Hát sehol sem értik az emberek, hogy mi a jó nekik? Ausztriában nemcsak előrehozott választásokat tartottak vasárnap, de egy nagyon fontos regionális népszavazást is, melyen a szavazók arról dönthettek, akarják-e, hogy a tartomány székhelyén, Innsbruckban és környékén rendezzenek téli olimpiát 2026-ban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nyugi be fogják pótolni

Újabb szabadrablási lehetőség szavazódott el

Persze nem tudni, hogy a derék tiroliak – sem a szavazók, de talán a vezetők sem – hallottak-e a mi drága jó Kósa Lalánk nagyratörő tervéről, azt meg végképp nem, hogy mennyiben járult hozzá az újabb innsbrucki olimpia rendezés elutasításához.
Igen, pontosabban nem került tegnap az 2026-os olimpiai pályázatra. Nos – bár hallani lehetett róla – most kiderült ártunk és qurmányunk azon ácsingózott, hogy ők biza beszállnának a buliba. Hogy nincs érdemi jégstadionunk, nem hogy több is? Hát erről van szó, akkor építettünk volna, ott vannak a – sajnos csak részben – hoppon-maradt csókosok, olajozott talicskáikkal, melyeken lehet talicskázni az adófizetők pénzét! =))
Pálinkás Pál
A mi téli olimpia rendezésünkhöz jó 15 éve csak a hó hiányzik...no meg a jégpályák...és még hosszan sorolhatnám...
nevemnick
B+, most aztán beindul a vezír, mert megint belesz@rkáztak a rántott levesébe.
A következő lépés: plakátokon hadat üzenni az innsbrucki tartományfőnök ellen... mert Soros.
lusta
Én abban a korban vagyok, hogy még emlékszem. A Bécs-Budapest világkiállításból kihátráltak a sógorok, akkor csakazértis alapon egyedül maradtunk. Mi nem léptünk vissza, csak egy kis idő múlva. Most sem kell visszalépni. Kiskunröcsögén majd felépítjük az óriás műlesiklás pályáját, a Bivalybasznádon pedig a szánkó és bob pályát. Ilyen apróságok, mint a hó hiánya senkit se zavarjon. Sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk megoldja, mint mindig mindent megoldott az adófizetők pénzén úgy, hogy egyes adófizetők nagyon jól járjanak és nagyon ne legyenek adófizetők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.