A fogvatartottak mentorok segítségével készítettek műsorokat társaiknak, ami segítette a visszailleszkedést a társadalomba. Egy hanganyagon rághatott be a büntetés-végrehajtás. Pár napja a Helsinki Bizottságot dobták ki a börtönökből.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
nepszava.us/kizartak-a-magyar-bortonokbol-a-helsinki-bizottsag-embereit/
Újabb lépés a civil kontroll leépítésének orbáni útján, a nyugati humánus társadalmi rend moszkovita diktatúrává alakítása felé.Mi azonban gazdagabbak lettünk egy újabb bizonyítékkal arra, hogy Magyarországon diktatúra van és napról napra távolodunk a nyugati világtól, annak humánus normáitól, egészen addig, amíg moszkovita viszonyok nem alakulnak ki az országban, egészen addig, amíg az ország minden polgára teljesen kiszolgáltatott nem lesz a hatalomnak, nem csak a börtönlakók, de a polgárok milliói, akik számára Orbán Viktor egy börtönországot épít, ahol a jogfosztás lesz általános, a demokratikus és a civil kontroll nem csak a börtönökből lesz kitiltva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@reagens: Elmész a jóbüdös kurva anyádba te fideszes mocsok szarházi. A fideszes barmaid között osszad az észt.
reagens
@Eladott Ország: Így járok, ha tahó parasztnak illedelmesen szólok és embernek tekintem és vitáznék! Hát nem!
Eltakarodsz a jófenébe baromarcú tahó! Nincs több válasz, csak embereknek!
Eladott Ország
@reagens: Levagy szarva te mocskos közpénztolvaj fideszes. Elmész a jóbüdös kurva anyádba te mocsok. Még te pofázol te szarházi. Lámpavason lógtok te ganajláda. Meddig lehet még tűrni ezt az arcátlan tróger pofátokat!
reagens
@Eladott Ország: "Elmész a jóbüdös kurva anyádba te mocsok. Még te pofázol te szarházi. Lámpavason lógtok te ganajláda. Meddig lehet még tűrni ezt az arcátlan tróger pofátokat!"

Pontosan idézem és én is így gondolom! :-)))))))))))))
Eladott Ország
@reagens: De emlékszünk arra is, mit írt József Attila: „lesz aki csak éppen néz téged, mert örül, hogy lát ma itt fehérek közt, egy európait”. Vajon a mai fideszes hatalom urai között találnánk egyetlen „európait”? Nem, csak agy rohadt, korrupt, tolvaj cigány bandát.
De ti a tényeket leszarjátok, mert közeleg a választás, és ti nem, nem, nem veszíthettek.
Csak az a baj, hogy közel 1 millió ember közben kivándorolt ebből a nagy sikertörténetből, ők
nem rontják a statisztikáitokat, ellenben az a pénz, amit hazaküldenek, ugyanezeket az
álstatisztikákat fényezik. Akárcsak a közmunka, vagy az eltörölt létminimum. Közben feléltétek a GDP 10%-át kitevő magánnyugdíjpénztári megtakarításokat, és egy rohadt, nulla hozzáadott
értékkel bíró, országnyi összeszerelőüzembe pumpáljátok a közpénzt. Európa rekord áfáját
basztátok a nyakunkba, kinyírtátok a középosztályt, a munkanélküliséget a munkaerőhiány
tapossa agyon, hagyjátok elpusztulni a kis- és középvállalkozásokat, a szociális ellátórendszerből kivonultatok és bevonultatok a stadionokba. A 2022-ig lehívandó EU-s milliárdok nagy részét már idén szétosztottátok, és verdesitek a melleteket, hogy hasítunk. Miközben az uniós támogatások a GDP 6%-át teszik ki, 3%-os növekedéssel nézitek hülyének Európát úgy, hogy nyolc éve sereghajtók vagyunk a termelékenységet illetően, és a régió összes országa lekörözött. Egy mondás úgy tartja, "Inkább vágjon pofon az igazság, minthogy megcsókoljon a hazugság." Az igazság csak egyszer fáj, a hazugság újra és újra. A ti igazságotok olyan mint, a bárányba bújt farkas. Ha a fejed tele van, akkor oda már nem fér be semmi. Nem a titok van elzárva, te vagy elzárva. Az elméd a zárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.