Rétvári Bence a KDNP-s államtitkár Orbán Viktorhoz hasonlóan kitért az elől, hogy elítélje az Őcsényben történteket.

Az ATV Start című műsorának volt vendége hétfő reggel Rétvári Bence. A beszélgetés során az őcsényi események is szóba kerültek, de azokat, a miniszterelnökhöz hasonlóan, a KDNP-s államtitkár sem ítélte el. Rétvári más országokkal húzott párhuzamot, amely alapján megállapította, hogy a menekültek magyarországi fogadtatása békés.

„Németországban ennél sokkal nagyobb agresszió folyik nap mint nap. Ismerjük azokat a híreket, hogy felgyújtanak menekülttáborokat"

- mondta az államtitkár, majd az újabb erre vonatkozó kérdésre úgy fogalmazott:

"ön azt sugallja, hogy a magyar emberek kegyetlenek, miközben ha megnézzük, hogy más országokban mekkora agresszió van a bevándorlókkal szemben, ahhoz képest amit Magyarországon tapasztalunk, az igenis békés."

(444)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Békések. Csak ti örjöngtök a nap 24 órájában a médiákban. Elmebetegek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Tényleg békések a magyarok. Különben régen a lámpavason himbálóznátok!
kukac50
Egy ideig békések a Magyarok és elnézők, de eljött az az idő amikor tele a pohár!
Csordultig van már, az igazságszolgáltatás seggnyalása Farkas Flórián mentegetése milliárdok ellopása,Mészáros Lőrinc 3 milliárdos kifizetése Orbán testvérének cégéből ellopott pénz helyett. Most Gyurcsány kölcsönadott pénzével vannak elfoglalva a Fideszhez közeliek lophatnak csalhatnak Ez a Magyar igazságszolgáltatás igazságtalan működése.
Nessy
@kukac50: Már régen nem "békések",csak éppen nem a háttérből uszító ellen fordulnak, hanem egymást gyűlölik, vegzálják.
Nem csak a migránsok ellen hergeli az embereket, hanem aktív dolgozót a nyugdíjas ellen, fiatalt az idős ellen, családost a szingli ellen, tanulatlant az tanult ellen, és ki tudja hol lesz ennek a vége.
terlasz
A magyarok jellemzően tényleg békések, de ti mindent megtesztek azért, hogy ne legyenek azok. Béketűrést csak magatok irányában vártok el mocskok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.