Tud győzni ma bárki más a választásokon a Fideszen kívül? Tud – állítja a Jobbik, az LMP és a Momentum képviselője is. Akkor, ha ők győznek. Kiderült, mi a közös a Soros-tervben és a baloldali összefogásban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
" Az összefogás az ellenzék Soros -terve ""...Vazzzzzze,,fogjatok le !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 09.47
Nincs még néhány napja, hogy azzal cseszegetted az LMP-t, hogy a levélben történő szavazást támogatja!
Bezzeg azt már nem tetted hozzá, hogy a külföldön dolgozó magyar állampolgárok levélben történő szavazását támogatja az LMP!
Ha egy cseppet tovább látnál, nem az orrod hegyéig, akkor belátnád, hogy ha az LMP vezetőinek valóban a Parlamentbe jutás lenne az összes elképzelésük, akkor nem konfrontálódnának a többiekkel, hanem a felkínált helyeket szépen elfogadva besimulnának.

De nem! Az LMP következetesen elutasítja (szerintem nagyon helyesen), hogy a 2010 előtti csapatokkal sem akar semmiféle mutyi szövetséget, hiszen ők már elkötelezték magukat a Fidesz-MSZP-DK maffiacsapat mellett. Azért küzd, hogy ezt minél többen ismerjék fel, lássák be, hogy sehová nem jut az ország, ha újra és újra ezeket a már "bizonyított" régieket szavazzuk újra be.
kereső
@Béla333: Tudod többek azért bátorkodom egyet nem értésemet "mocskolni" kifejezni az lmp-vel kapcsolatban, mert inkább ül asztalhoz az EU-s zászlót égető jobbikkal, mint a többi ellenzéki párttal. És, ha már :2011-ben az lmp az egyik legnagyobb ellenzője volt a kettős állampolgárok szavazati jogának.Istenem fordul a világ, változik a szél iránya.Egyébként nem csak az lmp ellen szóltam,hanem többi is meg lett emlitve.Innen lesz szép ennek az országnak felállni.
Béla333
@Nessy: 10.02
Éppen hogy aki a mostani és a 2010 előtti időszak bűnözőit szeretné elzargatni, de a Jobbik politikája, orosz kapcsolatai, radikalizmusa sem szimpatikus, annak választási lehetőség az LMP.
Szimpatikusak, következetesek, a korrupció ellen, a tiszta közéletért küzdenek és jó programjuk is van:
Csak ezt kellene a többségnek akarni. Persze senkinek az életét nem lehet az akarata ellenére megjavítani!
Béla333
@kereső: 10.06
Vitázni, érvet ütköztetni bárkivel leüll az LMP, én nem láttam olyat, hogy a Jobbikhoz jobban húznának, mint a többiekhez.
Persze, ilyen méltatlan mocskolódást sem kap a Jobbik szimpatizánsaitól az LMP, mint amit mondjuk itt kap a DK-s fanatikusoktól.
Csak nézz meg egy nap kommentjét!
Egyébként a kettős állampolgárok szavazati jogát majdnem az egész parlament megszavazta, nézz utána:
"A parlamentben 344 képviselő szavazott igennel, hárman nemmel (Gyurcsány Ferenc, Szanyi Tibor, Molnár Csaba, mind MSZP-s), öten tartózkodtak (az MSZP-s Baracskai József, Oláh Lajos, Vitányi Iván, valamint az LMP-s Dorosz Dávid és Szabó Tímea)."
index.hu/belfold/2010/05/26/elfogadtak_a_kettos_allampolgarsagot/

Úgyhogy én is mondhatom neked, amivel engem akartál tegnap kioktatni: nézz előtte utána, mielőtt állítasz valamit!
Sámannus
@Béla333: A vita és az ellenzék darabolása nem ugyanaz. bocsi. Az egyik teát visz a fityeszesnek a másik pogit, meg csiki kumiszt.
Béla333
@Sámannus: 10.38
Nem az LMP vitázik mondjuk a DK-val, vagy az MSZP-vel, hanem fordítva.
Szél Bernadett többször is elmondta, hogy nem akar az ellenzéki pártok belső ügyeivel foglalkozni.
A DK/Gyurcsányék azok, akik úgy gondolják, hogy az ő dolguk lenne ezen az oldalon azt megmondani, hogy ki hava álljon, ki mit csináljon!
Nézd meg az egész ez évi munkájuk abból állt, hogy kicsinálják az MSZP-t, Botkát!
Sikerült!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.