Tud győzni ma bárki más a választásokon a Fideszen kívül? Tud – állítja a Jobbik, az LMP és a Momentum képviselője is. Akkor, ha ők győznek. Kiderült, mi a közös a Soros-tervben és a baloldali összefogásban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
" Az összefogás az ellenzék Soros -terve ""...Vazzzzzze,,fogjatok le !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
" Az összefogás az ellenzék Soros -terve ""...Vazzzzzze,,fogjatok le !!!
Béla333
"Staudt az összefogásról és az MSZP-ről azt mondta, a Fidesznek szüksége van egy XX. századi baloldali pártra, hogy ne boruljon a centrális erőtér és a baloldali szavazók nehogy más pártot válasszanak. "
Fel is állt a válságtanácskozás a Fidesznél, Botka lemondása után.
A Fidesz azt szeretné, hogy ez a harmatgyenge MSZP vigye a szavazókat az igazi váltást akarók elöl! Ebben partner a DK is!
Ők így hármasban az országot teljes egyetértésben tették tönkre az országunkat!
Ezért nekik az a legfontosabb, hogy rombolják az új erőket!
kereső
Nahát! Működik a fidesz "soros" terve.A választásokat megelőző 1 évben nem lehet a választási tv-t módositani. Na de fölös energiákat levezetendő, játszatok gyerekek.Legalább a látszat szintjén álljatok szóba egymással! Hogy?, még a nyolcak egy szinpadon is megjelennének-azt a benyomást keltve az ország állampolgáraiban,hogy létrejöhet együttműködés a választásokon, na azt már nem! Akkor esetleg még veszélybe kerülne a fő álom,az egyeduralkodás,a NER.Ezt már nem szabad,ezt már nem tehetik meg! Aljas játék az országgal,minden gyökeres változást váró és abban reménykedő állampolgálrral szemben.Köszönjük lmp, köszönjúk momentum, köszönjúk pm. és együtt.Ezért volt volt hát a "látszat konszezus" felrugása.Itt már mindenki meghülyült,vagy minket néznek teljesen hülyének?Egyik rosszabb,mint a másik.Hányok.
Béla333
@kereső: 21.10
Teljesen el van borulva az agyad!
Az ország előrehaladását nem az LMP,a Momentum, az Együtt és a Párbeszéd akadályozza!
Sőt! Ők legalább különböző mértékben, de elítélik a korrupt, az országot a hátunk mögött a Fidesszel kifosztó MSZP és a DK mutyi politizálását.
Elképesztő az a rombolás, amit véghezvisznek ezen mutyi brigádoknak a fanatikusai: minden előremutató, pozitív gondolatra azonnal tüzelnek, mocskolnak a nélkül, hogy legalább megpróbálnák megérteni mi is a másik elképzelése!
Ugyanolyan káros és elfogadhatatlan a magukat ráadásul demokratikusnak hazudó ellenzékiek erőszakossága, szándékos ferdítése, mint a Fidesz fanatikusok bűnpártoló magatartása. Ugyanazok, ugyanolyanok!
Szerintem!
Béla333
@kereső: 21.10
Tegnapi és a mai beírásod szerint fogalmad sincs, hogy mi a különbség a kettős állampolgárok levélben történő szavazása és a külföldön dolgozó magyarok konzulátuson vagy nagykövetségen való szavazása között.
De ez egyáltalán nem gátol meg téged, hogy a külföldön dolgozó magyar állampolgárok levélben történő szavazási lehetőségéért küzdő LMP-t ne mocskold, holott ez lenne minden józan ellenzéki érdeke.
Te sem tudod megmagyarázni, hogy ezért miért mocskolod az LMP-t?!
Csak! Mert most éppen ezt vallják és ezért küzdenek.
Ha másért küzdenének, te és a fajtársaid ugyanúgy mocskolnád őket!
A lényeg a mocskolás, igaz?
