: Jogos! Viszont ki az a "több más honfitárs" Kun Bélán kívül, mert csak a negyven éve halott fiú van és senki egyéb az eddigi híradások szerint?
Csizmás Kond
@Horizont: ..na és kunbéla...mert ugye te ismét elhitted hogy történt ilyesmi ???
mindig teleszájjal kiabálod a korrekt hozzáállásodat a politikához, de mégis mindig az ilyen még kacsának sem nevezhető takonyságokban torkollik a korrektség ?
Akiknek csak az ilyen ellentámadásokra futja, mert azt minden épeszű ember felfogja, hogy ez kitaláció, azoknak a jelöltjében szerinted ki fog megbízni, ki fog arra szavazni akit az ilyen zagyva gyerekviccnek is satnya marhaságokat terjeszt ???
Csizmás Kond
@Horizont: ..én szerinted más farkával ...mikor neked még farkad sincs...ez marhára érdekes...
..és fingom is van csak azt nem szoktam más orra alá engedni...a kunbélásleveleket meg csak a nagyongyengék eszik...reméltem te nem vagy közöttük de hát tévedni emberi dolog...
CsipkeRózsa
@reagens: Gondolod, hogy minden nem létező embernek elküldött levélnél reklamálnak?
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem is volt szándékomba válaszolni...mármint úgy mint egy diák a tanárának, ugyanis ez nem kérdezz-felelek szerep hanem párbeszéd...
...és nem is tettem említést a kisgyereklevélről ami ha igaz akkor sem emberi tévedés hanem számítógépes akármi...de neked ezt hiába is magyaráznám mert szerinted Orbán nyálazza ki a névsorokat a dokumentumokból...és írja sajátkezüleg a leveleket...
és adóforint...ugyanúgy adózok mint akármelyikőtök, mindig is adóztam de soha nem gondoltam, hogy az a pénz amit én adóként befizetek az az enyém...és azt én szabhatom meg mire költsék..ilyen lököttséget még részegen sem csinálnék.
lampa laz
Ez még semmi, majd amikor Sorosnak is elküldik a róla szóló faßságot.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mindenki azzal baszik akivel akar...ha neked Orbán a szimpi nincs mit csináljak...:)))
reagens
@CsipkeRózsa: Bocsánat, de itt épp létező, de halott emberekről van szó! Na meg szerinted nem kapta volna fel a sajtó, ha van ilyen?
reagens
@Horizont: Történik egy adminisztratív hiba egy hatmilliós névsorban. Mondjon le a kormány? :-)))))))
papa.49
A csutigörény is ,,adminisztratív hiba,, őt kellett volna kidobni ,nem a placentát !!!
Eladott Ország
@reagens: Nem a névsor hiba miatt kel eltakarodni a tolvaj fidesz cigány bandának! Tudjátok ti ezt nagyon jól ,hogy miért kell eltakarodnotok. Ne szarj be a börtönben a rádiót visszaállítjuk nektek.
CsipkeRózsa
@reagens: Éppen azt írtam előző hozzádszólásomban, hogy nem mindenki jelzi, ha érkezik egy levél a nem élő, tehát nem létező személynek küldött levél. Azért, mert nem fordul a nyilvánossághoz, vagy mert olyan személynek is megküldték, ahol nincs olyan rokon, aki jelezhetné nem élő hozzátartozója levelét. Így a sajtó nem tudja megírni.
reagens
@Eladott Ország: Fenyegetőzöl, mint toleráns liberális? Szétaggódom az agyam, hogy hatalomra kerültök! A kutyának se kellenek a libsik! :-)))))))))))

Nem kéne nyíltan náculnotok!
reagens
@CsipkeRózsa: Akkor Kun Bélát honnan vették? Egyébként minden választáson névjegyzéket írnak. Abban is volt hiba, mindegy ki kormányzott!
CsipkeRózsa
Valaki átvette, és ő jelezte.

