Miből lenne pénz az áfa csökkentésre és az első ingyenes tanévre? A Momentum felfedte, kinek fájna, ha kormányra kerülne.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Elárulta a Momentum, kitől venné el a temérdek pénzt"... ..(ha hatalomra kerülne)

én meg elárulom, hogy a momentum hatalomátvétele még odébb van...sikeres hatalomátvételre akkor kerülhet sor, ha fogást találnak a fidesz egységén...az viszont annyira zárt, hogy esélyük sincs...

hallgatom az ellenzéki felszólalókat... csak beszélnek..beszélnek.. beszélnek...mintha falrahányt borsó lenne...

..az a mondat tetszik mindegyiknek,.".hogy ha majd átvesszük a kormányzást"...ezt imádják..aztán hazamennek dicsekedni, hogy jól megmondtam.
papa.49
@wagabund: ,,Álmodik a nyomor,, erre mást nem lehet reagálni, az hogy ők hatalomra kerüljenek szinte kizárt, de nem is az a feladatuk a feladatuk a többi ellenzéki párttól a szavazók elcsábítása, és mivel nem közösködnek senkivel azok a szavazatok az ellenzék szempontjából elvesztek !!! Az lmp. ugyanezt az utat járja !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.