Béla333
""Értsék jól, a Soros-terv egy olyan propagandafogás, amivel elterelik a figyelmet a fontos dolgokról. Amikor az összefogásról beszélünk, az arra jó, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy az ellenzék nem volt képes megadni a reményt, hogy komoly változás történik az országban az elmúlt 27 évhez képest" - mondta Hadházy, aki szerint akkor lehet kormányváltás, ha ezt a reményt az ellenzék meg tudja adni."
index.hu/belfold/2017/10/16/budai_liberalis_klub_jobbik_lmp_momentum_gulyas_marton/

Ez ellen nem csak a Fidesz harcol, hanem velük szövetségben a DK és az velük szövetséges MSZP is!
Na ezért nem lehet velük semmiféle összefogás sem!
Clavigo
@Béla333: Higgadjál már le,,Bélám...
Béla333
@Clavigo: 21.55
Ne aggódj! Te is ugyanolyan sötét vagy mint a Fideszes fanatikusok!
Neked sincs más pozitív élményed, mint más értelmes elképzeléseit meghazudtolni, elferdíteni, mocskolni!
Ugyanolyan kártékony vagy, mint a Fideszes fanatikusok!
Nessy
Ebből sem lesz énekes halott jövőre! Lehet különködni, lehet három pártnak hatfelé húzni, a rövidebbet az ország fogja húzni.
Szerintem ők maguk sem hiszik el, hogy a kormány megváltoztatja a saját maga által kreált, inkorrekt választási törvényét, az átrajzolt választási kerületekkel.Lemond- a hónapokig tartó agresszív kampányról, az ellenőrizhetetlen levélszavazatokról, a "győztes mindent visz" ötletükről.
Itt vagy össze tudnak fogni egy - egy választókerületben, és egy esélyes jelöltet indítani, vagy megint faltól - falig szavazólap lesz, minden kis pártnak pár szavazattal, amit majd a győztes a végén begyűjt. Ennyi Uraim! A többi csak szó szó szó!!
karma1
@Nessy: Ez nagyon teccik: "Vigyek le a bejutasi hatart 5-rol 4 %-ra"... Tokbuli! Ha nem tudom megugrani az akadalyt, mert magas, akkor legfeljebb a lecet rakom lejjebb. Ez aztan a harc! Az lmp mar rajott, hogy nemhogy meg-otszorozni nem tudja a szavazoi szamat, de mar az 5 % se lesz meg. Muxik a Werber-gyerek, bar meg csak szurke eminenciasan...
Azert az lmp-t sokkal tobbre becsultem eddig, minthogy egy ekkora orbanista szoveget nyomjon ("az osszefogas az ellenzek Soros-terve").
Ehhez olyan foku retardaltsag kell, ami megkerdojelezi a part vezetoinek mentalis kepessegeit...
bencemacska
@karma1: ma, 22:37
Olyan a párt, amilyen a tagsága. A szavazói sem különbek.
Undorodom tőlük!
wagabund
@Clavigo: 20.00...

tökéletes a reflexed...

nálad a pont.
karma1
@bencemacska: Nekem egy ideig szimpatikusak voltak (amig Hadhazy olyan harcosan nekiment meg a Parlamentben is a csuti nyonmoroncnak), de mar nem teszi Hadhazy a korrupcioellenes kirohanasait, mert az anyja is bekerult a foldmutyiba, es hat az apja eppen fideszes potentatkent csinalja a foldosztobizottsag elnoki posztjat.
Szerintem sem lehet osszemosni az apakat a fiuk tevekenysegevel es viszont, de ha Hadhazy ostorozza tiszta erejebol a korrupciot es mutyikat, akkor elobb-utobb a sajat apjaval kell szembesulnie,.Ez pedig azert eleg huzos: papat-mamat lenyomni, mert mas nezeteket vllnak - ez azert mar neki se fert bele. Itt akkor viszont elveszti harcos jelleget es jellemet elottem - marad, aki igazan is volt: egy ex-fideszes, uj szinekben...
bencemacska
@karma1: ma, 22:53
Én már akkor lemondtam róluk, amikor Hadházy még ott sem volt!
