Szabó Zoltán, az Index tartalomfejlesztési vezetője osztotta meg Facebookon, hogy az egyik budapesti KFC-ben véresre verte a biztonsági őr.

Kirúgta a KFC  a verekedős biztonsági őrt

Fotó: Facebook/Szabó Zoltán

Szabó elmondása szerint akkor szakadt el végleg a cérna, amikor a panaszkönyvvel kapcsolatos szabálytalanságot merészelte szóvá tenni.

A gyorsétteremlánc regionális igazgatója sajnálatát fejezte ki az eset miatt, és a 24.hu által idézett közleményében azt írja, a biztonsági őr és néhány alkalmazottjuk viselkedése ellentétes a cég értékeivel, a történtekért viszont teljes mértékben vállalják a felelősséget. A sérülést szenvedett vendéggel felvették a kapcsolatot, és bocsánatot kérnek tőle.

Fukcius Tamás – aki az éttermet üzemeltető AmRest Kft-nek is az ügyvezetője –arról is tájékoztatott, hogy az érintett biztonsági őrt elbocsátották, az étterem üzemeltetője pedig felülvizsgálja a biztonsági céggel való együttműködést.

Felfüggesztették az étterem műszakvezetőjét is az eset vizsgálatának lezárultáig, emellett munkatársaiknak újraoktatják a vendégek kezelésével kapcsolatos alapelveiket.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Talán az egész biztonsági céget le kéne cserélni. De minek is biztonsági őrzés egy gyors étterembe??? Hegyeshalmon túl ilyesmit még nem tapasztaltam!!!
Csizmás Kond
@Jozefina: ...az azért lehet mert nincs pénzed viszkikóstolásra...
Hellcat
@Csizmás Kond: "Először is az orvosi látlelet szerint sem voltam részeg, de elismerem, hogy nem köptem ki a viszkiket kóstoláskor." Kicsit jobban kéne tájékozódni, nem elhamarkodottan ítélni.
Csizmás Kond
@Hellcat: ... nem föltétlen azért vernek szájon valakit mert részeg...inkább mert olyankor szókimondóbb...
Hellcat
@Csizmás Kond: Látom nemérted...leírtam, hogy nem volt részeg.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...de attól a féldecitől lehetett bátrabb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.