Én csak az Orbán kormány idejéből hallottam ilyen jellegű halotti névsorról.
reagens
@Horizont: Nem érdekel Orbán- Gyurcsány-Juhász. Engem Magyarország érdekel és a magyar érdekek. A migránsok becsődülése, a felforgatás és a haza lejáratása nekem nem kell. Kár, hogy a liberálisok ebben jeleskednek!
Eladott Ország
@reagens: ma, 16:37 # Liberalizmus nélkül nincs demokrácia. Az ilyen tróger, gátlástalan fidesz cigány bandával másképpen nem lehet.
reagens
@Horizont: Talán, ha elolvasnád Eladott Ország hozzám intézett szavait, helyére kerülne az említett szó, mert ő ezt tartalommal töltötte meg! Börtönnel fenyegetni más véleményért? Na ez a náculás liberális módra! Tolerancia magasfoka!
reagens
@Eladott Ország: Akkor puskát kell fogj, mert Orbán megint nyer. Mit fogsz tenni? Lelövöd a szavazóit? :-))))))))))
reagens
@Horizont: Annyira édes, hogy itt vehemensen kikelsz, közben az elveidet támogatók egy maroknyian vannak! Magam biztatlak! Agitálj, szavazz ellene, akkor is megbuktok megint! Ez a szomorú tény, de ettől tény marad! Tolvajozhatsz, csak épp szinte senki nem hiszi el!
reagens
@Horizont: Besírok a liberális toleranciádon! Nem az ideális Orbán, de a sok senki közül a legkisebb rossz! Ezt tudják a szavazók és bizony benneteket soha többé nem engednek a hatalom közelébe! Elég volt a szocialista- liberális ámokfutásból, ország tönkretételéből!
reagens
@Horizont: Kérlek, gondolkodj! Majd kétmillió Fideszes van. Kb 1 milla minden egyéb és vannak akik soha nem szavaztak és nem is fognak. Te azt vizionálod, hogy a nemzet fellázad a Fidesz ellen. Nem fog. Ügyesen politizálnak és tematizálják a közbeszédet. Nagyon ügyesek és megosztották az ellenzéket, de nagyon.
Hiába képzeled, hogy a "szegények" majd leszavazzák őket, azok el se mennek szavazni! Szólj, ha rosszul látom, de az ellenzéknek most esélye sincs! Örülnék neki, ha lenne szava az ellenzéknek, mert mindenkinek jobb lenne, ha kompromisszumos kormányzás lenne, de az csak álom marad!
nevemnick
Gyulai István, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség volt főtitkára is kapott Nemzeti Konzultációs levelet.
Gyulai István 11 éve hunyt el.
Orbanisztán nemzethy fiai, akkor ehhez mit szóltok?
Eladott Ország
@reagens: Számold már össze orbán 1,5 millió szavazóit a 8 millió szavazóhoz. Ez az új többség? A főzsivány holdudvarát kell kiemelni csak a sorból és mindjárt porbafingó lesz a létszám. Nem kell puskát fogni, anélkül is mentek a picsába illetve a megérdemelt helyetekre.
A handabandázás és közpénzlopások ideje lejárt!
reagens
@Eladott Ország: Akkor ne szájhabzással szidjál, hanem szavazz! El fog válni, hányan értenek veled egyet, meg az is, hányan tesznek rá és el se mennek!
Orbán biztosan nyer, az elbaltázott ellenzék pedig asszisztálni fog. Tehát milyen többségről álmodozol? Amit vizionálsz egyszerűen nem létezik!
reagens
@Horizont: Olyan szavakkal vagdalkozol, ami magyarázatra szorul. Gyűlöletet kelt. Szerintem meg toleránsék keltenek gyűlöletet.
Egyébként, mint írtam, nem Orbán a jó, hanem csak a kisebbik rossz. A Jobbik? Leírta magát a cukiskodással. A szavazó bázisának jó része vagy apolitikus lett, vagy Fideszes.
Ha reálisan nézed a helyzetet, Orbánnak jelenleg nincs alternatívája. Szólj, ha tévedek!
nevemnick
Jópáran elfelejtik azt, hogy jövőre az elmúlt nyolc év ,,jótéteményeinek" következményeit fogja elutasítani az ország. mert nem lesz elég a 2004-es ,,Folytatjuk!" szlogen, mert gyurcsi szavaival élve: ,,elkúrták, nem kicsit, nagyon".
A múltkori behazudott alig kétmiller savazó, jövőre már nem lesz elég a győzelemhez, csak a meneküléshez.
reagens
@Horizont: Ja igazad van. Csak a halál biztos. Nem voltam pontos. Ő a legesélyesebb!
reagens
@Horizont: Miért kell a kézzelfoghatót magyaráznom? :-(
Jó nekem a kisebbik rossz? Miért? NINCS MÁS! Mondj már valakit aki megfelelő támogatottsággal és hitelességgel rendelkezik!
Nem ajnározom Orbánt, mert NEM JÓ! Ki legyen? Füttyös Juhász? A Momentumos kis senki? ElQuró? Botka most dobta be a törcsit. Szél Bernike pedig magában max betétet képes cserélni.
Jó lenne, ha koalíciós kormányzásra kényszerülne, de erre esélyt se látok.
Tehát te egyenes gerincbajnok, igazság harsonája! Ki az alternatíva? Vagy Vona van még. Lefeküdt a cukiságnak. Sokan elpártoltak tőle.

Várom billenytyűdről az áhított igazságot, amit magam szolgalelkű majom nem tudok! :-)
Eladott Ország
@reagens: Nem kell dumálni mentek a börtönbe!
reagens
@Eladott Ország: Biztos így van, ha te mondod! :-))))))))))))
reagens
@Horizont: Kérlek olvass már vissza! Azt írtam Orbán a kisebbik rossz! Ha ez neked dícséret, hát kutya legyek.
Épp ezért írtam, hogy koalícióban kellene kormányoznia. Ott a társ a fék. Ezt az ellenzék csúnyán elcseszte.
reagens
@Horizont: Akkor sincs aki Orbánt leváltsa. Ezt magyarázom egy órája. Te gondolsz, amit akarsz, a választók meg tesznek amit akarnak. És itt a vége a kívánságműsornak!
Eladott Ország
@reagens: Bizony vége lesz a kívánságműsornak és a holtig tartó közpénzlopásnak és így fejeződik be: vádlott állljon fel!
reagens
@Eladott Ország: Tudod, a beváltatlan fenyegetés a gyengeség legbiztosabb jele! :-)
Eladott Ország
@reagens: Nem fogja a 8 millió választópolgárt ez a kleptokrata szarházi, tróger fidesz cigánybanda vezetni.
reagens
@Eladott Ország: Elmondtam! Ha tudsz ember módra szólni, majd beszélek veled, az ugatás nem érdekel!
Eladott Ország
@reagens: Ugatás az amikor szarrá lopjátok magatokat és szóvá teszik , hogy rohadjatok meg mocskos szarháziak. Börtönben rohadtok meg bazdmeg!
reagens
@Eladott Ország: :-) Idióta troll! :-)))))))))))
Eladott Ország
@reagens: Elmész a büdös picsába, a tróger fideszes közpénzzsivány cigány bandádhoz, a szotyolaköpködő-nyelvelő bajnok haverodhoz és gazdádhoz. Itt ne rontsd a levegőt, a libaszaros csizmáddal. Kussoljál a falu végére, te fideszes tahó faszparaszt , te totál deblikretén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.