Nekem Schiffer pálfordulásaiból lett elegem.
Pedig én még anno tüntettem is velük. De akik nekem szimpatikusak voltak, azok kiváltak!
Volt egy önkormányzati képviselőjük, akit mindig értékeltem a szókimondásáért. Az ő blogjából tájékozódtam az önkormányzat dolgairól. A szakításkor Jávorék hívták magukhoz, de ő maradt az LMP-ben, ahonnan pár hét múlva kirúgták!
Azóta Karácsony legádázabb ellenfele.
Én meg ...
karma1
@bencemacska: Te meg,... Gondolom , csalodtal a partban... Van az ugy...:o))))
bencemacska
@karma1: ma, 23:10
Elsősorban Schifferben.
A nagybátyjaihoz mértem őt, és: mene, mene, tekel, ufarszin.
kereső
@Béla333: dehogy nincs Bélám, érintett is vagyok -igaz,csak közvetve-.Ha nem értenéd világosan akkor leirom a hőbörgésemet: nekem azzal van bajom, hogy a kettős állampolgárok egyáltalán szavazhatnak- a levélbeni szavazás lehetősége csak a hab a tortán, főleg ilyen ellenőrzési lehetőségek mellett.A külföldre kényszerült magyarok meg már csak harmadosztályu állampolgárai ennek az országnak,hiába küldenek haza 1300 mrd.Ft-ot évente.Szándékosan nem akarod érteni amit irok.És igen, elborult az agyam Hadházy kijelentésére.A cikkből-amit a fórumról irt a HVG, világosan kitűnik a cél- a parlamentbe jutás ujabb 4 évre, játszani továbbra is a nagy ellenzékit! Na csá.
Béla333
Természetesen az, hogy a bejutási küszöb menjen 5-ről 4 %-ra, az csak az olvasni és szöveget értelmezni képelen, a világ másik feléről mocskoló kommentelőknek nem világos, hogy ezt nem az LMP találta ki, hanem 8 párt közösen. Hiszen a cikkben is benne van:
"Gulyásék nyolc párt képviselőivel kidolgoztak egy törvényjavaslatot választási rendszerről. Ezt a parlament elé az LMP, az MSZP, illetve az Együtt, a Párbeszéd és a Liberálisok képviselői terjesztik. A javaslat lényege, hogy ötről négyszázalékosra csökkentené bejutási küszöböt, 222 fős Országgyűlést hozna létre a mostani 199 helyett (110 jutna egyéni körzetből, 110 listáról, kettő a határon túlról),"

Jellemzően az ilyen fanatikus mocskolókat semmi sem zavarja, a legkevésbé az igazság!
Sámannus
@kereső: Aki Sorosozik mind tahó sík hülye, beáll a fityesz mögé.
Nessy
Ahogy a költő írta: "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz!"
Lehet 4 - 5% -kal bejutni a parlamentbe. Ha szerencséjük van, még frakciójuk is lehet, meg bizottsági helyek, de csak ennyi!
A kormány alakításhoz valamivel több kell.
Talán a legtöbb esélyt a Jobbik jelenti a kis pártok számára.
Remélhetőleg a hatalom érdekében nem lép koalícióra a Fidesszel.
A baloldal volt szives leamortizálni magát, Orbán legnagyobb örömére.
Lehet, hogy rosszul látom, nem vagyok politikus alkat.
Béla333
@kereső: 09.47
Nincs még néhány napja, hogy azzal cseszegetted az LMP-t, hogy a levélben történő szavazást támogatja!
Bezzeg azt már nem tetted hozzá, hogy a külföldön dolgozó magyar állampolgárok levélben történő szavazását támogatja az LMP!
