Indoklás nélkül szerződést bontott a kiadó az iparkamarával, így annak legutolsó gazdasági melléklete már nem jelenhetett meg a Fejér Megyei Hírlapban. Állítólag azért, mert a kiadvány korábbi számaiban bírálták a kormányt. Egyik pillanatról a másikra, indoklás nélkül rúgta fel szerződését a Fejér megyei iparkamarával a Pannon Lapok Társasága, amely a Mediaworks-ön keresztül Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: troll5
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Így lenne ötösöm.Mikor még megírták a cikket,akkor reagáltam azt,hogy meglátszik,Mészáros már nem is tudja milyen cégek vannak a nevén,mert ha tudná nem engedte volna a cikket megjelentetni. Gondolom szólt neki az igazi tulaj,hoggy figyejjé máááá.Hát ott engemet szídnak.Ne engeggyedd má meg. Rugdossad kifelé,hisz tudod a te neveden van az újság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.