Két hatalmas bográcsban is rotyogott a finom babgulyás ma délben a makói Honvéd napon, melyen különböző fellépők és ugrálóvár is szórakoztatta a zömében környékbeli érdeklődőket. Sánta Sándor a városrész települései képviselője a Honvéd programról is szót ejtett megnyitójában. Korom András – Makó – Nekem ilyen puska kell – közölte határozottan egy kisfiú a Honvéd nap egyetlen árusánál, s anyukáka meg is vette neki. A két hatalmas bográcsban fövő babgulyás ínycsiklandozó illatára, már egy óra után szállingózni kezdtek a környékbeliek. Sánta Sándor a körzet települési képviselője megnyitójában arról is szólt, hogy Lázár Jánossal beszélt nemrégiben a várva várt Honvéd fejlesztésről.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Készülődnek a választásra! Ez a városrész Makó cigány negyede és csoda, hogy most nem volt hiszti a babgulyás miatt, mert a polgármester választás után is azt kaptak a beígért marhapöri helyett! :)
X-ray
@lópicigáspár: Amikor egy tál étellel meg lehet valakit venni, az már a szegénység csimborasszója...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.