Ha egy cseppet tovább látnál, nem az orrod hegyéig, akkor belátnád, hogy ha az LMP vezetőinek valóban a Parlamentbe jutás lenne az összes elképzelésük, akkor nem konfrontálódnának a többiekkel, hanem a felkínált helyeket szépen elfogadva besimulnának.

De nem! Az LMP következetesen elutasítja (szerintem nagyon helyesen), hogy a 2010 előtti csapatokkal sem akar semmiféle mutyi szövetséget, hiszen ők már elkötelezték magukat a Fidesz-MSZP-DK maffiacsapat mellett. Azért küzd, hogy ezt minél többen ismerjék fel, lássák be, hogy sehová nem jut az ország, ha újra és újra ezeket a már "bizonyított" régieket szavazzuk újra be.
kereső
@Béla333: Tudod többek azért bátorkodom egyet nem értésemet "mocskolni" kifejezni az lmp-vel kapcsolatban, mert inkább ül asztalhoz az EU-s zászlót égető jobbikkal, mint a többi ellenzéki párttal. És, ha már :2011-ben az lmp az egyik legnagyobb ellenzője volt a kettős állampolgárok szavazati jogának.Istenem fordul a világ, változik a szél iránya.Egyébként nem csak az lmp ellen szóltam,hanem többi is meg lett emlitve.Innen lesz szép ennek az országnak felállni.
Béla333
@Nessy: 10.02
Éppen hogy aki a mostani és a 2010 előtti időszak bűnözőit szeretné elzargatni, de a Jobbik politikája, orosz kapcsolatai, radikalizmusa sem szimpatikus, annak választási lehetőség az LMP.
Szimpatikusak, következetesek, a korrupció ellen, a tiszta közéletért küzdenek és jó programjuk is van:
Csak ezt kellene a többségnek akarni. Persze senkinek az életét nem lehet az akarata ellenére megjavítani!
Béla333
@kereső: 10.06
Vitázni, érvet ütköztetni bárkivel leüll az LMP, én nem láttam olyat, hogy a Jobbikhoz jobban húznának, mint a többiekhez.
Persze, ilyen méltatlan mocskolódást sem kap a Jobbik szimpatizánsaitól az LMP, mint amit mondjuk itt kap a DK-s fanatikusoktól.
Csak nézz meg egy nap kommentjét!
Egyébként a kettős állampolgárok szavazati jogát majdnem az egész parlament megszavazta, nézz utána:
"A parlamentben 344 képviselő szavazott igennel, hárman nemmel (Gyurcsány Ferenc, Szanyi Tibor, Molnár Csaba, mind MSZP-s), öten tartózkodtak (az MSZP-s Baracskai József, Oláh Lajos, Vitányi Iván, valamint az LMP-s Dorosz Dávid és Szabó Tímea)."
index.hu/belfold/2010/05/26/elfogadtak_a_kettos_allampolgarsagot/

Úgyhogy én is mondhatom neked, amivel engem akartál tegnap kioktatni: nézz előtte utána, mielőtt állítasz valamit!
Sámannus
@Béla333: A vita és az ellenzék darabolása nem ugyanaz. bocsi. Az egyik teát visz a fityeszesnek a másik pogit, meg csiki kumiszt.
Béla333
@Sámannus: 10.38
Nem az LMP vitázik mondjuk a DK-val, vagy az MSZP-vel, hanem fordítva.
Szél Bernadett többször is elmondta, hogy nem akar az ellenzéki pártok belső ügyeivel foglalkozni.
A DK/Gyurcsányék azok, akik úgy gondolják, hogy az ő dolguk lenne ezen az oldalon azt megmondani, hogy ki hava álljon, ki mit csináljon!
Nézd meg az egész ez évi munkájuk abból állt, hogy kicsinálják az MSZP-t, Botkát!
Sikerült!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.